Ritz Carlton Cancun – Alt du trenger å vite

Ritz Carlton Cancun er et av de mest fremtredende hotellene i Cancun, og mange snakker om opplevelsen av å bo på et slikt hotell. Nå, hvis du også er interessert i å bo på dette hotellet, er denne artikkelen for deg.

Denne artikkelen vil dekke alt du trenger å vite om Ritz Carlton Cancun. Denne informasjonen inkluderer endringene på hotellet, prisene, restaurantene, rommene og andre viktige ting du trenger å vite om det. På denne måten kan du vite hva du kan forvente og bestemme om stedet passer dine preferanser.

La oss komme i gang!

Ritz Carlton Cancun
Restauranter: 4Barer: 2
Bassenger: 2WiFi: Ja
Avstand til Cancun sentrum: 19,5 mi (31,4 km)Avstand til strand: Stranden
Rom: 360TripAdvisor anmeldelse: 4.5/5

Ritz Carlton Cancun til Grand Hotel Cancun av Kempinski

Mange kjenner til Ritz Carlton Cancun som et av de beste alternativene i Cancun hotellsone. Hotellet endret imidlertid ledelsen innen utgangen av 31. august 2022.

Fra og med 1. september 2022 drives Ritz Carlton Cancun under navnet Grand Hotel Cancun administrert av Kempinski.

Er Ritz Carlton Cancun stengt?

Hvis du er en fan av Ritz Carlton Cancun, vil du fortsatt nyte fasilitetene og hele hotellet fra 1. september 2022. Det er imidlertid på annen ledelse.

Grand Hotel Cancun vil fortsette å operere under et midlertidig navn mens Kempinski, en europeisk hotelleier, tar kontroll. Men i stedet for å stenge etablissementet for å gjennomgå en totalrenovering, vil de gjøre dette.

Hvilke endringer bør du forvente fra Ritz Carlton Cancun?

Kempinski vil gradvis forvandle eiendommens funksjoner til den gjenspeiler merkevarens utseende.

Det vil bli Kempinski Hotel Cancun i det kommende året. Til tross for å ha noen få i Karibia, Cuba og Den dominikanske republikk, er dette selskapets første hotell i Nord-Amerika.

Selskapet er velkjent i Europa, og mange anser det som den eldste kjeden av eksklusive hoteller på kontinentet.

Franchisen, etablert i München i 1897 og har mer enn 70 lokasjoner over hele verden, er anerkjent for sine eksklusive luksushoteller.

I tillegg ble de utnevnt til Forbes for reise- og fritidssektoren, noe som er oppmuntrende for de som har vært kritiske til de fleste meksikanske karibiske hoteller tidligere.

Mer informasjon om hotellets fremtidige utvikling kan bli offentliggjort. Ingen la imidlertid merke til noen offentlig indikasjon på at det ble forhandlet en transaksjon som involverer Ritz-Carlton og et annet selskap, så ideen om at lappen ville være sømløs ville være velkommen.

Det er noen detaljer om hvordan hotellet vil endre seg i de kommende månedene. For det første vil det være gode nyheter at overgangen vil være fullstendig flytende, gitt at det for to uker siden ikke var noen formell indikasjon på at en kontrakt ble forhandlet mellom Ritz-Carlton og et annet navn.

Er Ritz Carlton Cancun all-inclusive?

Ritz Carlton Cancun eller Grand Hotel Cancun er ikke et all-inclusive feriested, noe som betyr at du må betale for alle bekvemmeligheter separat, spesielt maten.

Et opphold på dette hotellet har imidlertid inkluderinger og fordeler, og du kan alltid få tilsendt tilleggsavgiftene til deg når som helst eller faktureres ved utsjekking.

Grand Hotel Cancun er mer et luksushotell enn et alt inkludert. Som sådan kan du nyte luksuriøse fasiliteter på dette stedet.

Nå, hvis du leter etter hoteller i byen og vil ha de beste alternativene, les: Beste hotell å bo på i Cancun.

Avstand fra flyplassen

Ritz Carlton Cancun eller Grand Hotel Cancun by Kempinski ligger i Cancun Hotel Zone, 18,4 kilometer fra Cancun internasjonale lufthavn. Hvis du trenger å navigere fra flyplassen til hotellet, kan du alltid bruke gratis Wi-Fi. For å lære mer, les Har Cancun flyplass Wi-Fi?

Som sådan tar reisetiden fra flyplassen rundt 25 minutter. Den nøyaktige reisetiden er å forvente hvis utgangspunktet er Cancun sentrum.

Det er lett å nå hotellet med bil, men du kan alltid leie en taxi hvis du ikke har leiebil. Sørg imidlertid for å forhandle prisen for å unngå at sjåførene belaster deg for mye.

Vi anbefaler på det sterkeste at du ringer hotellet og ordner flyplasstransport. Det er vanligvis gratis ved bestilling av opphold på stedet.

Hotellrom

Ritz Carlton Cancun, eller nå Grand Hotel Cancun av Kempinski, har 360 rom som gir fra seg en luksuriøs stemning. Etablissementets alder har imidlertid tatt en toll og har drastisk redusert skjønnheten. Årets endring i ledelsen skal endre innredningen gradvis.

Rommene har fancy og luksuriøst interiør. Den inkluderer moderne treverk, sølv-blå aksentvegger, hvilestoler, mønstrede tepper og sofistikert dekortilbehør. Som et resultat bidrar hvert av disse elementene til deres rolige, strandaktige utseende.

Rommene er også godt opplyst på grunn av glassvinduene som dekker de fleste rom fra gulv til tak. Slike glass gir en fantastisk utsikt over det karibiske vannet og den fine hvite sanden i Cancun.

Hotellet har også klubbnivåer der medlemmer kan nyte gratis Wi-Fi, som koster daglig for ikke-medlemmer. I tillegg kan medlemmer også nyte gratis tilgang til en eksklusiv lobby.

Likevel har alle rom komplette fasiliteter, fra boblebad, regndusjer, toaletter, marmorbad og mange flere.

Hotellet tilbyr også inkluderinger som badekåper, tøfler og et komplett sett med toalettsaker. Andre fasiliteter inkluderer minibar, Nespresso-maskiner, bord, gadget-dokkingstasjoner, TV-er med LCD-skjermer, safer og vaskerom.

Priser og rompriser

Ritz Carlton Cancun eller Grand Hotel Cancun by Kempinski har priser i USD, noe som betyr at du ikke trenger å veksle pengene dine hvis du bor her. Men hvis du vil utforske nærliggende områder, trenger du fortsatt litt lokal valuta, meksikanske pesos.

Når det gjelder rompriser, har hotellet ulike prisklasser avhengig av romtype. Standardrommene varierer fra 3400 til 5700 kr. På den annen side kan suitene variere fra 5000 til over 10.000 kr.

Hotellet aksepterer kredittkortbetalinger, noe som betyr at du kan ha kontantløse transaksjoner. Hotellet har også en reservasjonspolicy; du kan bruke kredittkortet ditt.

Restauranter på hotellet

Selv om Grand Cancun Hotel ikke er all-inclusive, finner du mange restauranter og barer på hotellet. Som sådan trenger du ikke å forlate stedet for å nyte forskjellige retter og retter.

Generelt har hotellet totalt seks restauranter og barer. De er som følger:

  • Fantino
  • Klubbgrillen
  • Casitas
  • El Café Mexicano
  • Caribe Bar & Grill
  • D-Lounge

Det er sjeldne tilfeller når lokale musikere opptrer i lobbyen, som også har et piano, men atmosfæren er generelt rolig.

Kunder kan velge mellom ulike drikkevarer og nylaget sushi i lobbyloungen, som har en eksklusiv, men likevel avslappet baratmosfære.

Andre spisesteder inkluderer eksklusive Fantino (kjent for sin smaksmeny og middelhavsmat) og den mer avslappede El Cafe Mexicano og Caribe Bar & Grill ved bassengkanten og ved stranden.

Besøkende med Club Level-status har rett til eksklusive kokkebordsmakinger og til Club Lounge, som har et roterende utvalg av drinker.

Konklusjon

The Ritz Carlton Cancun, nå kalt The Grand Hotel Cancun av Kempinski, tilbyr luksuriøs innkvartering hvis du vil nyte det beste ut av Cancun. Hvis du har budsjettet, vil et luksuriøst opphold på dette stedet alltid være minneverdig.

Selv om det er sant at hotellets eksteriør og interiør ble litt dårligere på grunn av tid, er overgangen til ny ledelse en god ting. Som et resultat kan hotellet være et bedre alternativ for å bo i Cancun i flere år.

Hvis du har et budsjett, men fortsatt ønsker å nyte Cancun, kan du alltid vurdere andre overnattingssteder, for eksempel Airbnb. For å vite mer, les Er det bedre å bo på Airbnb eller hotell i Cancun?

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico