Playa Langosta (Cancun)

Playa Langosta er å regne over listen over de beste strendene i Cancun, kjent for sine fine hvite sandstrender og det krystallklare turkise vannet. Det som imidlertid gjør Playa Langosta bedre er beliggenheten siden den ligger i sentrum av Cancuns hotellsone. Så hvis du vil ha et strandområde tilgjengelig uten å måtte kjøre bil, er Playa Langosta noe for deg.

Playa Langosta er et offentlig strandområde som ligger i hotellsonen. Dette er et populært område for strandgjengere i alle aldre på grunn av dens roligere og roligere atmosfære, i motsetning til noen av Cancuns mer populære strender. Det tilbyr en avslappet atmosfære og rolig vann som tiltrekker turister og lokalbefolkningen.

Før du besøker dette strandområdet, bør du lære noen få innsikter å forberede. Som sådan vil denne artikkelen gi deg alt du trenger å vite om Playa Langosta. Denne informasjonen inkluderer nærliggende hoteller, restauranter, priser og aktiviteter for å fortelle deg hva du kan forvente når du kommer til stedet.

La oss komme i gang!

Playa Langosta

Hvor finner du Playa Langosta?

Playa Langosta er en offentlig strand som ligger innenfor hotellsonen. Som sådan er det lett tilgjengelig med bil, taxi eller buss. Du kan alltid gå mot dette strandområdet hvis du bor på et nærliggende hotell.

Denne stranden ligger utrolig nær Torre Escénica på den nordlige kysten av hotellstripen. Det er knapt noen bølger, noe som er ideelt for barn og havfobi. Selv om du ikke bor på et av de nærliggende hotellene, kan du fortsatt besøke stranden fordi den er ren.

Hvordan komme seg dit

Det er lett å komme til Playa Langosta fordi det er bare noen få miles fra sentrum av Cancun. I tillegg er offentlig transport, drosjer og biler lett tilgjengelige på grunn av beliggenheten i hotellsonen.

Dessuten, fordi Playa Langosta er et populært strandområde, vet nesten alle taxi- og bussjåfører i Cancun det. Så, avhengig av utgangspunktet ditt, kan du kjøre enten R-1 eller R-2 buss. Eller du kan også bestille taxi.

Nevn for sjåføren at du besøker Playa Langosta, så stopper de nær inngangen til strandområdet. Nå, for å vite mer om pendling i Cancun, kan du lese artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Fra Cancun sentrum

Hvis du kommer fra Cancun sentrum, vil avstanden til Playa Langosta sannsynligvis være rundt 9,9 kilometer. Som sådan vil det ta rundt 18 minutter reisetid.

Fra Cancun hotellsone

Hvis du kommer fra sentrum av Cancun hotellsone, er avstanden til Playa Langosta bare rundt 4,2 kilometer. På grunn av trafikk vil imidlertid reisetiden ta rundt 11 minutter. Derfor kan det gå raskere eller tregere avhengig av når du besøker stranden.

Parkering

En ting å merke seg er at parkering kan være begrenset i Playa Langosta. Du må mest sannsynlig gå opp et kvartal for å finne en parkeringsplass. Men hvis du besøker om morgenen, er sjansen stor for at du finner en gratis parkeringsplass.

Som sådan anbefaler vi å besøke tidlig om morgenen for å nyte gratis parkering og se soloppgangen.

Restauranter

Siden Playa Langosta ligger innenfor hotellsonen, vil du finne mange restauranter og hoteller i nærheten som serverer mat. Her er de fem nærmeste restaurantene i Playa Langosta

Selvfølgelig vil du også finne mange lokale leverandører. I tillegg, siden lokalbefolkningen besøker dette strandområdet, vil du finne rimelige spisesteder i nærheten.

Hoteller

Siden Playa Langosta er innenfor Cancun hotellsone, vil du finne flere overnattingsmuligheter. Imidlertid er de tre nærmeste hotellene og feriestedene:

Du kan sjekke ut artikkelen vår om de Beste hotell å bo på i Cancun for å finne de beste alternativene.

Strandklubber

Som et strandområde i nærheten av hoteller tilbyr Playa Langosta noen strandfasiliteter til leie. Her kan de nærliggende hotellene tilby paraplyer og stoler til leie. Du vil imidlertid ikke finne eksklusive strandklubber rundt omkring.

Siden Playa Langosta ikke har mange trær rundt, må du leie paraplyer eller ta med dine egne hvis du trenger skygge. Eller du kan holde deg ved veggene hvis du besøker tidlig.

Breathless Cancun Soul Resort & Spa tilbyr senger, og du kan leie slike om du vil. Du vil også finne stoler og parasoller for utleie.

Priser

Som andre kjente strender i Cancun, er Playa Langosta også en offentlig strand. Som sådan kan du nyte dette området uten å betale noen inngangspenger. Stranden er også alltid åpen og vil ikke stenge på grunn av reservasjoner.

Når det gjelder fasiliteter og utleie, vil du finne det litt dyrere siden prisen er rundt 20 USD for strandfasiliteter. Hovedårsaken er at hotellets fasiliteter er litt avanserte.

Hvis du vil ha billigere leie, kan du alltid besøke det nærliggende strandområdet, Playa Tortugas. Eller, hvis du vil ha en helt gratis strand, kan du besøke Playa Delfines.

I tillegg til utleie, kan du nyte mat og drikke fra nærliggende restauranter og hoteller. Prisene vil imidlertid variere avhengig av hvilken mat du bestiller og hvor du bestiller den fra.

Aktiviteter

Når det kommer til aktiviteter, vil du finne mange ting å gjøre rundt Playa Langosta. Det er imidlertid mindre aktivt enn andre strandområder i nærheten.

Besøkende i alle aldre liker Playa Langosta hovedsakelig fordi vannet er roligere og atmosfæren er mer avslappende. Besøkende og lokalbefolkningen tilbringer vanligvis rundt fire timer i dette området.

En annen ting å merke seg er at dette strandområdet ligger i nærheten av restauranter, shopping og underholdning i Cancun. Som sådan vil du ikke kjede deg med dette stedet.

Playa Langosta er ideell for snorklere siden de ikke er for dype, rene og trygge. Du kan snorkle på denne stranden hvis du har utstyret ditt. For mer informasjon om gratis snorkling i Cancun, les Kan jeg snorkle gratis i Cancun?

Nærliggende attraksjoner

Playa Langosta ligger innenfor hotellsonen, noe som betyr at attraksjonene i nærheten er bare noen få kilometer unna. Blant de beste attraksjonene i området er:

  • Dolphin Discovery Cancun – 1,8 kilometer unna
  • Torre Escénica del Embarcadero de Cancún – 3 km unna
  • Delphinus Punta Cancún – 7,1 miles unna

Hvis du vil ha en bedre strand, kan du alltids besøke bryggen i nærheten og ta en ferge til Isla Mujeres. Derfra finner du strender og et rikt marint liv som er perfekt for snorkling og dykking.

I noen måneder kan du til og med se og svømme med hvalhaier. For å lære mer, les vår artikkel om Hvalhaier i Cancun.

Konklusjon

Playa Langosta er en enkel, men foretrukket offentlig strand i Cancun for mange turister og lokalbefolkningen fordi den har roligere vann og en avslappet atmosfære. Med spisemuligheter, fasiliteter til leie og morsomme aktiviteter, er det ikke overraskende å se mange mennesker som velger dette stedet fremfor eksklusive strandområder.

Med denne guiden kan du nå besøke Playa Langosta og nyte et par timer i dette området. For å vite mer om strandalternativer i byen, les artikkelen vår om de 5 beste strendene i Cancun.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico