Playa Tortugas (Cancun)

Playa Tortugas er ofte kjent som et strandsted for lokalbefolkningen, og du bør sjekke ut hvis du vil nyte strendene i Cancun. Som et sted som besøkes av lokalbefolkningen, kan du sørge for en flott tid her. Playa Tortugas er for deg hvis du leter etter en strand med en avslappet atmosfære, ren sand og mange matsteder.

Playa Tortugas er en av de beste strendene i Cancun som tilbyr et avslappende sted og mange budsjettvennlige mat- og aktivitetsalternativer. Her kan du finne en relativt kort strandstrekning sammenlignet med nærliggende områder. Du kan imidlertid nyte rolig vann, mange restauranter og flere morsomme aktiviteter i nærheten.

Nå, hvis du planlegger å sjekke ut denne stranden, bør du vite noen nyttige ting å inkludere. Som sådan vil denne artikkelen dekke alt du trenger å vite om Playa Tortugas, inkludert beliggenheten, restaurantene og hotellene i nærheten, og til og med andre ting og aktiviteter den kan tilby.

La oss komme i gang!

Playa Tortugas

Hvor er Playa Tortugas

Playa Tortugas er en strand i den nordlige delen av Cancuns syv. Den ligger på kilometer 6,5, langs hotellsonen, så veien er tilgjengelig med buss, taxi eller bil. Som sådan er dette strandområdet lett å besøke enten du har bil eller pendler rundt i byen.

Hvordan komme seg dit

Det er lett å komme seg til Playa Tortugas siden det er bare noen få miles fra sentrum av Cancun. Siden den ligger i hotellsonen, er den også lett tilgjengelig med buss, taxi eller bil.

Siden Playa Tortugas er en kjent strand, kjenner taxi- og bussjåfører den godt. Du kan kjøre enten R-1 eller R-2 buss eller leie en taxi. Si at du er på vei til Playa Tortugas, så slipper de deg dit. For å vite mer om pendling, les artikkelen vår om å ta buss i Cancun.

Fra Cancun sentrum

Hvis du kommer fra sentrum, må du reise rundt 7,8 kilometer for å nå Playa Tortugas. Reisetiden vil ta rundt 10 minutter.

Fra Cancun hotellsone

Hvis du kommer fra sentrum av hotellsonen, må du reise nordover i rundt 5,7 kilometer for å nå denne stranden. Reisetiden tar rundt 6 minutter.

Parkering

Det er gratis parkering på Playa Tortugas-stranden i Cancun. Det er en liten parkeringsplass hvor du kan sette fra deg bilen trygt og uten å betale penger, akkurat som på praktisk talt alle strender i Cancun. Men du må selvsagt komme tidlig fordi de ansatte også tar med bilene sine, noe som gjør det vanskelig å finne parkering.

I tillegg tar noen folk betalt for parkeringsplasser på spesifikke «private steder», så det er et annet alternativ hvis du er litt sent ute.

Restauranter

En ting å merke seg er at de fleste restauranter i nærheten av dette området er lokale, for eksempel Carnitas Michoacan. Som sådan vil du ikke finne dem på nettet eller på sosiale medier.

Nå kan du finne noen all-inclusive-feriesteder i nærheten som kan ha en restaurant. Noen vil imidlertid ikke tillate walk-in-kunder, da de er dedikert til sine innsjekkede gjester.

I tillegg er det en håndfull spisesteder hvor du kan ta en drink, en matbit og større måltider. Hvis du vil unngå å betale prisene fra strandrestauranter, finner du en OXXO, som er den meksikanske versjonen av Seven-Eleven.

Du finner også et strikkhopp hvis du føler for å være litt modigere. Men igjen, det er en nydelig utsikt, og en hyggelig, bortgjemt, rimelig bar er i nærheten.

Hoteller

Siden Playa Tortugas er innenfor Cancun hotellsone, vil du finne flere overnattingsmuligheter. Imidlertid er de tre nærmeste hotellene og feriestedene:

Du kan sjekke ut artikkelen vår om de Beste hotell å bo på i Cancun.

Her i Playa Tortugas finner du ikke eksklusive strandklubber. Du kan imidlertid finne tilgjengelige paraplyer og stoler til leie. Du kan til og med finne restauranter i nærheten som serverer mat og drikke mot en ekstra kostnad.

Noen besøkende velger Playa Tortugas til stranden på hotellet deres fordi de setter så stor pris på det.

Den offentlige stranden er åpen for alle, og det rolige og beroligende havet ble rost av besøkende, noe som er spesielt bemerkelsesverdig for familier med små barn.

Selv om Playa Tortugas ikke er like lang som noen av Cancuns andre kyster, kan du finne et sted å legge håndkleet fra deg.

Du kan også ha fluktstoler og solsenger her, og det er et fint område for å slappe av i sanden eller nyte en fantastisk utsikt.

Priser

Playa Tortugas er en offentlig strand. Som sådan kan du nyte området uten å betale inngangsbillett. Dessuten holder stranden åpen hele tiden.

Når det gjelder leie av paraplyer og stoler, kan du nyte slike fasiliteter for rundt 150 pesos. Pass imidlertid på å ha kontanter i lokal valuta for å unngå overbelastning. Dessuten aksepterer de fleste som tilbyr utleie kun meksikanske pesos.

Nå kan du alltid betale rundt åtte dollar for å leie disse fasilitetene, og det vil allerede inkludere noen drinker og mat fra nærliggende restauranter.

Aktiviteter

Nå vil du finne mange ting og aktiviteter å gjøre rundt Playa Tortugas. Overraskelse, dette stedet er en favoritt blant reisende, gitt den konstante festivalatmosfæren.

Her har du muligheten til å spille sandvolleyball på de vakre hvite sanddynene, kjøle deg ned i det blå vannet og deretter slappe av på en av cocktailbarene.

Mange flere aktiviteter er tilgjengelige, inkludert strikkhopp, som trekker mange mennesker hit.

For de som føler at det å hoppe fra bryggen ikke vil gi dem på langt nær nok sendetid, er det også et strikkhopptårn tilgjengelig. Sørg for å ta et øyeblikk til å nyte den fantastiske utsikten over Cancuns lagune og strender før du dykker inn.

Stranden er et utmerket sted å bade. Du trenger ikke å bekymre deg for å la små barn plaske rundt fordi brygga er lang, og fartøyer ikke ofte kommer nær kysten.

Det er ikke for dypt, rent og trygt for snorkling, så du kan gjøre det gratis hvis du har utstyret ditt. For å vite mer om gratis snorkling i byen, les Kan jeg snorkle gratis i Cancun?

Nærliggende attraksjoner

Siden Playa Tortugas ligger i hotellsonen, kan du finne mange turiststeder og attraksjoner i nærheten. Blant disse er:

  • Dolphin Discovery Cancun – 2,9 miles unna
  • Torre Escénica del Embarcadero de Cancún – 2,3 km unna
  • Delphinus Punta Cancún – 6 km unna

En ting å merke seg er at du finner en brygge i Playa Tortugas, og her kan du nyte noen daglige ferger som går til Isla Mujeres. Som sådan kan du alltid dra på en dagstur til denne vakre øya hvis hotellet ditt ligger i nærheten av Playa Tortugas.

Konklusjon

Playa Tortugas tilbyr et avslappende, men praktisk strandområde for enhver Cancun-turist og lokalbefolkning. Som et sted som besøkes av lokalbefolkningen, vil du nyte Playa Tortugas som en av de beste strendene hvor du kan finne rimelig mat og fasiliteter. Det er også et sted fylt med aktiviteter hvis du liker slike.

Nå kan du besøke Playa Delfines hvis du vil ha en mer bortgjemt strand uten etableringer og med færre folkemengder.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico