Playa Blanca Lanzarote -«Den hvite stranden»

Føler du for å komme deg litt unna det daglige maset, glemme alt og bare kose deg med en avslappende ferie? Kanskje du planlegger en familieferie eller en ferie for deg selv eller for dere som et par. Det å velge det riktige reisemålet for dere er viktig hvis du vil den flotteste ferien dere kan ha.
Kanariøyene vil være det mest perfekte stedet for deg å dra for å få en avveksling, slappe av litt og bare nyte ferien.

Enten du er et party-menneske eller en som elsker å nyte solen og pleie brunfargen så er det mange steder på Kanariøyene som passer godt akkurat for deg. Et av de mest fantastiske stedet er feriestedet Playa Blanca på Lanzarote.
Kanskje du ikke har hørt om dette stedet før, eller kanskje du lurer på hva som er den absolutte beste tiden å besøke dette feriestedet på, eller kanskje du lurer på hva Playa Blanca har å tilby turister? Vel, dette skal jeg nå fortelle deg.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Playa Blanca Lanzarote, været og temperaturen der, fasiliteter, hoteller, restauranter, kjøpesentre, ting å gjøre der, og alt i mellom for å gi deg en komplett reiseguide for denne vakre delen av Kanariøyene. Så la oss komme i gang med denne reiseguiden uten å kaste bort mer tid.

Playa Blanca Lanzarote

Playa Blanca været hele året

Playa Blance Lanzarote er det sist utviklede feriestedet på Lanzarote-øya på Kanariøyene. Det er den sørligste byen på øya Lanzarote og er en del av Yaiza kommune.

Dette feriestedet er kjent for den utrolige utsikten og skjønnheten det har, sammen med levebrødet og underholdningsstedene. Disse tingene gjør Playa Blanca Lanzarote til et flott sted å besøke hele året.

La oss se på været i Playa Blanca Lanzarote gjennom året for å finne ut hvilket tidspunkt som er det beste tidspunktet for å besøke feriestedet for en fin og enkel ferie.

Januar til april

Playa Blanca er på Lanzarote så det blir liksom aldri kaldt uansett hvilken årstid det er. Selv startmånedene av året, som er januar og februar er ikke så kalde. Gjennomsnittstemperaturen i disse månedene er rundt 18 grader Celsius. Dette er jo en ganske så moderat temperatur for et feriested i disse månedene.

Gjennomsnittstemperaturen skyter et par grader opp og når 20 grader i mars og april.

Januar til april er riktignok ikke den beste tiden å besøke Lanzarote på, men du vil virkelig ha det bra selv om du besøker dette ferieparadiser i disse litt kaldere månedene av året.

Mai til juli

Etter hvert som tiden går og sommeren begynner å sette inn, begynner været og temperaturen også å stige. I mai kan du forvente en gjennomsnittstemperatur på rundt 21 grader Celsius.

Månedene juni og juli er utbredt når det kommer til å besøke Playa Blanca Lanzarote blant turister fordi temperaturen er rundt 23-24 grader. Folk tror dette er den perfekte tiden for å reise til de spanske øyer for en ferie.

August til oktober

Den beste tiden å besøke Playa Blanca Lanzarote er imidlertid august måned. Temperaturen i august er rundt 25 grader i gjennomsnittet. Dette er den perfekte temperaturen som gjør at dette er den perfekte tiden for deg som elsker sol og varme.

I september og oktober har været en tendens til å komme på den litt kaldere siden, og temperaturen synker. Gjennomsnittstemperaturen i disse månedene er på rundt 22 grader. Om du tenker på å besøke stedet i løpet av disse månedene ville heller ikke være en dårlig idé.

November til desember

Til slutt har vi månedene november og desember. I november kan du forvente en gjennomsnittstemperatur på 21 grader. Det er ikke så ille det, men det betyr at vinteren i denne regionen offisielt har satt seg inn.
I desember så er det en gjennomsnittstemperatur på rundt 19 grader.

For mer informasjon om temperatur og klima på øyene, sjekk ut artikkelen vår: Hvilken av Kanariøyene er varmeste? Du kommer til å finne mye interessant informasjon i den artikkelen.

Hoteller i Playa Blanca

Hvis du tenker på å besøke Playa Blanca Lanzarote for en flott ferie så må du finne det rette stedet å bo. Dette er ikke alltid lett, spesielt ikke i høysesongen.

Playa Blanca på Lanzarote har heldigvis mange unike hoteller og leiligheter du kan bo på som turist. De har tonnevis av fasiliteter og utmerket service. Så la oss sjekke ut noen av de beste stedene og se hva de har i vente for oss.

HL Club Playa Blanca

HL Club er et av de hotteste og mest populære turisthotellene i Playa Blanca-regionen. Hotellet ligger i Avenida Faro Pechiguera 2 og har alle de utrolige fasilitetene du kan tenke deg og enda litt mer.

Utsikten er fantastisk, arkitekturen til hotellet og servicen er helt utrolig. Personalet er vennlige og meget serviceinnstilte. Prisen på rommene er imidlertid litt høye sammenlignet med andre hoteller.

Dette kommer tilbake i form av verdi som de utrolige barsalongene, lekeområdet, utendørsbassengene og restaurantene på hotellområdet har å tilby.

Sjekk prisen på hotellet her: HL Club Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro er et hotell og underholdningssenter, et alt-i-ett hotell. Det fantastiske utseendet til dette hotellet gjør at du blir forelsket i det Playa Blanca har å tilby.

Du har tilgang til et utendørsbasseng for kun voksne hvis vi snakker om fasiliteter, men Gran Castillo har Castleland-bassenger og sklier for barna. Du finner alt du trenger fra et hotell i Gran Castillo Tagoro Family and Fun. Så sørg for at du besøker stedet og har tiden i livet ditt. Det blir virkelig en spennende opplevelse.

Sjekk prisen på hotellet her: Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Elba Premium Suites

Hvis det du leter etter på et hotell, Elba Premium Suites i Playa Blanca Lanzarote er enkelhet og klasse sammen med en anstendig rompris, så er det ikke mange hoteller som er bedre enn det Elba Premium Suites. Det ligger på Avenida Faro de Pechuguera, 3.

Du vil her finne fine rom, en flott utsikt, fantastisk service og mye mer på dette hotellet. Hotellet har mange sportsaktiviteter å tilby. Så om du er ute etter forskjellige aktiviteter så besøk dette hotellet for å du kan bli her, nyte utsikten over Playa Blanca og nyte aktiviteter også. Det vil være flott for deg. Så sørg for at du sjekker ut dette hotellet når du er i området. PS: Det er et «Adults Only»-Hotell.

Sjekk prisen på hotellet her: Elba Premium Suites

Paradise Island

Paradise Island Hotel er et annet utmerket overnattingsalternativ i Playa Blanca, Lanzarote. Hotellet er kjent for sin øystemning og den veldig tropiske chill-estetikken den tilbyr.

Hotellet har et stort utendørsbasseng, noen av hotellrommene er av høy kvalitet. Dette er et hotell som ikke er langt fra stranden. Om du er på et moderat hotellbudsjett så er dette det perfekte stedet for deg om du er i Playa Blanca. Om dere er et par, om du er singel eller om du reiser med familien så bør du vurdere dette hotellet.

Sjekk prisen på hotellet her: Aparthotel Paradise Island

THB Tropical Island

THB Tropical Island er et av de beste hotellene i Playa Blanca, Lanzarote-området når det gjelder hva du får i forhold til prisen.

Det er 16 forskjellige bassenger på dette hotellet, gratis Wi-Fi, fantastisk service, flott utsikt, balkonger og fine rom å nyte. Du kommer til å ha et utrolig opphold på dette hotellet. Så sørg for å sjekke ut THB Tropical Island når du er i området for å se om det er perfekt for venner og familie.

Sjekk prisen på hotellet her: THB Tropical Island

Playa Blanca Boulevard

Playa Blanca restauranter

Elsker du fastfood? Foretrekker du lokale retter uansett hvor du reiser? Synes du middelhavsmat er spennende? Vel, uansett hvilken mat du måtte være fan av, så har Playa Blanca den tilgjengelig i en eller annen form.
I Playa Blanca Lanzarote så er det tonnevis av restauranter og spisesteder som du kan gå til og ha en flott opplevelse. Jeg har laget en liste over de beste restaurantene på Playa Blanca Lanzarote som tilbyr den beste smaken, visuelle appellen, god pris og fantastisk atmosfære. Så sjekk ut disse restaurantene når du først er i Playa Blanca.

La Cocina de Colacho

La Cocina de Colacho er en fantastisk gourmetrestaurant som serverer deilige retter fra Middelhavet, Europa og Spania. Atmosfæren er vurdert som ambient og sublim, servicen er bare helt utrolig. Smaken er imponerende, men prisene er litt høye noe som kan forventes av en gourmetrestaurant.

Det beste med La Cocina de Colacho er at de også serverer vegetariske og glutenfrie alternativer for å tilfredsstille alle foodie-behovene til kundene og turistene som besøker der, noe som er utmerket.

Restaurante La Romantica

Restaurante La Romantica er akkurat så vakker som den høres ut. Restaurantens utseende, stemning og atmosfære er like perfekt for par som for familier.

Denne restauranten tilbyr en blanding av europeiske, spanske og fusionsretter. Her kan du finne både veganske og glutenfrie matalternativer. Her får du også en fantastisk visuellopplevelse. Hvis du er ute etter gode tilbud og utmerkede måltider, vil dette være et godt alternativ for deg å besøke. Så sørg for at du tar turen til Restaurante La Romantica når du først er i Playa Blanca.

Casale Franco

Uten tvil så er Casale Franco det beste restaurantalternativet i Playa Blanca når det gjelder stemning og utseende. Den har alt du trenger og mye mer. Den ligger i Papagayo Center 74 øverste etasje.

Casale Franco er en europeisk og italiensk blandingsrestaurant som serverer mange forskjellige alternativer.
Utsikten fra denne restauranten er utrolig. Atmosfæren er like utrolig. Prisene på rettene er gode. Den generelle følelsen av restauranten er episk. Du kommer til å ha en fantastisk tid på Casale Franco.

Casual Seafood

Casual Seafood kan virke som et vanlig uformelt spisested fra navnet, men det er så mye mer enn det. Restauranten er en av de beste sjømatmat restaurantene i Playa Blanca.

Måltidene utmerker seg, porsjonene er også unike. Utseendet og smaken er utrolig. Hvis du er i Playa Blanca og leter etter deilig sjømat, bør Casual Seafood ditt valg.

Spice Fusion

Spice Fusion er et annet flott alternativ hvor du vil få alle dine indiske matfantasier oppfylt. Denne ligger ved Centro Comarsial Papagayo og serverer deilige indisk og internasjonal mat.

Her får du virkelig valuta for pengene. Mye mat for en helt ok penge. Stemningen er veldig hjemmekoselig, en perfekt stemningen for familier og venner. Kvaliteten på maten i Spice Fusion er fantastisk, så pass på å ta turen til Spice Fusion. Du vil ikke angre.

Playa Blanca Shopping

Når man er ute å reiser, enten om man reiser alene, med venner eller familie så er det alltid viktig å kjøpe noen suvenirer til de der hjemme.

Heldig for deg har jeg laget en liste over de beste kjøpesentrene og sentrene du kan besøke på dette feriestedet, så blir det lettere for deg å finne klær, spisesteder, lekeområder og suvenirbutikker så du kan finne de gavene du kan ønsker å ta med tilbake til de hjemme. Så la oss ta en titt på dem.

Centro Comercial Papagayo

Centro Comercial Papagayo er en av de viktigste shoppingattraksjonene i Playa Blanca Lanzarote-området. Dette er et pent designet kjøpesenter med et ganske så anstendig utseende med tonnevis av butikker, gavesentre, klessteder og spisesteder.

Centro Comercial Papagayo er mest kjent på grunn av sin nærhet til stranden. Du kan kjøpe alle forfriskninger og ting du trenger for å ha en avslappende dag på stranden hvis du vil. Du kan også kjøpe gaver til familien og venner hjemme, så det er også fantastisk.

Rubicon Shop and Fun

Leter du etter et skikkelig kjøpesenter med tonnevis av aktiviteter, underholdningsmuligheter og en moderne atmosfære? Vel, da finnes det ikke noe bedre kjøpesenter i Playa Blanca enn Rubicon Shop and Fun. Dette er den perfekte blandingen av shopping og fritid for både turister og lokalbefolkningen.

Det er to etasjer i bygget sammen med en kjellerparkering. Kjøpesenteret ble renovert i 2016 slik at senteret fikk et mer moderne utseende og stil, noe som gjorde underverker. Rubicon Palace er nå et av de beste kjøpesentrene i Playa Blanca-området, og du bør tenke på å besøke når du er der.

Centro Comercial El Pueblo

Hvis du leter etter et kjøpesenter som har alt så er Centro Comercial El Pueblo det beste stedet å gå. Arkitekturen er et spill på den moderne og klassiske stemningen til den spanske kulturen og ser ganske anstendig ut.

Her er det mer enn 30 butikker. I tillegg kan du finne spisesteder, gavesentre, eiendomskontorer, barer, supermarkeder og mye mer i Centro Comercial El Pueblo. Dette er senteret du kommer til å ville besøke hver gang du er i Playa Blanca Lanzarote-regionen.

Playa Blanca-strendene

Enten du er en strandboms eller ikke, det å gå ut til kysten av Atlanterhavet og bare bli fascinert av den naturlige skjønnheten som Kanariøyene har, innta forfriskninger, bygge sandslott og nyte varmen fra solen, er nok aktiviteter de aller fleste setter pris på.

Her er en liste over de beste strendene som feriestedet Playa Blanca Lanzarote har å tilby:

Playa Blanca Beach

Midt i sentrum av Playa Blanca-byen Lanzarote, ligger Playa Blanca-stranden. På folkemunne White Beach. Dette er en av de minste og roligste strendene, selv på en travel dag på Lanzarote Island finner man roen her.

Dette er en av de tre viktigste strendene på feriestedet Playa Blanca. Utsikten her er imidlertid utrolig. Stranden har badevakter ved kysten som passer på at du har det bra mens du bader og koser deg i vannet. Det er absolutt en hyggelig aktivitet for deg alene eller med familie og venner. Så slapp av på Playa Blanca-stranden mens du er her da dette er en av de lettest tilgjengelige strendene i området.

Playa Dorada Beach

Playa Dorada Beach

Den andre av de tre viktigste strendene i Playa Blanca Lanzarote er Dorada Beach. Dette er en mye større strand enn Playa Blanca, så det er mer kjas og mas her.

Her kommer du til å finne masse turister som ønsker å sole seg og leke i nærheten av havet. Du vil også finne forfriskninger i umiddelbar nærhet. Om du vil ha en generelt flott dag på stranden, så jeg vil personlig foreslå å besøke Dorada-stranden hvis du er i Playa Blanca Lanzarote-regionen på Kanariøyene.

Papagayo Beach

Papagayo Beach er den tredje og siste hovedstranden på feriestedet Playa Blanca. Selv om dette er en strand som er ganske så populær blant turistene så ligger den ganske langt fra selve feriestedet. Det regnes som en av de mest slående vakre strendene i Lanzarote-regionen på Kanariøyene.

En liten ting du bør vite er at det anbefales å ta med forfriskninger til stranden på grunn av den lange avstanden til butikker og restauranter. Selv om det er langt til de nærmeste butikkene og spisestedene så vil du fortsatt ha en utrolig tid når du er på Papagayo-stranden, dette på grunn av hvor fantastisk den ser ut og hvor god strandopplevelsen er.

Ting å gjøre i Playa Blanca

Playa Blanca Lanzarote er et av de mest begivenhetsrike stedene på Kanariøyene. Over en kort periode har det blitt et av de beste stedene for morsomme aktiviteter og underholdning i regionen.

Hvis du reiser til Playa Blanca Lanzarote eller allerede er der, men du ikke er sikker på hva du skal gjøre og hvor du skal dra for å ha en episk tid, har jeg noe for deg.

Nedenfor er en liste over de beste stedene du kan besøke i Playa Blanca Lanzarote-regionen og de beste aktivitetene du bør delta i. Så sjekk dem ut og planlegg turene dine med en gang.

Besøk Timanfaya nasjonalpark

Timanfaya National Park

Timanfaya nasjonalpark er en spansk nasjonalpark på den sørvestlige kanten av øya Lanzarote. Den er 51,07 kvadratkilometer, og overflaten består helt av vulkansk jord.

Denne parken tjener som et minne om den historiske vulkanske aktiviteten som har funnet sted i den makaronesiske regionen. Det å besøke Timanfaya nasjonalpark vil hjelpe deg å bli kjent med regionens røtter. Dette vil være en spennende aktivitet med venner, familie og barn. Så denne parken bør du absolutt tenke på å besøke.

Reise til Aqualava Water Park

Aqualava badeland ligger i den sørlige regionen av Lanzarote. Dette badelandet er kjent som en av de mest populære og høykvalitets vannparkene på Kanariøyene. Den har fem forskjellige vannsklier, en elv, et bølgebasseng og tonnevis av vannleker for barn i alle aldre.

Prisene her er ikke så alt for stiv. Beliggenheten er ganske imponerende. Så du bør sette av en dag for å ta med venner og familie til Aqualava vannpark når du først er i Playa Blanca-regionen på Lanzarote.

Shopping på Playa Blanca Market

Playa Blanca Market er et av de mest kjente markedene på Kanariøyene. Enten du leter etter klær å kjøpe, lokal mat å spise, gaver til venner og familie hjemme, eller barer å drikke på, så kommer du til å finne alt her.

Playa Blanca-markedet er familievennlig, og du kommer til å ha en flott tid der fordi alt du trenger er lett tilgjengelig på dette markedet. Du kan gå rundt og titte, du vil finne forfriskninger og du kan handle hele dagen om du vil. Det vil garantert være en fantastisk opplevelse for deg.

Slapp av på Papagayo Beach

Papagayo beach

Papagayo Beach er et av de beste stedene å besøke i Playa Blanca Lanzarote. Den hvite sanden og det utrolig blå vannet gir en fantastisk kombinasjon, og utsikten er også utmerket.

Så, du bør gå til Papagayo Beach og ha en flott tid der med venner og familie. Det vil garantert bli en flott dag som både er underholdende og minneverdig.

Utforsker Atlantico undervannsmuseum

Atlantico Underwater Museum er et av de mest unike og utrolige undervannsmuseene på Kanariøyene. Her vil du finne unike skulpturer av Jason deCaires Taylor og se bilder som rett og slett er uoppnåelige over havet.

Det beste med å besøke dette museet er at det er åpent for dykkere og nybegynnere som ikke har dykkersertifikat. Så du bør ta deg tid til å reise hit og kose deg på Atlantico Underwater Museum.

Nyt livet på Los Hervideros

Los Hervideros ligger langs kysten av El Golfo. Dette er en av de mest fascinerende vulkanske kystlinjene i verden. Hvis du drar til Playa Blanca, sørg for at du besøker Los Hervideros og fanger de livlige og robuste skjønnhetene til de vulkanske restene på overflaten av kystlinjen.

Ha en flott tid på Marina Rubicon

Marina Rubicon er et shopping- og sportssenter ved bredden av feriestedet Playa Blanca, fullpakket med seilbåter og yachter som du kan leie og kjøpe. Her er det også masse forskjellige muligheter for vannsport. Dette senteret ligger i en skjermet bukt på sørkysten av Lanzarote.

Som båtentusiast kommer du til å elske det utvalget som er tilgjengelig her, og du kommer også til å glede deg mye over å seile her på grunn av den fantastiske utsikten. Opplevelsen av å seile på Marina Rubicon vil garantert være utrolig flott for deg.

Alle disse aktivitetene er veldig underholdende og spennende. Du kan planlegge reisen din før du drar til Playa Blanca eller eller planlegge mens du allerede er der med hjelp av denne lettforståelige guiden. Det er jo det som er hovedmålet med denne artikkelen.

Konklusjon

Playa Blanca er et av de mest populære turistmålene på Kanariøyene. Dette er et av feriedestinasjonene du bør ha det på listen over steder du ønsker å reise til enten alene, med venner eller med dine kjære.

Det er mye du kan sette pris på her og det er mange morsomme aktiviteter du kan ta del i, så sørg for at du pakker bagasjen for en episk og fantastisk tur til Playa Blanca Lanzarote full av spenning, avslapning og nytelse.

Jeg håper du har lært mye av denne artikkelen og at du vil ha en utrolig dag foran deg.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania