Western Water Park Mallorca

Western Water Park er en av de største attraksjonene på den spanske øya Mallorca. Selv om det finnes andre vannparker i regionen, er denne den største og er kjent over hele verden for å tilby vill moro til sine besøkende.

En annen flott ting med denne parken er at den er ganske godt vedlikeholdt, og den tilbyr noen vanvittige turer og morsomme aktiviteter for folk i alle aldersgrupper. Alt i alt er det et flott sted å ha det gøy, og det vil garantert ikke skuffe deg.

Før du drar, anbefales det å lese om den nøyaktige plasseringen av denne parken sammen med billettpriser og åpningstider, slik at du ikke ender opp med å bli skuffet over valget ditt.

Vi vil også se på hvor du kan bo og hva du kan forvente når du besøker parken med familien din. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å avklare alle tvilene dine, slik at du kan unngå de vanlige feilene og heller ha det kjempegøy.

Western Water Park Mallorca

Hvor ligger Western Water Park?

Parken ligger rett utenfor Magaluf – det sørvestlige strandferiestedet stort sett kjent for sitt bemerkelsesverdige natteliv og sin uberørte og vakre sandstrand. Å komme seg til parken vil ikke være noe problem fordi busser går fra Palma til parken hver dag.

Relatert artikkel: Hvordan betale for buss på Mallorca?

Bortsett fra Western Water Park, er det en annen park i denne regionen, kjent som Katmandu Park. Noen andre attraksjoner i nærheten er RMA Mallorca og Palma Nova-stranden.

Dessuten er det en god del restauranter i regionen, inkludert Titanic Magaluf, Blackbeards Beach Bar and Grill og Rivareno.

Western Water Park er en trygg park for folk i alle aldre siden sikkerhet er ledelsens førsteprioritet. Personalet er ganske vennlige og hjelpsomme. Dette er et hyggelig sted for alle, og du kan enkelt nå dit fra nærliggende hoteller på bare 5 til 10 minutter.

En ulempe er imidlertid den høye billettprisen. Dette kan løses ved å bestille online og bestille familie billetter, som vi vil diskutere her snart.

Hva du kan forvente

Western Water Park Mallorca er en park med vestlig tema og derav navnet. Den er designet som en grenseby med en bank, salong og til og med et fengselshus! Det er ekte husbutikker hvor du kan få snacks og drikke.

Parken åpner fra begynnelsen av mai til slutten av september og er stengt resten av året. I månedene juli og august, som er høysesong for turister, åpner parken i lengre timer.

Parken er delt inn i tre områder: Westernland, Indian Town og El Paso. Alle tre seksjonene tilbyr sitt eget sett med turer og aktiviteter. Forvent at bakken er veldig varm (noen sier til og med at den steker) på grunn av den brennende sommersolen. Det anbefales å bruke lette klær, fortrinnsvis shorts, og strandflip-flops. Ikke glem å bruke solkrem og ta med et håndkle!

Relatert artikkel: Været på Mallorca – Alt du trenger å vite

Billettpriser

Billettene til parken kan kjøpes online. Det anbefales faktisk å gjøre det fordi du kommer til å få rabatt hvis du bestiller på nett. Her er en oversikt over billettpriser etter aldersgruppe:

0 – 2 år – Gratis
Voksne (+11 år) – 320 kr
Barn (mellom 5 til 10) og pensjonister (+65 år) – 240 kr
Barn (mellom 3 til 4) – 130 kr

I tillegg er det eksklusiv Friends Pack og Family Pack på nett, samt et Fast Pass og Hamaca. Familie- og vennebillett koster henholdsvis 960 og 1120 kr. Vennebillett er for 4 voksne, så det er en ganske rabattert pris. Familiebilletten er for 2 voksne og 2 barn mellom 5 og 10 år.

Hvis du bare kjøper Hamaca, vil du ikke kunne gå inn i parken. For å få tilgang til parken må du kjøpe inngangsbillett separat.

Åpningstider

Det er viktig å kjenne til parkens åpningstider slik at du kan planlegge turen deretter. Parken er åpen fra 10.00 til 17.00 hver dag fra mai til juni. I juli og august utvides stengetiden en time, slik at den er åpen til 18:00.

Toppattraksjoner

Western Water Park har noe for enhver smak – enten du er en avslappet person som egentlig ikke er en fan av ritt, noen som liker å utfordre andre, eller en som vil ta på seg ethvert møte uansett vanskelighetsgrad. For hver tur øker nivået av entusiasme ytterligere, og moroa stopper ikke engang et øyeblikk.

Noen av de største attraksjonene i Western Water Park som du kan nyte inkluderer forfriskende lysbilder som:

  • Tijuana tvillinger
  • El Latigo (som betyr The Whip) – en vannsklie som består av flere vendinger
  • Crazy Horses – en 40 meter lang rute bestående av seks myke baner for fartselskere

Du vil finne at parkrittene kan grupperes etter vanskelighetsgrad. De mest vertikale lysbildene er plassert i den ene enden, blant dem er «The Beast» den største av alle. Den har et vertikalt fall på mer enn 30 meter og tilbyr den ekte ville vesten-opplevelsen.

Alle de andre turene i dette området faller også raskt og er kun ment for de mest vågale og eventyrlystne.

Hver del av parken har sitt eget spisested. Men hvis du ikke er fan av det typiske badelandskjøkkenet, er det også mulig å ta med egen mat og ha en piknik med dine kjære.

Et nylig tillegg til samlingen av ritt er «Boomerang». Den er utformet som en halfpipe, som er 15 meter høy. Du kan nyte det alene eller sammen med en venn eller partner.

Parken har noen få dedikerte bassenger for barna og også et lekeområde hvor disse små monstrene kan ha litt kvalitetstid. I følge foreldre som hadde hatt en sjanse til å besøke parken, ønsker ikke barna å forlate parken med det første!

En ting som imidlertid gjør denne parken forskjellig fra andre vannparker på øya er dykkershowet kjent som Oliver Water Show. Ekspertdykkere stuper ned i et basseng fra fantastiske høyder, og noen setter til og med fyr på seg selv før de dykker i, noe som virkelig er et skue å se.

Hvor skal du bo

Hvis du planlegger å besøke Western Water Park på Mallorca, er det en god idé å velge et hotell i nærheten av dette stedet slik at du kan komme deg dit uten problemer. Her er de beste forslagene fra eksperter for å gjøre besøket ditt mer avslappende og verdifullt. Vi har også nevnt tiden det tar fra et bestemt hotell for å nå parken, slik at du kan planlegge deretter.

Hotel Samos

Dette 4-stjerners hotellet i Magaluf har fått gode anmeldelser. Det tilbyr rom i forskjellige kategorier samt boardingalternativer som du kan velge i henhold til budsjettet ditt. Hotellet ligger i nærheten av byens flotte strand og har også et eget utendørsbasseng for gjestene.

Via Cami Porrassa og Cami Cala Figuera kan du nå parken på bare 6 minutter fra Hotel Samos, og avstanden er 3 km. Hvis du bestemmer deg for å ta den alternative ruten, øker avstanden til 4,4 km.

Melia Calvia-stranden

Melia Calvia Beach er et luksushotell som tilbyr gjestene god mat og fire svømmebassenger. Det var tidligere kjent som Sol Antillas og har nå blitt fullstendig renovert med utmerkede tjenester og fasiliteter for besøkende.

Anta at du vil nå Western Water Park fra dette hotellet. I så fall tar du ruten Cami Porrassa og Cami Cala Figuera og når innen 6 minutter. Avstanden er kun 3,3 km. Om du går via Cami Cala Figuera er lengden 4,5 km.

Sotavento Club Apartments

Et av de beste stedene å bo mens du ferierer på Mallorca er Sotavento. Stedet tilbyr tonnevis av sjanser til å slappe av og slappe av i en unik atmosfære. Enten det er å nyte levende musikk, et fantastisk utendørs boblebad eller slappe av i en bassengbar, tilbyr dette hotellet alt.

Du kan nå Western Water Park fra Sotavento Club Apartments på bare 10 minutter hvis du tar Cami Cala Figuera-ruten. Avstanden er ca. 5,1 km.

Obs obs, dette er et hotell kun for voksne.

Avslutningsvis

Western Water Park Mallorca er den største av de tre vannparkene som ligger på den spanske øya Mallorca. Disse parkene åpner kun i sommersesongen. Så anta at du planlegger å besøke øya om sommeren. I så fall anbefales det på det sterkeste å besøke denne parken med hele familien og ha en flott tid.

Mer å lese: Hva er det å gjøre i Mallorca? – En besøksguide

I denne artikkelen har vi sett på alt fra billettpriser til noen anbefalte steder i nærheten av parken hvor du kan bo mens du ferierer på Mallorca. Vi diskuterte også noen tips for å gjøre dette besøket mer verdt og hyggelig. Jeg håper du har lært mye av guiden vår og er nå klar til å planlegge din neste tur.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania