Katmandu Park Mallorca – Alt du trenger å vite

Mallorca er uten tvil en av de mest spennende turistøyene i verden. Spesielt den imponerende livlige og vakre feriebyen Magaluf er usedvanlig fengslende med sine fantastiske turistattraksjoner og tilbud, mest av alt, Katmandu-parken.

Du lurer kanskje på, hva er Katmandu Park, og hva har den å tilby? Vel, hvis det er tilfelle, så er du på rett sted fordi det er det jeg er her for å fortelle deg.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Katmandu Park Mallorca, hvor den ligger, billettprisene, de beste turistattraksjonene og alt i mellom. Jeg skal også gi deg et forslag til hvor du kan bo når du er der.

Katmandu Park Mallorca

Katmandu Park Mallorca

Katmandu Park på Mallorca er kjent som den «vennligste fornøyelsesparken i hele Europa», og er en fantastisk opplevelsespark som har vakre turistattraksjoner, fantastiske vannturer og aktiviteter som tilbys for både lokalbefolkningen og turister.

De ansatte har et steampunk-tema og er utrolig vennlige mot alle som kommer til parken. Det er så mye du kan gjøre der, spesielt hvis du tar med deg små at du kommer til å ha det kjempegøy.

Noe av det beste med Katmandu Park er at det er noe for enhver smak der. Enten du tar med en pensjonist eller et lite barn, så er det mange flotte aktiviteter du kan ta del i.

Det er ikke alt når det kommer til Katmandu Park på Mallorca, for sammen med fantastiske turistattraksjoner er det mange flotte søtsaker og snacksboder du kan sjekke ut og spise fra.

Du kan også få noen vakre suvenirer og gaver herfra til dine unge eller familien hjemme.

Hvis du tenker på å lage noen vakre minner fra tiden din på Mallorca, bør du besøke Katmandu Park på Mallorca.

Hvor ligger Katmandu Park?

Katmandu Park ligger i feriebyen Magaluf på Mallorca. Magaluf er kjent for sin livlighet, vakre steder, utsikt og noe av det beste nattelivet som tilbys. Magaluf er det perfekte stedet for en park som dette.

Relatert artikkel: Hvor er Magaluf?

Så, enten du allerede er på Mallorca eller tenker på å reise dit i en ferie, bør besøket av denne parken definitivt stå på listen din.

Katmandu-parken ligger på Avenida Pedro Vaquer Ramis 9, 07181 Magaluf, Mallorca. Om du skal reise til parken så kan det være lurt å bo i nærheten av parken.

Så parken er innen gangavstand, og du kan dra dit når du vil uten problemer.

Billettpriser

Katmandu Park Mallorca - inngang

Tenker du på å besøke Katmandu Park i Magaluf, Mallorca? Vel, du trenger billettprisene og informasjonen hvis du vil ha en flott opplevelse. La oss se på de forskjellige billettpakkene som er tilgjengelige for turister som besøker øya med pass.

Passbillett

Hvis du er passholder og over 12 år, vil billetten koste rundt 27,5 euro. På den annen side kan barna komme inn i parken og ha det flott for bare 20 euro.

Denne billetten vil være gyldig for alle de spennende aktivitetene i parken. Fra å besøke The House til 4D-opplevelser, Laser Challenge, Splash Park og mye mer.

Familiebilletter

Besøk med familie og venner? Vel, Katmandu Park innser dine behov, og det er derfor de har brakt en fantastisk avtale som tillater 4 voksenbilletter for rundt 100 euro til en rabattert pris.

Alle de flotte aktivitetene du kan delta i gjennom den vanlige billetten kan også gjøres med denne kampanjeavtalen. Så du kommer definitivt til å ha det gøy med det.

Sundown Pass

Hvis du besøker parken senere på dagen, vil du kunne få Sundown Pass, som koster bare rundt 15,5 euro for voksne og barn under 12 år.

På denne turen vil du ikke kunne delta i så mange aktiviteter som du ønsker. Du vil imidlertid fortsatt kunne ta en The House-tur og fullføre to baner i Golfekspedisjonen på besøket ditt, noe som vil være ganske morsomt.

Åpningstider

Åpningstidene til Katmandu Park på Mallorca endrer seg stadig avhengig av månedene og tiden på året. Spesielt i forskjellige årstider kan du forvente at tidspunktet for parken er annerledes. For eksempel, i høysommersesongen, kan du forvente at parken åpner klokken 10.00, og stengetiden er rundt klokken 22.00.

Men det er ikke tilfelle om vinteren. Åpningstiden til Katmandu Park i Magaluf, Mallorca, er rett rundt 10:00, som er den samme, men stengetiden er annerledes.

Katmandu Park vil være stengt rundt 18:00 på kvelden, så du må være raskere med bevegelsene dine når du besøker parken om vinteren med dine kjære.

Toppattraksjoner i Katmandu Park

Hvis du besøker Katmandu Park, er en av de viktigste attraksjonene Katopia Water Park. Men det er ikke alt. Det er mye mer å oppleve også.

La oss ta en titt på de beste toppattraksjonene du finner der, og de du definitivt bør oppleve når du er i Katmandu Park.

The House

The House er en morsom og illusorisk opp-ned strukturert del av Katmandu Park, som er skapt for å blåse sinnene og sørge for et spennende besøk.

Så uansett alder, vil du elske å gå på en tankevridende reise med dine kjære i The House. Det beste er at alle billettkjøp tilbyr en omvisning i The House i dem.

Expedition Golf

Fra trekking gjennom den legendariske golfbanen til å ha det gøy med safari-moro, vil Expedition Golf Course være en opplevelse ulik alle andre du noen gang har hatt. Så, uten tvil, må du sørge for at du tar med venner og familie til denne delen av parken.

4D opplevelse

Dere har alle opplevd 3D-eventyr, men når det kommer til fordypning og realisme, er 4D-opplevelser hinsides det man kan forstå. Skrik, rop og ha en flott tid med å utforske eventyr i 4 dimensjoner.

Sørg for at du tar med barna på denne turen, spesielt fordi det er 4 forskjellige eventyr de kan glede seg over i denne opplevelsen.

Katopia Splash Park

Katopia Water Park i Katmandu Park regnes som en av de største attraksjonene der. Fra utrolige vannsklier til imponerende turer, det er noe for enhver smak der. Du vil ha en fantastisk tid der hvis du tar barna med deg siden det allerede er inkludert i de fleste billettpakker.

Laser Challenge

Steamboat Laser Challenge er en morsom aktivitet med et sett med laserbarrierer som hindrer deg i å få tilgang til et hemmelig laboratorium. Denne spesielle aktiviteten kommer til å bli supergøy ​​og spennende for barn. Så du bør definitivt sjekke det ut når du besøker parken med dine kjære.

Hvorfor du bør bo på Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort, som ligger ved Calle Galeon, Magaluf, er et av de vakreste og mest populære hotellene å bo på når du er i Magaluf-regionen på Mallorca. Fasilitetene, inneslutningene, rommene, maten, stemningen og utsikten er alle ekstremt vakre.

En ting du bør vite om det er at det kan være ganske dyrt. Men siden det praktisk talt ligger ved siden av Katmandu Park og tilbyr en så luksuriøs livsstil hvis du besøker Mallorca for en god opplevelse, bør du definitivt bo her. Det vil være en flott avgjørelse, og du vil elske hvert øyeblikk du blir der.

Relatert artikkel: Er det dyrt på Mallorca?

Konklusjon

Planlegger du en ferie til Mallorca? Ikke glem å besøke Katmandu Park, spesielt hvis du reiser på ferie med barn. Aktivitetene er nøye planlagt slik at hele familien kan kose seg mens de ferierer på øya.

Katmandu Park er en av de største turistattraksjonene du ønsker å oppleve med dine kjære, spruter vann rundt og skaper nydelige minner hele veien. Så sørg for at du tar med hele familien og vennene dine til Mallorca og ha det gøy i parken.

Relatert artikkel: Hva er Mallorca kjent for?

Jeg håper du har lært mye av denne guiden og har en klar idé nå hvor du skal bo og hvordan du kan nyte din neste tur til Mallorca.

Må leses: Været på Mallorca – Alt du trenger å vite

Sjekk ut de siste artiklene om Spania