Puerto de Mogán – «Kanariøyenes Venezia»

Hvis du er på Gran Canaria, så må du bare besøke Puerto de Mogán. Det vil garantert være en utrolig opplevelse, spesielt hvis du beundrer naturen. Se for deg at du sitter på en båt, fisker i fred og har livet ditt blant landsbyens livlige naturlige skjønnhet.

Puerto de Mogán er en liten fiskerlandsby på sørvestkysten av Gran Canaria. Landsbyen er også kjent som Kanariøyenes Venezia. Den regnes som et av de absolutte vakreste turiststedene på Kanariøyene.
Nå lurer du kanskje på om du bør besøke Puerto de Mogán og hva har landsbyen å tilby? Vel, du er virkelig på rett sted fordi det er nettopp det jeg nå skal fortelle deg.

I denne artikkelen vil jeg fortelle om Puerto de Mogán, hotellene du kan bo på, restauranter og spisesteder du kan sjekke ut, kjøpesentre, strender og andre ting du kan gjøre for å gjøre turen til Puerto de Mogán minneverdig. Så, uten videre forsinkelser, la oss komme i gang med denne artikkelen.

Puerto de Mogán

Hoteller i Puerto de Mogán

Hvis du tenker å bo på Puerto de Mogán på Gran Canaria, så må du bestille et hotellrom for deg selv og dine kjære. Vel, da hadde det vært fint med en liten oversikt over hotellene du kan velge mellom. Derfor har jeg valgt å laget en liste over de beste hotellene i området, så du trenger ikke å gjøre det. Så la oss ta en titt på de.

Hotel Puerto de Mogán: The Senses Collection

Et av de mest luksuriøse hotellene i Mogán-området er Hotel Puerto de Mogán: The Senses Collection. Dette hotellet ligger i Urbanizacion Puerto de Mogán.

Rommene er svært vakre. Det visuelle til dette hotellet er utmerket. Dette hotellet ligger ved kysten og har en fantastisk utsikt ut over det dypblå vannet. Servicen her er også utmerket. Dette er litt dyrere hotell, men det er absolutt verdt et besøk.

Sjekk prisen på hotellet her: The Senses Collection

The Apartments Puerto de Mogán

Hvis du leter etter et lokalt spinn på modernitet og spansk arkitektur, er The Apartments Puerto de Mogán den perfekte samlingen av leiligheter du kan bo på.

Alle nødvendige fasiliteter er tilgjengelig, og du vil føle det som om dette var ditt eget hjem. Så hvis du har et nokså greit budsjett, vil det være den riktige avgjørelsen å besøke The Apartments.

Sjekk prisen på hotellet her: The Puerto De Mogan Hotel Y Apartamentos

Radisson Blu Resort & Spa

Radisson Blu er en internasjonal kjede av hoteller og spa med 5-stjerners kvalitet og service. På Gran Canaria finner du Radisson Blu Resort and Spa i Avenida Los Marreros 35.

Her er alle slags fasiliteter tilgjengelig. Utseendet på bygningen, utendørsbassenget, servicen og kvaliteten er utrolig. Prisene her er nokså høye.

Sjekk prisen på hotellet her: Radisson Blu Resort & Spa

Cordial Mogán Playa

Dette fantastiske hotellet representerer den luksuriøse siden av Puerto de Mogán. Cordial Mogán Playa Hotel har et utrolig utseende, utmerket service og har mye å tilby innbyggerne.

Du finner dette hotellet i Avenida de los Marrero, 2. Prisene er høye, men opplevelsen vil være ulik alle andre du noen gang har hatt.

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel Cordial Mogán Playa

Restauranter i Puerto de Mogán

Restaurant

Om du er som meg og liker å spise lokal spansk mat og samtidig kunne ha internasjonale alternativer i Puerto de Mogán? Vel, det er tonnevis av flotte muligheter, men jeg har fremhevet toppen av kremen når det gjelder verdi, smak, atmosfære og service. Så la oss sjekke de beste restaurantene og spisestedene i Puerto de Mogán.

N’Enoteca

N’Enoteca er en høykvalitets gourmetrestaurant kjent for å servere deilige italienske og europeiske retter med en spansk vri. Det ligger i Diseminado Mogán 380/381 hvis du er på besøk.

Smaken av måltidene er deilig, stemningen her er utmerket. Så å spise her bør være på listen din hvis du er i Puerto de Mogán.

Casito Mediterraneo

En annen utrolig restaurant på denne listen er Casito Mediterraneo. Som navnet tilsier, kan du forvente en fin middag kvalitetsretter av spansk opprinnelse og internasjonal mat herfra.

Denne ligger i Urbanizacion Puerto Mogán. Atmosfæren er ganske luksuriøs, og følelsen av restauranten er unik, så sørg for at du besøker den. Det blir litt av en opplevelse.

Marina Pool Bar Restaurant

Marina Pool Bar Restaurant er utmerket hvis du er på et budsjett, men samtidig ser etter en god matopplevelse. Det er en bar og et basseng, og god mat der.

Du finner denne restauranten i Explanada de Castillete. Jeg forsikrer deg om at du vil ha en fantastisk flott tid om du velger å gå dit alene eller med venner og kjære.

Markedet i Puerto de Mogán

Puerto de Mogán Market er et av de største markedene i den sørlige delen av Gran Canaria. Det er også det primære markedet hvor alle turister kommer fra forskjellige deler av øya for å spise, drikke, kjøpe tekstiler og klær. Og selvfølgelig kjøpe med noen suvenirer hjem, enten om det er til en selv eller til sine kjære.

Det er et stort marked, og du kan finne nesten alt du kan tenke deg der. Her finner du alt fra lokale leverandører til internasjonale selgere, Puerto de Mogán Market har litt av hvert. Så når du er i Mogán-regionen, sørg for at du besøker dette markedet; du vil kunne finne tonnevis av kule ting og pyntegjenstander.

Markedet er hver fredag ​​fra 8:30 til 15:00.

La Playa de Mogán

Stranden i Puerto de Mogán

La Playa de Mogán er stranden som Puerto de Mogán er kjent for. Det er en mindre enn en vanlig strand. Utseendet til marinaen og det visuelle i den sørvestlige delen av Gran Canaria fra kysten er ganske fantastisk.

Det beste med Puerto de Mogán er at du rett i nærheten finner alle slags markeder og forfriskningssentre. Så du trenger ikke å bekymre deg for å ha med deg noe mens du er der, mangler du noe så kan det kjøpes.

Dette vil være en utmerket opplevelse for deg, din familie, venner og barn også. Så hvis du har en dag til overs, vil det å gå til Playa de Mogán være perfekt og vil gjøre turen enda mer minneverdig og verdt å huske år fra nå.

Kjøpesenter i Mogán

Mogán Mall er en av de viktigste turistattraksjonene for shopping og mat av høy kvalitet. Det er mange flotte butikker i kjøpesenteret som du kan gå og besøke. Så uansett hva du trenger, vil du kunne finne det der. Det vil garantert være en utrolig opplevelse for deg.

Så sørg for at du tar deg tid til å besøke kjøpesenteret i Mogán. Du vil kunne finne den på Avenida Los Marrero 29.

Ting å gjøre i Puerto de Mogán

Det er mye du kan gjøre når du er på Kanariøyene. Hvis du tilfeldigvis er i Puerto de Mogán, Gran Canaria, vil det ikke være noe problem å gjøre hverdagen morsom og spennende, siden det er tonnevis av episke eventyr og aktiviteter du kan delta i. La oss sjekke noen av dem.

Ubåt-eventyr i Puerto de Mogán

Ubåt-eventyr i Puerto de Mogán

På brygga i Puerto de Mogán er det en utrolig unik aktivitet du bør være med på. Den kalles Submarine Adventure. I denne aktiviteten vil du kunne sitte i en ubåt og dykke nedover i havet omtrent 20-25 meter og utforske hva vannet har å tilby, som er kult og fascinerende; Jeg snakker av erfaring.

Så hvis du har tid, bør du ikke gå glipp av dette eventyret.

Yacht-charter i Puerto de Mogán

Puerto de Mogán marina

Puerto de Mogán er hovedsakelig kjent for marinaen, båtene og yachter. Så du vil bli utsatt for mange yachtchartere og snorklemuligheter på brygga. I tillegg vil du kunne dra på båtturer og yachtfester med venner og familier ved å leie dem for dagen.

Opplevelsen av yachtcharting på vannet nær Puerto de Mogán er ganske spennende. Så du må sjekke det ut, og hvis denne aktiviteten engasjerer deg, sørg for at du tar deg tid til å utforske havet med dine kjære.

Konklusjon

Puerto de Mogán er et vakkert sted å bo på Gran Canaria. Den har alt du kan forvente av et turiststed og mye mer. Du kan spise, drikke og føle deg hjemme i Puerto de Mogán. Alt i alt er det et sted hvor du kan leve livet fullt ut og aldri ha et kjedelig øyeblikk.

Puerto de Mogán ligger bare 6 km fra Puerto Rico. Du kan kjøre dit på 15 min, ta bussen (20 min) eller ta fergen (30 min).

Sjekk ut vår dybdeartikkel her: Puerto Rico Gran Canaria.

Sørg for at du tar med venner og familie på en omvisning i Puerto de Mogán når du først er i Gran Canaria så må du nesten gripe denne sjansen. Det vil garantert være fascinerende og bare helt herlig. Jeg håper du har lært mye av denne artikkelen og at du kommer til å pakke kofferten så fort som mulig!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania