Puerto Rico Gran Canaria – 25 grunner til å besøke

Er det på tide med ferie? Elsker du å reise? Ønsker du en avslappende og morsom ferie med familien? Da er Kanariøyene, og spesielt Puerto Rico, Gran Canaria, er et av de beste reisemålene du kan velge å dra til.

Du lurer sikkert på hvorfor Puerto Rico er et godt turistmål, og hva kan vi gjøre for å ha det moro hvis vi tar en ferie der?

I denne artikkelen vil jeg snakke om Puerto Rico, Gran Canaria og alt om det. Fra været til attraksjonene, ting å gjøre, steder å gå til, markeder, kjøpesentre, hvilken årstid er den beste tiden å reise dit, til alt Puerto Rico Gran Canaria tilbyr.

Så, uten å kaste bort mer tid, la oss komme i gang.

Puerto Rico Gran Canaria

Hvor ligger Puerto Rico Gran Canaria?

Puerto Rico ligger på sørvestkysten av øya Gran Canaria. Det er et sted fullpakket med turister, ferievibber, fantastisk mat og tonnevis av morsomme og spennende aktiviteter.

På grunn av vulkanene på Kanariøyene, har Puerto Rico tonnevis av lokasjoner hvor du kan ha flotte eventyr med dine nærmeste.

gran canaria airport

Kanariøyene har alltid vært et flott sted å besøke hvis du er en strand- og sjøelsker, men med den siste utviklingen på øyer som Gran Canaria har de blitt enda mer turistvennlige.

Gran Canaria er den tredje største og nest mest folkerike øya i øygruppen Kanariøyene i Atlanterhavet utenfor kysten av Afrika, i Spania. Puerto Rico i Gran Canaria er et sted du absolutt må reise om du skal til Kanariøyene.

Så om du tenker på å ha det gøy, sitte å nippe til cocktailer, spise god mat og nyte hvert eneste sekund av ferien, så må Puerto Rico i Gran Canaria stå på reiselisten.

Hva gjør Puerto Rico, Gran Canaria så spesiell?

Nå tenker du vel for deg selv, hva er det som gjør Puerto Rico i Gran Canaria til et så spesielt og populært sted for turisme? Vel, det er et godt spørsmål. Det som er spesielt med Puerto Rico er at dette er et feriested som har alt et godt reisemål skal ha hvor du kan lene deg tilbake, slappe av og til og med feste hvis du vil.

Det er tonnevis med luksushoteller, leilighetsalternativer og tonnevis med turistattraksjoner, omgitt av Atlanterhavet, strender og mange andre aktiviteter. Men det beste, etter min mening, er at prisene ikke er for jevne opp som mange andre turistmål.

Hvis du er en «foodie» så er det mange restauranter med mange kulturelle alternativer, lokale matleverandører, gatemat, billige spisesteder og dusinvis av barer og drikkealternativer du kan meske deg med. Leter du etter suvenirer og gaver for å ta med tilbake til venner, familie og kjære? Vel, da er det bare å ta turen til de mange flotte kjøpesentrene og markedene stedet har å tilby.

Hvis det er spenning og eventyrer du søker, så kan du blant annet ta turen til strendene for å svømme med engelhaier hvis du er tøff nok til det. Det er ingen grenser for hvilken spenningen du kan finne i Puerto Rico, og det er nettopp det som gjør Puerto Rico de Gran Canaria til et av de beste turiststedene i verden.

Været i Puerto Rico Gran Canaria

Gran Canaria er kjent for den varme tropiske følelsen og atmosfæren den har. Av alle Kanariøyene er Gran Canaria en av de beste når det gjelder moderat temperaturer og flott vær gjennom hele året. Og siden Puerto Rico er en avgjørende del av Gran Canaria, er været der absolutt noe av det flotteste.

Gran Canaria gjennomsnittstemperatur
JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES
18 °C 18 °C 19 °C 19 °C 20 °C 22 °C 23 °C 24 °C 24 °C 22 °C 22 °C 19 °C

Det som er med Puerto Rico, Gran Canaria, er at det er det perfekte stedet for strandelskere som ønsker å svømme nær kysten i det vakre vannet, bygge sandslott og sole seg mens du nyter den flotte naturen på øya.

Likevel, for å sikre at du får den beste opplevelsen, er det viktig å lære om de forskjellige værforholdene, om gjennomsnittstemperaturene og klimaet gjennom året. Så la oss ta en titt på været på dette fantastiske feriestedet.

November til februar

Mellom november og februar så opplever man i Puerto Rico ikke vinter sammenlignet med andre deler av Europa. Temperaturene holder seg i gjennomsnitt mellom 18 og 22 grader.

Været i Puerto Rico er slik at du vil få rikelig med sollys på grunn av den tropiske atmosfæren på feriestedet på øya.

Vi har skikkelige vi vær disse månedene hvor tonnevis av turister og lokalbefolkningen har begynt å samles på de berømte stedene.

I disse månedene vil alle strendene, hotellene, restaurantene og alle andre steder være fullpakket. Varmen, temperaturen og den generelle stemningen vil være helt fantastisk.

Mars til april

Vårsesongen rundt om i verden betyr at sommerens ankomst er nær i Puerto Rico. Været i disse månedene er litt varmere enn det er på vinteren, men fortsatt ikke på helt topp.

I disse månedene varierer gjennomsnittet for temperatur på øya Gran Canaria mellom 18-20 grader, noe som fortsatt er en ganske god temperatur for å reise til dette fantastiske stedet.

Mai til juli

Gjennomsnittstemperaturen i årets varmeste måned i Puerto Rico, Gran Canaria, er 23-25 ​​grader i juli. Samtidig har andre måneder et gjennomsnittlig temperaturområde på rundt 20-23 grader.

August til oktober

Etter at mai, juni og juli har passert, kommer vi selvfølgelig til august, hvor det nesten er på det varmeste.

Gjennomsnittstemperaturen i august er rundt 24 grader.

Etter august så nærmer vi oss høysesongen igjen som er i november til februar. Som vi snakket om før så er været i Puerto Rico i disse månedene meget gode. Så, å besøke dette ferieparadiset i disse månedene ville ikke være en dårlig idé siden været og temperaturen er ganske stabile.

Lyst til å vite litt mer om været på Kanariøyene. Sjekk ut denne artikkelen: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

Beste tid å besøke Puerto Rico Gran Canaria

Nå som du vet hvordan været er hele året i Puerto Rico, må du undre deg på hva som er den beste tiden å besøke feriestedet på Grand Canary Island?

Vel, det avhenger faktisk av flere faktorer. Så la oss se på noen av de viktige faktorene som vil påvirke din beslutning om å dra til Puerto Rico Gran Canaria.

Hvilken temperatur liker du

Den første og fremste faktoren er temperaturen og været i området. Vel, hvis du er fan av den ekstreme varmer sommertemperaturen med lange lyse dager og kvelder, varme vibber og en strandklar atmosfære, bør du besøke i sommermånedene.

Dersom du ønsker å unngå den verste heten så bør du gjøre som oss å besøke Puerto Rico de Gran Canaria på høsten, vinteren eller de tidlige vår månedene.

Underholdningsverdi

Natt i Puerto Rico Gran Canaria
Natt i Puerto Rico Gran Canaria

Ikke alle har vær og temperatur øverst på listen, spesielt dersom du reiser alene i stedet for å bo sammen med venner og familie. Uansett om du kommer alene til Puerto Rico eller sammen med venner og/eller din kjære, så er det å gå på klubber, barer og strender, en absolutt must.

Dersom du kommer med barn eller en stor gruppe mennesker, så bør du se de forskjellige attraksjonene, titte på den naturlige utsikten, spille strandball og mange andre aktiviteter. I bunn og grunn så er når som helst på året en god tid for disse aktivitetene.

Beach Love

Hvis du elsker å gå på stranden for å kose deg, sole deg, spasere langs stranden og selvfølgelig bade da må absolutt ta turen til Puerto Rico, Gran Canaria.

Er du av den typen som liker å surfe så sjekk ut artikkelen vår om dette her: Surfing på Kanariøyene – De beste stedene.

Puerto Rico beach Gran Canaria
Puerto Rico beach Gran Canaria

Overflod av turister

Hvis du ikke er fan av overfylte turiststeder så må du nesten reise til Puerto Rico utenom høysesongen. Siden de fleste turistene besøker stedet om vinteren, vil det da nok være lurest å reise dit mellom juni og august.

Dersom du koser deg med folk og liv rundt deg, vil jeg si at du må reise ditt mellom sommermånedene. Dersom du reiser da vil du garantert få mulighet til å bli kjent med nye mennesker.
Så om du er av den virkelige sosiale typen så er den beste tiden å besøke øya og feriestedet mellom oktober og februar.

Jeg personlig liker å ta turen til Puerto Rico, Gran Canaria, på senhøsten nesten tidlig vinter. Det er helt fantastisk der da. Sol og litt liv og røre.

Beste stedene å besøke når du bor i Puerto Rico

Puerto Rico, Gran Canaria er et flott sted å bo hvis du ønsker å besøke noen av de beste turistattraksjonene på Gran Canaria. For å gjøre ting enkelt for deg, har jeg laget en liste over de beste stedene du kan besøke i nærheten av feriestedet Puerto Rico.

Aqualand Maspalomas

Hvis du er på besøk med hele familien, barn og din kjære eller bare en venn og du har lyst på litt moro. Da bør du besøke Aqualand! Denne vakre vannparken som er lokalisert på stranden er full av vannsport, sklier, show med sjøløver og mange fantastiske spisesteder.

Hvis du er en som elsker å nyte livet i badeland, ha en flott tid med familien din og nyte det tropiske klimaet på øyene, så er Aqualand Maspalomas vannpark for deg. Det tar rundt 16 minutters kjøring for å komme deg dit.

Sjekk prisen her: Inngangsbilletter til Aqualand Maspalomas

Amadores og Playa Puerto Rico strendene

Amadores Beach Puerto Rico Gran Canaria
Amadores Beach Puerto Rico Gran Canaria

Bor du på feriestedet Puerto Rico de Gran Canaria? Det er to flotte strender som du absolutt bør ta turen til for å bade, sole deg og ja til og med kanskje bygge et sandslott med barna.

Amadores Beach Gran Canaria
Amadores Beach Gran Canaria

På bildene så ser du strendene Amadores, som bare er 890 meter fra Puerto Rico, og Playa Puerto Rico-stranden. Disse flotte strendene, det deilige vannet og været er nesten alltid bra slik at du vil ikke angre på å ta turen hit.

Stranden i Puerto Rico Gran Canaria
Stranden i Puerto Rico Gran Canaria

Cactualdea Park

Vanligvis når du tenker på fantastiske naturparker og hager, tenker du nok ikke på kaktusene, men her i Puerto Rico vet de hvordan man gjør alt mye vakrere.

Det er nettopp derfor du bør ta turen til Cactualdea Park. Dette er den største kaktushagen og naturparken på Gran Canaria. Her vil du se vakre kaktuser, fantastisk natur og flotte hager som har dusinvis av blomster og planter som vil ta pusten fra deg.

Parken har også mange dyr som skilpadder, fugler og esler der, dersom du er riktig heldig så får du lov til å mate dyrene. Du vil kunne bruke timer på å utforske denne utrolige parken enten du er alene eller besøker parken sammen med venner og familie, dette er virkelig noe for barna også. Så sørg for at du tar turen til Cactualdea -parken når du først besøker Gran Canaria og Puerto Rico.

Las Palmas

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, er et vakkert sted som er utrolig moderne, arkitektonisk avansert og perfekt utformet for den ultimate turistopplevelsen. Det er en ca 68 km lang kjøretur fra Puerto Rico til Las Palmas, men det vil være verdt det.

Hvis du bor i Puerto Rico, Gran Canaria, sørg for at opplever litt av Las Palmas også. Her vil du se en fantastisk utsikt, vakre fjell og kunne oppleve flotte turistattraksjoner.

Maspalomas sanddyner

Sanddynene i Maspalomas

Når man tenker på en øy som er kjent for sitt tropiske vær, vakre strender og krystallklar vann så vil glemmer man sanddyne rundt, ikke sant?

Vel, hvis du kan dra til Las Palmas fra Puerto Rico, så bør du ta turen for å besøke Maspalomas -sanddynene. Du vil få oppleve en Sahara-ørkenlignende følelse på sørkysten av Gran Canaria. Det er bare en 18-minutters kjøretur fra Puerto Rico.

Angry Birds Park

Angry Birds Puerto Rico
Angry Birds Puerto Rico

Gran Canaria Angry Birds Activity Park er stedet å dra hvis du har barn og små med deg. Angry Birds-temaparken har all slags god mat, unike aktiviteter og morsomme joyrides, samt leker og spill for store og små.

De har til og med laserlabyrinter, zip-linjer, gavesentre og flere lekeplasser også. Dette er virkelig himmelen for barna og en opplevelse barna sent vil glemme.

Dette er stedet for små og store barn. Du og barna dine kommer ikke til å angre på at dere tok turen til denne parken. Så pass på at du besøker dette stedet hvis du ferierer Puerto Rico. Stedet har fått en vurdering på 4,5 av 5 stjerner.

Hoteller og leiligheter i Puerto Rico

Overnatting kan være vanskelig å finne, spesielt hvis du besøker i høysesongene. Så pass på å bestill på forhånd. Her kommer noen av de beste hotellalternativene på stedet:

El Greco

Dette er mitt favoritthotell. Jeg tror El Greco Hotel må være et av de beste hotellene i Puerto Rico Gran Canaria. Prisen her er i høysesongen ganske høy, men det er absolutt verdt det.

El Greco Puerto Rico

Med mange fantastiske fasiliteter og tilbud, inkludert svømmebassenget og boblebadet med direkte utsikt over havet og marinaen, har El Greco Puerto Rico æren av å være et av de travleste hotellene i høysesongen.

Utsikt fra El Greco - Puerto Rico Gran Canaria
Utsikt over stranden fra El Greco, Puerto Rico

El Greco ligger bare 30 minutter fra flyplassen, slik at du kan komme dit med taxi ganske raskt. Hvis du er en foodie og er ute etter god mat så er det mange alternativer på hotellet, inkludert deres egen snackbar og restaurant. Det beste med hotellet er at den ligger er rett ved stranden.

El Greco Puerto Rico Gran Canaria
Utsikt fra El Greco Puerto Rico Gran Canaria

Sjekk prisen her: El Greco

Montebello

Et fantastisk stort svømmebasseng, sammen med en vakker bygning i flere etasjer med hvitt tema, er det du vil se hvis du går til Montebello Hotell i Puerto Rico, Gran Canaria. De store terrassene til rommene på Montebello er det en flott havutsikt.

Det er bare 700 meter fra Puerto Rico-stranden opp til hotellet. Prisen her er noe høy, men opplevelsen vil være ulik alle andre hvis du ender opp med å bo på dette hotellet. Rommene har også kjøkken så du kan velge å lage din egen mat.

Sjekk prisen her: Servatur Montebello

Maracaibo

Maracaibo aparthotel er et utrolig unikt hotell av høy kvalitet som er utrolig stort med over 102 rom og har tonnevis av fantastiske tilbud for turister og besøkende, inkludert det morsomme og spennende Chill Out-området som er åpent hver dag.

Maracaibo Puerto Rico
Maracaibo aparthotel

Arkitekturen er vakker, og servicen er utrolig. Du vil ha en flott tid å bo der på grunn av den fantastiske utsikten over solnedgangen du får fra balkongene.
Avstanden fra Puerto Rico -stranden er kort, rundt 400 meter. Til Amadores-stranden er lengden en kort 15-minutters spasertur.

Sjek prisen her: Aparthotel Maracaibo

Rio Piedras

Forsiden av Rio Piedras Puerto Rico
Forsiden av Rio Piedras Puerto Rico

Rio Piedras er et av de bedre leilighetshotellene i Puerto Rico Gran Canaria. Hotellet har en stor solterrasse og basseng på taket. Fra hotellet og til kjøpesenteret i Puerto Rico så er det bare 5 minutter til fots.

Rio Piedras Puerto Rico Gran Canaria
Rio Piedras Puerto Rico Gran Canaria

Hvert av rommene har en liten balkong eller en terrasse, rommet har også et kjøkken. Noe av det beste med Rio Piedras, ifølge turister, er det faktum at det er tre golfbaner innen 5 minutters gangavstand fra leilighetene. Og at det er meget kort avstand til både havet og som sagt kjøpesenteret.

hotell Rio Piedras Puerto Rico
Fra oversiden av hotell Rio Piedras

Den nydelige utsikten i seg selv gjør stedet verdt å besøke. Det er god service og et veldig flott sted å bo på. Det er også bare 100 meter fra Puerto Rico -stranden, så du vil ha det bra hvis du drar dit.

Sjekk prisen her: Rio Piedras

Altamar Hotel

Uten tvil er Altamar Hotel i Puerto Rico et av de fineste hotellene med fantastisk havutsikt, fantastisk konstruksjon og design, sammen med et stort antall fasiliteter.

Altamar hotell Puerto Rico
Altamar hotell Puerto Rico

Rommene på Altamar Hotel har gratis Wi -Fi, tilgang til kjøkken og alternativer for levering av mat. Det er restauranter tilgjengelig på hotellet. Hvis du tenker på å holde tritt, er det også et treningsstudio tilgjengelig på hotellet.

Du vil elske å nyte den naturlige soloppgangen og solnedgangen fra taket og balkongene på hotellet. Selvfølgelig er prisen for å bo høy, men jeg forsikrer deg om at det vil være verdt tiden din, og turen er bare 17 minutter fra Puerto Rico-stranden.

Sjekk prisen her: Altamar Hotel

Ting å Gjøre i Puerto Rico

Tenker du på å besøke Puerto Rico de Gran Canaria på din neste ferie?
Vel, da har jeg gode nyheter for deg, det kommer til å bli et episk eventyr. Det er så mye du kan gjøre der. For å gjøre turen verdt å huske og gjøre turen planlagt helt perfekt for deg, så har jeg laget en liste over alle de morsomme og spennende tingene du må prøve når du er i Puerto Rico. La oss ta en titt på dem.

Bading

En av de største attraksjonene på Kanariøyene er de enorme gylne, svarte og hvite sandstrendene ved bredden. Det er flere strender i nærheten av feriestedet Puerto Rico også, og å besøke dem og svømme i det krystallklare blå vannet rundt kysten med dine kjære kommer til å gi deg en følelse av enorm spenning og spenning.

Lurer du på om det er haier i vannet? Sjekk ut vår artikkel om temaet: Er det haier på Kanariøyene?

Soling på strendene

Hvis vi snakker om strender, er ikke bading det eneste du kan gjøre der. Sammen med vannsport, båtliv og andre muligheter, er en av de mest avslappende og beroligende aktivitetene du kan delta i når du er på en tropisk øy og soler deg på stranden. Du kommer til å få den perfekte brunfargen du alltid har lett etter.

Gå på barer og utesteder

Er du er voksen som reiser på ferie enten alene, med din kjære eller venner så vil du utforske dette alternativet. Det er flere barer og klubber som er verdt å besøke, men sørg for å «drikke med måte». Her er de kjent for å ha mange utrolige drinker. Så ha det hyggelig, dans og møte nye mennesker.

Se den naturlige skjønnheten

ting å gjøre i puerto rico gran canaria

Gran Canaria er der feriestedet Puerto Rico ligger, og hvis du er i området, er det så mange utrolig vakre naturunderverk du bør sjekke ut. Fra ørkenen til fjellene, den grønne fine naturen, solnedgangen, strendene og alt i mellom, du kommer til å bli forelsket i Puerto Rico.

Prøv det store utvalget av mat

Så du er en stor matelsker som elsker å reise over hele verden og spise det lokale kjøkkenet sammen med retter? Befolkningen i Puerto Rico -området er kjent for maten. Du vil finne fantastiske spisesteder fra lokal gatemat til luksusrestauranter og matleverandører fra hele verden, som serverer den beste maten til turister og lokalbefolkningen.

Kjøpesentre

Puerto Rico er også veldig kjent for en annen ting, kjøpesentre og kjøpesentre. Mogan kjøpesenter, Puerto Rico kjøpesenter og Europa kjøpesenter er tre av hovedattraksjonene hvor du kan finne alt fra mat til gaver og suvenirer for å ta med tilbake til venner og familie.

Les mer i vår dyptgående artikkel om Kjøpesentre i Puerto Rico Gran Canaria.

Mat og restauranter i Puerto Rico Gran Canaria

Maten og restaurantene på Gran Canaria og Puerto Rico er spesielt gode. Du kan finne forskjellige kulturelle retter på markeder, gater og feriesteder. La oss se på noen av det jeg synes er de beste restaurantene i Puerto Rico Gran Canaria.

Puerto Rico kjøpesenter

Puerto Rico kjøpesenter er et fantastisk kjøpesenter fylt med dusinvis av butikker og like mange restauranter . Restaurantene har både lokale retter og kontinentale retter. Hvis du går dit, sørg for at du besøker den italienske restauranten Pinocchio fordi deres mat er noe av det beste i regionen.

Restaurant Waikiki Bar

Waikiki Restaurant Puerto Rico Gran Canaria
Waikiki Restaurant Puerto Rico Gran Canaria

Hvis du er i nærheten av marinaen, bør du besøke Restauranten Waikiki Bar. Restauranten ser ikke bare fantastisk ut, drinkene der er nydelige og maten er utmerket. Så sørg for at du tar med dine kjære dit og spiser til du vil!

Grill Costa Mar

Hva er vitsen med å komme til Gran Canaria og ikke spise fersk og deilig fisk der? Vel, hvis du er en sjømatelsker, kommer du til å elske den grillede fisken og andre sjømatalternativer på Grill Costa Mar. Du vil takke meg etter at du har spist der, det er helt sikkert.
Så besøk denne fantastiske grillrestauranten nær marinaen.

Avstander til steder rundt Puerto Rico

Anta at du allerede har planlagt en ferietur til Puerto Rico, Gran Canaria. I så fall så er du heldig da jeg har laget en tabell med informasjon om alle avstandene til kjente steder som flyplassen, Maspalomas, etc., fra feriestedet. Så du kan ta en titt og planlegge turen deretter.

Fra Puerto Rico Gran Canaria
Til Avstand Kjøretid med bil
Airport (LPA) 48 km 35 min
Maspalomas 18 km 15 min
Playa del Ingles 20 km 20 min
Las Palmas 73 km 50 min
Puerto Mogan 10 km 13 min
Cactualdea Park 36 km 50 min
Aqualand Maspalomas 20 km 18 min

Er det et sted verdt å reise til?

Puerto de Mogan
Puerto de Mogan

Nå som du vet alt du trenger å vite, vil du da velge å reise til Puerto Rico de Gran Canaria? Hvis du ikke har forstått hva min anbefaling er så kommer den her: ja, du bør absolutt reise til Puerto Rico Gran Canaria.

Været, menneskene, stedene, utsikten, maten, drikkene og den generelle opplevelsen vil være fantastisk. Du bør reise på ferie hit alene, eller sammen med venner og kjære slik at du/dere kan oppleve ferieherlighet.

Siste tanker

Puerto Rico, Gran Canaria er et nydelig reisemål med mye å tilby for turister av alle slag. Uansett om du reiser alene eller med familie eller venner, er det mange aktiviteter å gjøre og steder å se her. Hvis du lurer på været eller den beste tiden å besøke Gran Canaria, vil denne artikkelen vise seg å være en nyttig guide.

For å gjøre ting kort og godt, vil det å besøke dette stedet være en av de bedre avgjørelsene i livet ditt. Jeg håper du har lært mye av denne guiden og at du vil ha en fantastisk tid med å utforske øya og attraksjonene rundt Puerto Rico. Så, pakk kofferten dine og nyt turen!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania