Kjøpesentre i Puerto Rico Gran Canaria

Hvis du tenker på å besøke Kanariøyene, er Puerto Rico på Gran Canaria et flott reisemål på grunn av kulturen, feriestedene og kjøpesentrene her. Å finne den beste maten og suvenirene å ta med hjem fra kjøpesentrene er noe man ønsker som turist.

Du har kanskje hørt navnet «The Commercial Center» i Puerto Rico, som opprinnelig refererte til det enorme kjøpesenteret som ligger nederst på i byen.

Det berømte kjøpesenteret «Puerto Rico» ligger ved foten av dalen, og det er ganske lett tilgjengelig uansett hvor i byen du bor.

Denne artikkelen vil utforske de forskjellige kjøpesentrene i Puerto Rico Gran Canaria, markeder, deres popularitet, hvor gode de er og alt annet om dem.

Hvorfor er Puerto Rico Gran Canaria kjent?

Puerto Rico på Gran Canaria er kjent for mange ting. Imidlertid har Puerto Rico mye shopping å tilby på grunn av mange flotte og fine kjøpesentre fylt med fantastiske butikker, barer og restauranter.

Den andre tingen som folk pleier å snakke om når de viser hva de liker godt med Puerto Rico er været. Om sommeren forblir temperaturen konsekvent over 23-25 ​​grader på Gran Canaria.

Men hvis vi snakker om Puerto Rico i vintersesongen, så kan du tro at man kan forvente en kald temperatur; Det er ikke det.
I vintersesongen har Puerto Rico fortsatt et varmt klima med en temperatur på opptil og over 20 grader.

Sjekk ut artikkelen om hvilken av Kanariøyene som er varmest.

Du vil få mange timer med direkte sol hvis du tenker på å besøke strendene, og du kommer til å ha det gøy med å sole deg og bade på strendene i Puerto Rico. Hvis du er urolig for om det er hai i vannet, så finner du svaret i denne artikkelen: Er det haier på Kanariøyene?

Kjøpesentre i Puerto Rico Gran Canaria

Kjøpesentre i Puerto Rico Gran Canaria

Gran Canaria er en av de mange øyene på Kanariøyene, som er kjent for sine hvite sandstrender, vakre strender vannsport, surfing og feriesteder. Puerto Rico, som jeg sa, er et nydelig feriested nær sørvestkysten av Gran Canaria, som er ganske kjent for mange restauranter og lokale markeder. Disse markedene er plassert i fantastiske kjøpesentre.

Puerto Rico, Gran Canaria Shopping Center har alt du måtte ønske deg, fra spisesteder til klesbutikker, suvenirer, strandklær og alt annet. Hvis vi snakker om popularitet og visuell appell, regnes fire kjøpesentre som de beste i Puerto Rico. La oss ta en titt på disse kjøpesentrene.

  • Puerto Rico Shopping Center
  • Mogan Mall
  • The Market Puerto Rico
  • Europa Shopping Center

Her vil vi snakke om hvert av disse episke kjøpesentrene og hva de har å tilby.

Puerto Rico Shopping Center

Puerto Rico Shopping Center

Et stor gruppe av butikker og restauranter i en enkelt bygning er det berømte kjøpesenteret Puerto Rico. Det har et stort utvalg av spisesteder i det og dusinvis av andre butikker med generelt behov.

Her er noen av virksomhetene du kommer til å finne i Puerto Rico kjøpesenter:

  • Sun Spot
  • Planet Steak House
  • Donalds Karaoke Fun Pub
  • Chinese Buffet
  • Hiperdino Supermarket

Her vil du finne masse butikker og restauranter som tilbyr det meste man ønsker seg. De kinesiske restaurantene har buffet med «spis-så-mye-du-vil», det finnes mange gode steakhouse.

Det er mange nordmenn som driver eller har drevet restauranter på dette kjøpesenteret og noen av de du kan se er Valhall – Norsk pub og Lillebror’s Grill house.

Oppussing 2020/2021

Et tema blant turister er de pågående oppussingene av kjøpesenteret i Puerto Rico; det pågår ikke lenger; det er fullført. Kjøpesenteret skulle gjennomgå oppussing og bygging i 2020, men COVID-19 slo til, så det var færre turister og lite forretninger. Dette tillot myndighetene å iverksette tiltak og få oppussingen gjort i løpet av halvannet år.

Oppussingen varte mellom 2020/2021, og nå er det mange visuelle endringer og nye butikker, bygninger, markeder og restauranter.

Mogan Mall

Mogan Mall

Hvis vi snakker om det flotteste kjøpesenteret i nærheten av Puerto Rico, så konkurrerer ingen konkurrent med Mogan Mall. Mogan Mall er åpent 365 dager i året, som ligger i Puerto Rico de Gran Canaria. Kjøpesenteret dekker totalt 15.000 kvadratmeter areal.

Noe av det beste med Mogan Mall er at det er bygget for turister og store folkemengder. Parkeringsplassen alene kan romme rundt 750 biler, noe som er et betydelig antall.

Kjøpesenteret har 41 butikker av ulike slag, og det er rundt 13 barer og restauranter.

Hvis du er på Mogan Mall så må du få med deg den store fontene. Fontenen er en vakker utsmykning med flott belysning og en fantastisk design.

Hvis du besøker Puerto Rico, vil det å gå til Mogan Mall være en utmerket beslutning.

The Market Puerto Rico

The Market Puerto Rico

Et annet flott kjøpesenter på Puerto Rico de Gran Canaria er «Market Puerto Rico.» Dette berømte markedet er et flott sted hvis du tenker på å ta en rask matbit eller gå på en hyggelig date med dine nærmeste.

Bygningens visuelle estetikk er veldig kul, og kvaliteten på butikkene, markedene og butikkene er også ypperlig.

Hvis restauranter ikke er det du leter etter, og du vil besøke en gavebutikk eller suvenirbutikk for å bringe noen gode minner fra Kanariøyene til dine nærmeste, har Market Puerto Rico det du trenger.

Det er mange mat- og gavebutikker, men det er også mange barer i kjøpesenteret. Å ta seg en drink har aldri vært enklere. Tenk deg å gå tilbake fra en morsom dag på stranden, iført en anstendig dress og sitte i baren og drikke din favorittdrink.

Europa Shopping Center

Europa Shopping Center

Å se solnedgangen fra balkongen i Europa kjøpesenter er en av de beste visuelle opplevelsene du får på Kanariøyene og i Puerto Rico de Gran Canaria. Dette er imidlertid bare toppen av isfjellet. Europa Shopping Center har alle shoppingene som er nevnt tidligere, og mye mer.

Europa Shopping Center er kjent for å ha dusinvis av barer og kafeer av høy kvalitet som du kan besøke.
Kundene sier imidlertid at; «hvis du får på en ny bar hver dag, vil du ikke komme gjennom alle».

Bygningens arkitektur og de forskjellige butikkene i kjøpesenteret er veldig rustikke og har en veldig tropisk følelse. Dette bidrar til å binde hele stemningen i Puerto Rico sammen. Det er også mange klesbutikker hvor du kan kjøpe stoff av høy kvalitet og ferdige klær av både lokale tradisjoner og amerikansk stil til venner og familie hjemme.

Restaurantene Europa Shopping Center i Puerto Rico er flotte. Kvaliteten på maten, mangfoldet av retter og tonnevis av retter gir deg en flott turismeopplevelse på Kanariøyene.

Totalt sett gjør alle butikkene og markedene i Europa Shopping Center det til et av de bedre kjøpesentrene på øya uten tvil. Så hvis du besøker Puerto Rico, det å besøke Europa Shopping Center, og å tilbringe tid med dine nærmeste har sine fordeler og gjør oppholdet ditt enda mer minneverdig.

Et shopper-sammendrag

Puerto Rico de Gran Canaria er et utmerket sted hvis du vil nyte arkitektoniske skjønnheter sammen med de fantastiske strendene og det flotte vannet i Atlanterhavet. Men hvis du besøker regionen, må du besøke disse kjøpesentrene – du kommer til å få en flott opplevelse. Så ta med venner og familie og besøk Kanariøyene; det vil være verdt det.

Les mer om byen her: Puerto Rico Gran Canaria – 25 grunner til å besøke

Sjekk ut de siste artiklene om Spania