Er Tenerife vegan vennlig? (De beste veganske restaurantene i regionen)

Kanariøyene er kjent som noen av de aller beste stedene for å ta en ferie. Dette også hvis du tenker på å reise på en avslappende og hyggelig tur med venner og familie. Tenerife er et ekstraordinært sted som tiltrekker seg mer enn seks millioner turister hvert eneste år. Du kan finne alt her fra all-inclusive-feriesteder og gamle byer og mange andre populære turiststeder. Du vil også se at flere av restaurantene vil ha din favorittmat.

Tenerife er utvilsomt meget veganvennlig. Du kan finne mange utmerkede veganske restauranter og andre spisesteder som tilbyr vegansk mat til folk i forskjellige regioner og byer på øya Tenerife. Så om du er en veganer kan du trygt reise til Tenerife og nyte livet uten å måtte tenke på kostholdet.

I dag skal vi snakke om hvordan Tenerife er veganvennlig og se på noen av de beste veganske restaurantene som er tilgjengelige i Tenerife-regionen.

Så la oss komme i gang.

Er Tenerife vegan vennlig?

Er Tenerife veganer-vennlig?

Tenerife er et vakkert feriested for mennesker som tilhører alle deler av verden. Tenerife er like populært for kjøttspisere som det er for veganere og vegetarianere.

Tenerife regnes som en veganvennlig øy hvor du kan ha det helt fantastisk uavhengig av dine valg når det kommer til mat. Øya har meget god mat til alle enten om du er veganer eller søker etter veganske restauranter.

Veganere velger å ikke spise kjøtt eller animalske produkter. Denne livsstilen har blitt så populær med årene at restauranter over hele verden har tilpasset seg denne endringen.

Restauranter og spisesteder på Tenerife har også tilpasset seg denne endringen. Du kan finne restauranter som tilbyr veganske og kjøttmatalternativer på forskjellige steder over hele øya Tenerife. Noe som er en utmerket ting, tror jeg.

Sjekk ut artiklene: Hvor stort er Tenerife? og trenger jeg en bil på Tenerife?

Topp 3 veganske restauranter i Santa Cruz De Tenerife

Go vegan

Santa Cruz regnes som hovedstaden på Tenerife og er en av to hovedstader på hele Kanariøya. Santa Cruz er en havneby, og dette er grunnen til at det alltid er travelt her med store folkemengder.

Her finner du utrolige flotte arkitekturer, bygninger og fasiliteter som er tilgjengelig i denne byen, sammen med flotte underholdnings- og matalternativer for turister som tilhører forskjellige deler av verden.

Hvis du er veganer, vil det å besøke Santa Cruz være en meget lur idè spesielt siden det er mange veganske alternativer i byen. Her er noen av de beste veganske restaurantalternativene i Santa Cruz De Tenerife.

Dareshasu Cocina Filipina & Japonesa

Dareshasu Cocina Filipina og Japonesa er en av de beste restaurantene i Santa Cruz-regionen. De serverer tonnevis av veganske retter fra Filippinene og Japan, så her vil du ha mange valg når du går til denne restauranten.

Hvis du vil besøke denne restauranten, vil du ønske å gå til Calle Suarez Guerra, Tenerife, fordi det er der denne restauranten ligger. Her er det masse kjøttfrie, animalske produkterfrie og glutenfrie alternativer tilgjengelig, og maten deres er blant de beste på Tenerife.

Facebook-side

Los Reunidos

Los Reunidos er en middelhavs/spansk restaurant av høy kvalitet som serverer deilige veganske matalternativer helt fri for gluten og animalske produkter. Prisene deres er litt i den høyere enden, men smaken på maten deres er utrolig.

Denne restauranten ligger i Calle Antonio Dominguez Alfonso, Santa Cruz de Tenerife. Så hvis du tenker på å ta med familien din eller en du er glad i på date, vil Los Reunidos være det perfekte stedet for deg å gå til. Få en leie eller gå med buss. Uansett kommer du til å få en fantastisk opplevelse.

Facebook-side

Sweet Paradise

En annen restaurant du kan ta med dine kjære til for å spise dessert etter en solid middag er Sweet Paradise. Denne ligger også i Santa Cruz og vil være den absolutt riktige måten å avslutte en herlig kveld på. De serverer noen av de deiligste bakverkene og søtsakene som også er helt veganske. I tillegg har de en rekke kaker og brownies som er glutenfrie.

Adressen til dette søte etablissementet er Calle Callao de Lima, Santa Cruz de Tenerife. Prisene på søtsaker og mat her er lave, noe som er en stor ting. Smaken er eksepsjonell. Den generelle atmosfæren er også helt utmerket. Du kommer til å få en fantastisk opplevelse hvis du bestemmer deg for å besøke Sweet Paradise.

Facebook-side

Topp 3 veganske restauranter i Los Cristianos

Vegansk mat

Los Cristianos er en av de mest kjente byene på Tenerife. Den er kjent for sin fantastiske strand, vannsport, havlivet rundt den, og det episke lokale håndverks- og matmarkedet.

Når vi snakker om matmarkeder, hvis du er veganer, bør du ta turen til Los Cristianos. Her er det mange veganske restaurantalternativer. La oss ta en titt på 3 av de beste veganske restaurantene i byen Los Cristianos.

Little India

Little India er en av de mest kjente matstedene på Tenerife. De er kjent for å servere noe av den beste indiske maten på hele øya, menyen deres er så å si kun vegansk, med noen få karri-unntak for kjøttelskere.

Adressen til Little India er Calle Hermano Pedro de Bethencourt C.C. Apolo local, Los Cristianos. Her kan du forvente rimelige priser. Atmosfæren er også ganske unik og av høy kvalitet. Om du velger å ta frokosten, lunsjen og middagen din her så kommer det til å bli et veldig minneverdig måltid.

Facebook-side

Eco Eco Brunch and Café

Eco Eco Brunch and Café er et annet flott sted for deg å besøke enten alene eller sammen med kjente og kjære for å få oppleve utmerket vegansk mat. Her kan du finne tonnevis av deilige salater, flotte fruktbakverk og kaker, sammen med andre unike veganske matretter.

Restauranten/kaféen ligger i Calle de Santa Rosa 1 Edf. Royal Palm lokal, Los Cristianos. Prisene på maten er lave. Variasjonen er utmerket. Det estetiske er også imponerende. Så du vil besøke Eco Eco Brunch and Café-restauranten hvis du er i Los Cristianos.

Facebook-side

La Casserole

Hvis du er ute etter velsmakende søritaliensk mat, trenger du ikke lete lenger enn til La Casseruola i Los Cristiano Tenerife. Restauranet er kun litt over 300 meter unna havnen. Prisene er lave, og maten er god.

Restauranten ligger i Calle Noruega 7 Calle Ramòn Pino – Calle Noruega, Los Cristianos. Det er massevis av veganske, vegetariske og glutenfrie matalternativer i dette spisestedet. Tenk deg at du kommer til Los Cristianos med venner og familie, bør du prøve La Casserole. Du kommer til å elske den.

Facebook-side

Topp 3 veganske restauranter i Costa Adeje

Vegetar-vegan

Costa Adeje ligger i den sørvestlige regionen av Tenerife. Dette er en kystby og utsikten der er vakker. Som turist kommer du til å elske den.

Det er en haug med hoteller i Costa Adeje. Mange av disse hotellene tilbyr deilig mat i både vegetariske former som kjøttvennlige. La oss ta en titt på noen av de veganske alternativene i Costa Adeje.

Delhi Darbar

Hvis du er i Costa Adeje og ser etter fantastisk indisk mat som er for veganere og vegetarianere, vil du så absolutt besøke Delhi Darbar. Stedet er fylt med indisk kultur, tonnevis av matalternativer og fantastiske veganske retter. Den ligger i Avenida Ernesto Sarti 14 Complejo Oro Verde, Local, Adeje, så du bør faktisk sjekke det ut hvis du er i området.

Facebook-side

Buenavida Vegan

Valg nummer én dersom du er veganer i Costa Adeje-regionen er Buenavida Vegan. Denne har hundrevis av positive anmeldelser på internett. Du finner alle slags unike vegetarianske og veganske retter her, du finner også burgere, pasta og the works. Denne ligger i Avenida de Bruselas 20 C.C Fanabe Plaza, 1. etasje, Fanabe. Du kommer til å elske det.

Facebook-side

Suka Fruit Cocktail

Hvis du leter etter billig og deilig mat som også er veganske alternativer og fantastiske desserter, så er Suka Fruit Cocktail stedet for deg. Mulighetene her er utrolige, smaken er fantastisk, stemningen er god, og eierne er vennlige. Det ligger i Avenida Rafael Puig Lluvinia 41 cc Playa Shop, så å gå dit og ha det bra er riktig.

Facebook-side

Konklusjon

Som veganer kommer du til å finne Tenerife et flott sted å være i. Det vil være tonnevis av deilige matalternativer som du kanskje ikke finner noe sted globalt, noe som gjør Tenerife til et betydelig kulturelt knutepunkt. I denne artikkelen så vi på noen av de beste veganvennlige restaurantene i regionen hvor du kan spise med familien din uten å måtte bekymre deg for valgene dine.

Så hva venter du på? Bestill reisen, pakk kofferten og du vil ha en fantastisk tid på Kanariøyene. Ha en uforglemmelig tur og nyt ferien enten alene eller med venner, familie og kjære.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania