Puerto Del Carmen – Lanzarote

Lanzarote er en av de vakreste øyene i klyngen av Kanariøyene. Hvis du besøker Lanzarote, så er et alternativ å velge å bo i Puerto Del Carmen.
Puerto Del Carmen er en av de viktigste turistbyen på Lanzarote Island, hit kommer de fleste av de millioner besøkende hvert år. Det ligger i Tias kommune.

Nå lurer du kanskje på hvorfor Puerto del Carmen er et av de mest perfekte turiststedet, og hva har det å tilby? Vel, hvis det er det du ønsker å vite, er du på rett sted.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Puerto del Carmen, hotellene der restaurantene du kan finne der, strendene og ting du kan gjøre hvis du er i Puerto del Carmen som turist med venner og familie. Så uten å kaste bort mer tid, la oss komme i gang med denne reiseguide.

Puerto Del Carmen - Lanzarote

Hoteller i Puerto Del Carmen

Puerto del Carmen er rik på hoteller og leiligheter, men det kan være vanskelig å finne det perfekte hotellet om du besøker byen for en stille og rolig ferie med dine kjære. Derfor har jeg her listet opp noen av de beste hotellvalgene som er tilgjengelige i Puerto Del Carmen når det gjelder utseende, pris og tilgjengelighet. Så la oss ta en titt på dem.

Apartments Cinco Plazas

Apartments Cinco Plazas er et utmerket hotell med fantastisk utseende, fantastisk arkitektur. Hotellet har mange flotte fasiliteter å tilby. Den ligger bare 350 meter fra stranden, og har en utsikt over bassenget fra vinduene på rommene.

Servicen på dette hotellet er utmerket, prisene på rommene er lave, og den generelle opplevelsen er bare helt fantastisk. Så du bør vurdere dette hotellet hvis du er i Puerto del Carmen.

Apartmentos Parque Tropical

Apartmentos Parque Tropical har en veldig øyaktig atmosfære og en luksuriøs setting for de besøkende. Utendørsbassenget er stort og har et fantastisk utseende, perfekt for personer som liker å ta en dukkert eller sitte ved bassenget og nyte varmen fra direkte sol.

Hotellet ligger i Calle Anzuelo. Prisene på rommene er høye, noe det er greit å være litt obs på. Bortsett fra at dette hotellet er litt dyrt så har det masse positivt også. Hotellet har masse å tilby, og du kommer til å elske hver eneste bit av det. Så selv om dette er et litt dyrere hotell så kan det likevel være verdt å ta turen hit.

Suite Hotel Fariones

Om du er på utkikk etter et fantastisk hotell med store utendørsbassenger, er Suite Hotel Fariones Puerto del Carmen det beste valget for mange besøkende. Arkitekturen sammen med det krystallklare bassengvannet, er bare fantastisk.

Dette hotellet er også i den dyrere enden, men den totale opplevelsen der vil være ulik alle andre.

Restauranter i Puerto Del Carmen

Når du først er ute å reiser, så er det ikke bare hvor du skal reise eller hvilket hotell du skal bo på om er viktig. Mat er også en av de viktigste tingene. Å spise lokal deilig mat kan være like opplevelsesrikt som reisen i seg selv. I Puerto Del Carmen tilbyr mange restauranter lokale og internasjonale retter. Her er noen av de beste restaurantene og spisestedene som er tilgjengelige der.

The Little Elm Restaurant

The Little Elm Restaurant er en populær engelsk og europeisk restaurant som serverer deilige og enkle måltider. Utseendet og estetikken til restauranten er ganske anstendig, og stemningen er rolig.

Det ligger i Avenida de Las Playas Centro Commercial La Penita. Her vil du kunne få en flott matopplevelse også selv om du har noen litt spesielle preferanser. Her tilbyr de både veganske og glutenfrie retter. Så besøk dem når du er i området.

La Carmencita del Puerto

La Carmencita del Puerto er et spisested av høy kvalitet i Puerto del Carmen som serverer deilige spanske, europeiske og middelhavsretter som ikke bare ser bra ut, men også smaker helt utrolig.

Denne restauranten ligger i Avenida de Las Playas Maritimo kjøpesenter. Restaurantens atmosfære er ganske fantastisk, og det spanske temaet er også ganske imponerende. Dersom du velger å spise på La Carmencita del Puerto ville dette være et godt valg hvis du er i Puerto del Carmen-regionen.

The Good Old Days Bar & Kitchen

En av Puerto del Carmens flotteste restauranter og barer er The Good Old Days Bar and Kitchen. Atmosfæren ved stranden og utseendet og estetikken er bare unik.

Restauranten ligger i Avenida de las Playas. Den serverer alle slags måltider, inkludert internasjonale, spanske, veganervennlige, sunne og britiske alternativer. Du vil ha en utmerket spise- og drikkeopplevelse i The Good Old Days Bar & Kitchen.

Visste du dette: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

Puerto del Carmen Shopping

Biosfera Plaza Shopping and Leisure Centre er et av de største kjøpesentrene og sentrene i Puerto del Carmen, Lanzarote. Arkitekturen og utformingen av dette kjøpesenteret er unik. Det ser ganske stort og imponerende ut og huser dusinvis av butikker og restauranter du kan besøke.

Enten du er ute etter å mette magen med deilig mat, kjøpe noe å drikke for å slukke tørsten eller kjøpe gaver til dine kjære hjemme, vil Biosfera Plaza og kjøpesenter være det perfekte stedet å gå. Hvis du tenker på å reise, finner du Biosfera Plaza i Avenida de Juan Carlos I. Du kommer til å ha det kjempegøy der.

Strender i Puerto Del Carmen

Det å ta en tur på stranda når du besøker Kanariøyene er nesten noe du bør ha på din «bucket-list» som turist. Heldigvis for deg har Puerto Del Carmen et par flotte strender du kan velge mellom hvis du vil sole deg og slappe av enten alene eller med dine kjære. Så la oss sjekke dem ut.

Playa Grande

Playa Grande er en av de mest omfattende strendene på Kanariøyene. Det ligger på kysten av Puerto del Carmen, fylt med vakker hvit sand, og omgitt av det dypeste blå vannet.

Det er mange steder nær stranden som du kan nyte noen forfriskninger og du har muligheter til å spise deg god å mett. Her kan du slappe av på stranden og sole deg. Opplevelsen av Playa Grande vil være ganske så episk.

Playa Grande - Puerto Del Carmen - Lanzarote

Playa de los Pocillos

En annen kjent strand i nærheten av Puerto del Carmen er Playa de Los Pocillos-stranden. Den er mindre overfylt enn Playa Grande så om du ønsker litt mer fred og ro så ta turen hit.

Det er ikke mye trafikk på veien hit og naturen er også ganske vakkert.

Ting å gjøre i Puerto Del Carmen

Når du er i Puerto Del Carmen vil du oppleve mange muligheter til å ha det gøy og nyte oppholdet. Det er en haug med aktiviteter og steder å besøke i denne byen. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre og hvor du skal dra, her er en liste over noen av de viktigste tingene du bør gjøre når du er i Puerto Del Carmen:

Lanzarotes beste solnedgangscruise

Lanzarotes beste solnedgangscruise er en spennende aktivitet, spesielt for familier og par, som tar dem med på et cruise, med gratis drinker og til og med snacks mens de gir en vakker omvisning på kystsiden av Lanzarote. Dette blir garantert en fantastisk opplevelse, det er akkurat derfor du bør ta en dag ut for å bli med på dette solnedgangscruise.

Gamlebyen

Historien til Puerto del Carmen forteller at dette har vært en ganske nydelig og liten fiskerlandsby. Havnen i gamlebyen er en av de originale stedene i Puerto del Carmen. Her kan du kan finne mange flotte restauranter og barer samt underholdningssentre. Så å besøke Old Town Harbor ville være meget godt valg.

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote Park er en av få vannparker og dyrehagekombinasjoner i Puerto del Carmen. Derfor er det et av de beste stedene å ta med barna hvis du vil ha en god og minneverdig tid. I tillegg er det mange aktiviteter og show som skjer i Rancho Texas Lanzarote Park som du kan ta del i, så sørg for å besøke denne parken.

Konklusjon

Puerto Del Carmen er et herlig sted å besøke hvis du planlegger å tilbringe din neste ferie på Kanariøyene og da i Lanzarote-regionen. Det er så mye å gjøre her og så mye å se og oppleve i denne byen at du ikke vil ha et eneste øyeblikk av kjedsomhet.

Har du lest denne artikkelen? Playa Blanca Lanzarote -«Den hvite stranden»

Hvis du noen gang planlegger å dra til Kanariøyene med venner og familie, sørg for at du drar og besøker Puerto Del Carmen. Fra å besøke parker og dyreparker til å nyte vannaktiviteter og utmerket mat, du kommer til å ha det bra her uansett hva slags interesse du måtte ha. Så pakk kofferten og ta turen hit. Du kommer ikke til å angre.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania