Vil telefonen min fungere i Mexico?

Hvis du noen gang har vært på et cruise eller vært i utlandet før og du ikke har «International» som en del av smarttelefonplanen din, enten det er T-Mobile, AT&T, Verizon osv., har du sannsynligvis lagt merke til at telefonen din går litt tullete når du er utenfor USA. Hva betyr det egentlig, og vil du kunne bruke telefonen din i Mexico?

Med mindre du har en internasjonal plan med tjenesteleverandøren din, vil telefonen din bare være nyttig når du er rundt WiFi-hotspots i Mexico. Utenom det vil du ikke ha tilgang til internett, og mens du kan ringe, vil du bli belastet for mye for å gjøre det.

Det viktigste trinnet du må ta før du starter reisen, er å kontakte tjenesteleverandøren din, legge ut planene dine (lengde på besøket og hvor), og finne ut hva alternativene dine vil være mens du er i Mexico.

Vil telefonen min fungere i Mexico

Fungerer Verizon i Mexico?

Det ville være best om du hadde en «ubegrenset plan» fordi alle Verizons ubegrensede planer inkluderer roaming i Mexico eller Canada. Roaming inkluderer samtale, tekst og data. Dessverre er dette bare en grunnleggende funksjon som følger med alle de ubegrensede planene, og den er begrenset.

Du vil få høyhastighetsdata på opptil 0,5 GB per dag, og så faller den til 2G-hastigheter. Heldigvis har du noen bedre alternativer enn det, spesielt hvis du bruker mye tid på smarttelefonen hver dag.

Verizon tilbyr TravelPass, som i utgangspunktet er muligheten til å ta din eksisterende plan til Mexico med deg for ytterligere $5 per dag. Det er så enkelt. Uansett hva du bruker her i statene vil være tilgjengelig i Mexico, så lenge du ringer Verizon og starter det før du drar.

Den internasjonale planen på $20 er også noe som Verizon tilbyr. Likevel lar den deg bare bruke 50 MB data per dag mens du er i internasjonalt farvann, enten du er på et fly eller et cruiseskip.

Fungerer AT&T i Mexico?

AT&T Mexico er den eneste tjenesteleverandøren i USA med en avdeling i Mexico. Selv om dekningen ikke er så bred som Telcel, har AT&T allerede satt opp tårn, og en AT&T-telefon skal ikke ha noen problemer med å fungere i Mexico.

Med AT&T er det mye enklere. Alt du trenger å gjøre er å sikre at du har den riktige planen. Enkelte AT&T Unlimited-planer har funksjoner for internasjonale reiser til Canada og Mexico.

Ring AT&T og se om du kan endre planen din for en måned, avhengig av hvor mye tjeneste du trenger mens du er i landet.

Fungerer T-Mobile og MetroPCS i Mexico?

T-Mobiles Essentials og Magenta Plans dekker deg hvis du reiser til Mexico. Det eneste du trenger å vurdere er om planen du har for øyeblikket vil være nok, avhengig av hva du vil bruke smarttelefonen til.

T-Mobile Essentials-planen gir ubegrenset 2G-data og ubegrenset snakk og tekst mens du er i Mexico. Nå er 2G ganske treg, slik at du vil ha en av Magenta-planene, så du vil få 5G- eller 4G-data for opptil 5 GB, ubegrenset snakk og tekst, og ubegrenset 2G-data når 5GB-ene dine er oppe.

Metro er et merke som eies av T-Mobile og var tidligere kjent som MetroPCS. Som et T-Mobile-merke ble MetroPCS-dekning utvidet til Mexico av T-Mobile tilbake i 2015. Dekningsutvidelsen inkluderer datatjeneste.

Så alle tidligere MetroPCS- og Sprint-eiere har full dekning og vekt av alt T-Mobile tilbyr når de reiser utenlands, spesielt i Mexico og Canada.

Kan du bruke forhåndsbetalte telefoner i Mexico?

Når det gjelder bruk av forhåndsbetalt telefon i Mexico, har du to alternativer – kjøp et SIM-kort når du ankommer Mexico eller kjøp en forhåndsbetalt telefon når du ankommer Mexico. Uansett velger du å gå; begge burde fungere helt fint.

Hvis du allerede har en forhåndsbetalt telefon, så lenge den har et spor for et SIM-kort, er du klar. Du kan kjøpe et SIM-kort i Mexico (lett å finne på flyplassen, cruiseterminalen eller en mobiltelefonforhandler i Mexico) for omtrent 50 pesos, som bare er et par dollar USD.

Relatert artikkel: Beste måten å få tak i Meksikanske pesos

Telefondekning og service i Mexico

Mexico har tre primære mobiltjenester – Telcel, Movistar og AT&T Mexico. Av de tre tilbyr Telcel det bredeste dekningsområdet, spesielt hvis du vil ha LTE-dekning, fordi det ikke er mye i veien for 5G i Mexico akkurat nå.

Tenk deg at du har en amerikansk telefon og du har konfigurert telefonen via operatøren din for en tur til Mexico. I så fall vil telefonen bruke uansett mobiltårn som er satt opp, enten Telcel, Movistar eller AT&T, uten å belaste deg for roaming. Så du trenger ikke bekymre deg for det.

Cancun

Cancun er et viktig turistmål, og alle Mexicos primære transportører har god dekning. Hvis du bruker en amerikansk telefon, vil roaming alltid ha deg knyttet til det beste tårnet. Med et Mexico SIM-kort bør du ikke ha noen problemer, uavhengig av operatør.

Relatert artikkel: Kan du kjøre til Cancun fra USA?

Cozumel

Cozumel er et annet viktig turistmål, spesielt for cruiseskip. Dekningen her er omfattende over hele linja, uavhengig av operatøren din, enten det er en amerikansk telefon eller et SIM-kort kjøpt i Mexico.

Playa del Carmen

Telcel har best dekning her, men det er ingen store klager fra Movistar eller amerikanske kunder som besøker området. I Mexico kan du nesten alltid stole på Telcel i byer, men landlige steder er mer skissere.

Tulum

AT&T Mexico og Telcel har lett den beste dekningen her. Movistar er inn og ut, avhengig av hvor du er. På nordsiden av byen er Movistar litt bedre, og blekner til ingenting når du drar sørover.

Alt tatt i betraktning

Det er ikke så vanskelig å gjøre smarttelefonen klar for en tur til Mexico, bare sjekk med din respektive tjenesteleverandør før du drar ut. Og husk, du har alternativer i Mexico også, for eksempel et SIM-kort eller en ny telefon.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico