Aquapark Costa Teguise, Lanzarote

Når du først er på ferie enten alene eller med venner og familie og du da er på Kanariøyene, spesielt om du er på øya Lanzarote, ja da vil du nok gjerne dra til Aquapark Costa Teguise Lanzarote.

Aquapark Costa Teguise er den største vannparken på Lanzarote. Om du elsker vann og moro og du vil nyte de beste vannaktivitetene mens du er på ferie, ja da bør du ikke gå glipp av dette stedet. Det er et enormt anlegg med lange sklier, gokarts for barn og mange andre aktiviteter for både store og små.

Selv om parken passer for alle aldre, er den en absolutt drømmeattraksjon for barn. Så hvis du reiser til Lanzarote med barna, så sørg for at du tar deg tid til å besøke denne parken.

Denne artikkelen skal vi ta for oss alt om Costa Teguise vannpark, hva den har å tilby, parkens tidsplan, billetter, priser, attraksjoner, atmosfære og tilbud.

Aquapark Costa Teguise

Costa Teguise vannpark

Costa Teguise vannpark er en av de største vannparkene på Lanzarote-øya på Kanariøyene. Parken ligger på østkysten av Lanzarote i Costa Teguise, noe som gjør det til det perfekte stedet å besøke fordi det er nær mange av hotellene.

Denne vannparken er ikke bare begrenset til å være et badeland. Costa Teguise vannpark er fullpakket med mange sklier, attraksjoner, barer, restauranter og mye mer.

Hvis det å komme seg dit ser ut til å være et problem, så tenk om igjen da det ikke er noe problem. Det er dedikerte pick-ups fra stort sett alle bebodde områder som Puerto del Carmen og Playa Blanca.
Prisen fra begge steder er ca 40 kroner.

Les mer om Puerto del Carmen her: Puerto Del Carmen – Lanzarote

Her kan du lese mer om Playa Blanca: Playa Blanca Lanzarote -«Den hvite stranden»

Billettpriser til Aquapark Costa Teguise Lanzarote

Noe av det beste med Aquapark Costa Teguise bortsett fra all moroa du kan ha her, er at det ikke er altfor dyrt, så selv om du reiser på et stramt budsjett så kan du som oftest besøke parken. Det er mange forskjellige tilbud tilgjengelig for både voksne og barn i denne vannparken. Så la oss ta en titt på noen av dem.

Helg (lørdag og søndag)

Om du besøker Aquapark Costa Teguise på en helgedag så vil du kunne få den beste dealen. Prisen for å komme inn i parken uansett om du er voksen eller barn, på lørdag og søndag, så er billettprisen ca 120 kr. Denne billetten inkluderer også en burger eller paella og en drikke per person. Dette er en ganske god deal.

Ukedager (mandag, torsdag og fredag)

Parken er ikke åpen tirsdager og onsdager, men på mandag, torsdag og fredag ​​koster Aquapark Costa Teguise-billetter litt mer enn hva du skulle tro. Prisen for voksenbilletter er ca 160kr, mens prisen for barnebilletter er ca 120 kr uten ekstra fordeler eller noe å spise.

Spesielle tilbud

For en gruppe på 20 eller flere personer, utelukkende da for innfødte, så koster det for en billett uten menyen til badelandet for voksne ca 115 kr, men billetten for barn koster da ca 75 kr.

Om du ønsker billett inkludert mat så koster det for voksne ca 165 kr, mens det for barna koster 125 kr. Så det lønner seg å ta inkludert mat om man ønsker et tilbud som er best mulig.

Åpnings- og stengetider for Aquapark Costa Teguise

Aquapark Costa Teguise Lanzarote er åpen 5 dager i uken. Som sagt så er parken stengt på tirsdager og onsdag er. På mandager, torsdager, fredager, lørdager og søndager så er badelandet åpent for alle turister og innfødte personer og små og store grupper.

Åpningstiden for parken er helt ok. Den er åpen fra rundt kl. 10.00 og holder åpent til kl. 18.00. Etter kl. 18.00 er parken stengt til neste dag.

Hvis du er på besøk alene eller med venner og familie, og du har mange dager å bruke, bør du sette av en hel dag av timeplanen din til Aquapark Costa Teguise Lanzarote. Det er så mye du kan gjøre her at du trenger minst en dag for å utforske alle attraksjonene, maten og stedene.

Hvilke måneder er Aquapark Costa Teguise åpen?

Aquapark Costa Teguise er kun åpen i utvalgte måneder av året. Badelandet er stengt for publikum om vinteren, dette inkludert turister og fastboende. Aquapark Costa Teguise er åpen fra 1. april til 31. november.

Attraksjoner i Aquapark Costa Teguise

Aquapark Costa Teguise er kjent for å huse dusinvis av utrolige vannsklier ment for barn og voksne i alle aldre, sammen med mange andre fasiliteter. La oss se på noen av de største attraksjonene du ønsker å besøke i parken.

Vannsklier

Aquapark Costa Teguise - vannsklier

Det er dusinvis av utrolige sklier, inkludert en sklie for barn og spiralsklie, myke sklier, stryk og mye mer. Det er unike attraksjoner som Kamikaze, Turbolancha og Aqualancha, som er fantastiske.

Paintball

Paintball i Aquapark Costa Teguise

Hvis du vil ha en morsom tid med kompiser eller venninner på paintball banen? Eller kanskje du også har noen i din familie som spiller paintball? Ja da er denne parken absolutt noe for dere. Det er akkurat slike variasjoner av aktiviteter som gjør denne parken så flott.

Jacuzzi og Cinema 10D

Boblebad er tilgjengelig i dette badelandet for de voksne og en 10D-kino hvis du ikke har lyst til å bli våt og leke i vannet, men likevel vil ha en flott opplevelse i parken.

Kafeteria og restauranter

Det er masse forskjellige kafeteriaer og restauranter tilgjengelig i Aquapark Costa Teguise hvor du kan spise frokost, lunsj, snacks. Her kan du forvente god mat.

Medisinske tjenester og livredderpunkter

I nødstilfeller har parken også sitt eget medisinske sykepleiekontor og badevakter i nærheten av sklier for å unngå uheldige hendelser.

Arrangementer i Aquapark Costa Teguise

Hvis du trodde at turene og skliene er alt du får i Costa Teguise vannpark, ja da vil du få deg litt av en overraskelse. Forresten her kan du også feire bursdag og delta på sommerleir. La oss se på noen av begivenheten i parken.

Sommerleir

Aquapark Costa Teguise Lanzarote tilbyr også en utrolig rekreasjons- og aktiv utdanningsmulighet for barn og ungdom i form av deres årlige sommerleir.

På sommerleiren kan du melde på barna dine og vennene deres slik at de kan lære seg kunsten å samarbeide, sameksistens, vennskap, overlevelse og samtidig ha en flott tid med å utforske leiraktivitetene, lære nytt håndverk og mye mer.

For å delta på Aquapark Costa Teguise Summer Camp må man være mellom 4 og 16 år. De har også en søskenrabatt på 10%.

Det vil være mange aktiviteter og spill i Aquapark som involverer de fantastiske attraksjonene og mye vann i parken. Så, leiren blir en spennende og morsom opplevelse for alle barn og unge.

Bursdagsselskap

Bursdagsselskap i Costa Teguise Vannpark

Hvis du vil feire din egen eller dine venners og kjæres bursdager i dette badelandet, står du fritt til å gjøre det. Det er gode tilbud på bursdager, og du kan reservere til arrangementene også.

Det er to hovedtilbud for bursdagsbegivenheter. Det ene er halvdagsarrangementet der barnas billetter koster ca 100 kr, mens voksenbillettene koster ca 120 kr med menyen.

Menyen inkluderer diverse smørbrød, nuggets, pommes frites, drikke og en balje iskrem for barn og voksne; menyen er snacks og brus eller øl. En halv dag er da fra kl 13.00 til 16.45.

På den annen side koster hele dagens bursdagsarrangement ca 160 kr for barnebilletter og ca 200 kr for voksenbilletter. Menyen inkluderer pølser, hamburgere, pizza, pommes frites, brus, øl for voksne og baljer med is.
En hel dag er fra kl 11.00 til kl 16.45, som er mer enn nok for bursdagen.

Legg bursdagsfeiringen din til denne parken, du vil ikke angra da Costa Teguise vannpark har så mye å tilby.

Sjekk ut dette: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

Konklusjon

Aquapark Costa Teguise er en av de beste turistattraksjonene i Lanzarote-regionen på Kanariøyene. Den har alt du trenger i en vannskliepark og mye mer også.

Hvis du reiser hit alene eller med venner, med barna eller dine kjære, så vil du garantert få en svært minneverdig dag her. Så pakk kofferten reis til Lanzarote og besøk denne parken når du er i Costa Teguise. Med tanke på alle attraksjonene og fasilitetene i Costa Teguise vannpark så vil du ikke angre på at du reiste hit.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania