Finnes det dyrepark på Tenerife? (En guide til attraksjonene)

Tenerife er en utmerket familiedestinasjon. Om du tenker på å reise til Tenerife på ferie med venner og familie, så er dette en ferie du ikke kommer til å angre på. Tenerife har mye å tilby for store og små. En av hovedattraksjonene som barn og voksne ser ut til å elske er dyreparker eller dyrehager.

Tenerife har dyreparker som er elsket av både voksne og barn i alle aldre. I flere av dyreparkene vil du finne dusinvis av eksotiske dyrearter rundt om i Tenerife.

Før du planlegger ferien, sjekk ut denne artikkelen: Trenger jeg en bil på Tenerife?
Og vet du egentlig dette: Hvor stor er Tenerife?

Hvis du planlegger å reise på ferie til Tenerife så er det mye du trenger å vite. Denne gang så vil jeg snakke om de forskjellige dyrehagene, deres priser, billetter, dyreliv og alt i mellom.

Så, uten videre forsinkelser, la oss komme i gang!

Finnes det dyrepark på tenerife? -En guide til attraksjoner

Dyreparker, dyrehager og Zoo på Tenerife

Når det kommer til en minnerik ferie, så vil det å ta turen til en dyrepark være et bra valg. Du kan her finne god mat, unike attraksjoner og et episk dyreliv. Du kommer til å få oppleve naturen på sitt aller beste.

Hvis du er på Tenerife og ønsker å dra til en dyrepark eller en dyrehage med familien din for å ha en flott dag, så er du heldig. Tenerife er kjent for sine dyreparker og dyreparker i nærheten.

Dyreparkene på Tenerife er veldig forskjellige i skala og pris. Du kommer imidlertid til å oppleve mye moro og spenning i dem alle uansett hvem du velger å besøke. Likevel om du tenker å besøke en av dyreparkene, vil du trenge å vite alt om dem så kan du velge den rette for deg.

Så la oss ta en titt på noen av alternativene for dyrehagen og dyreparken som er tilgjengelig på Tenerife.

Loro Parque Tenerife

Loro Parque Tenerife

Loro Parque, også kjent som «Parrot Park eller papegøye parken», ble grunnlagt i 1972. Med årene har den blitt en av de største dyrelivsparkene på Kanariøyene. Den er så stor som 13,5 hektar. Parrot Park er vakker, og det er mange unike attraksjoner der. Du kommer til å få en fantastisk opplevelse om du velger å besøke denne parken.

Papegøyeparken ble startet som et fristed for papegøyer. Parken har nå blitt en av de mest populære papegøyeparkene i regionen. Over 40 millioner besøkende til Tenerife-regionen tar turen innom Loro Parque, som også er et flott landemerke.

Billettpriser – Loro Parque

Som turist som ønsker å besøke denne fantastiske dyrehagen, vil du på forhånd nok gjerne vite prisene på billettene du trenger for å komme inn på dette stedet. Så la oss ta en titt på de forskjellige billettprisene på Loro Parque Tenerife.

Som turist vil du kunne besøke og nyte det fantastiske dyrelivet på Loro Parque for rundt 260 kr. Dette er prisen for den generelle billetten.
Om du er en kanarisk innbygger derimot, vil du kunne besøke parken for rundt 130 kr, noe som er ganske deilig.
Dersom du ønsker å kjøpe en billett som er inkludert det meste og ha en flott dyrehageopplevelse? Så kan du oppgradere billetten din for bare 70 kr, da kan du få lunsj, bussturen og en skikkelig oppdagelsestur i parken.
Hvis du er en hyppig besøkende i Loro Parque dyrehage, kan du kjøpe et årskort for 400 kr som lar deg ta turen til dyrehagen når du vil gjennom hele året.

Dyreliv

Du kan finne over 350 arter av papegøyer og over 4000 forskjellige dyr i parken, Loro Parque Tenerife. Selvfølgelig er dyrehagen først og fremst ment som en fuglepark, men det betyr ikke at mangfoldet av dyr er noe mindre enn en typisk dyrehage.

Hvis barna dine er liker reptiler, så er du heldig da det er mange reptiler i Loro Parque. Det er også løver, tigre og andre pattedyr der. Det kan virke litt kontroversielt, men de har også spekkhoggere i dyrehagen, noe som er ganske fascinerende.

Hovedattraksjon

Loro Parque kan være kjent som en av de største papegøyeparkene på Kanariøyene, men den primære attraksjonen som bringer de fleste turistene dit er fortsatt spekkhuggeren Morgan. Denne spekkhuggeren har vært i parken i lang tid og regnes som hovedhøydepunktet i Loro Parque.

Jungle Park Tenerife

Jungle Park Tenerife

En annen utrolig naturopplevelsespark som du finner i Tenerife-regionen er Jungle Park Tenerife. Dette er en utrolig stor dyrepark med tonnevis av dyr, opplevelsesrike show, gode spisemuligheter og attraksjoner som du og familien din bare vil elske.

Hvis du besøker Tenerife, kommer du til å ønske å besøke dette stedet. I tillegg vil Bird of Prey-showet, Selion-utstillingen og tonnevis av andre utmerkede aktiviteter garantert tiltrekke deg til denne episke, eventyrlige dyreparken og dyrehagen. Så enten om du er alene eller om du er med venner og familie bør du ta turen hit når du besøker Tenerife.

Billettpriser – Jungle Park

Det er mange forskjellige pakker og kombinasjoner du kan få i Jungle Park. Hver av disse pakkene koster forskjellig og krever billetter. La oss se på noen av hovedbillettene, hva de har å tilby, og prisene du får dem for på Jungle Park Tenerife.

Hvis du er eldre enn 11, vil du bli belastet fullt, noe som kommer rundt 280 kr for en billett.
For barn mellom 5 og 10 år er billettprisen lavere på rundt 200 kr.
Hvis du har med deg en 3- til 4-åring, vil du bli belastet rundt 110 kr.
For en hel familie med to voksne og to barn, vil billettprisen være rundt 820 kr.
Hvis du tenker på å besøke parken sammen med 3 av vennene dine, vil vennepakken for fire voksne koste rundt 960 kr.

Dyreliv

Jungle Park er kjent for å ha et bredt utvalg av dyrearter. Her kan du se masse forskjellige fuglearter med alt fra ørner til traner, flamingoer og andre eksotiske arter.

De har også et stort antall primatarter. Hvis du føler deg nedstemt, kan du ta turen til pingvin-innhegningen og se på de søte, morsomme dyrene. Hvis du er en reptil-fan kan du se mange av de også.

Hovedattraksjon

Den primære attraksjonen er Bob. Bob er et sett med bobsleder som du kan finne rundt i parken. Gruppen går over 800 meter. Du kan ha en fantastisk tid på den høyhastighets jungelkryssingsbanen. Sørg for at du vet hva du gjør eller bruk gjerne en erfaren sjåfør. – Sikkerheten først!

Tenerife Zoo Monkey Park

Tenerife Zoo Monkey Park

Hvis du elsker dyr av alle slag, men kanskje du, din familie eller venner ønsker å se forskjellige sjimpansearter. Da er det beste stedet å besøke Monkey Park Tenerife i Los Cristianos.

Du kommer absolutt til å ha en flott tid om du besøker denne dyrehagen. Denne parken har noe for absolutt alle besøkende fra Kanariøyene og over hele verden, og er kjent som en av Tenerifes mest populære turistattraksjoner. Så sørg for at du besøker dette stedet hvis du har ledig tid i ferien.

Billettpriser – Monkey Park

Det er ingen komplekse pakker og tilbud i Monkey Park på Tenerife når det kommer til billetter. Det er kun to forskjellige billetter du kan kjøpe, og begge gir den samme fantastiske opplevelsen. Så la oss ta en titt på billettprisene for denne dyreparken.

Hvis du er voksen, eller barn over 12 år, må du betale 100 kr for å besøke dyrehagen og se det fantastiske dyrelivet. For barn under 12 år betaler du kun 50 kr, som er en ganske utmerket pris.

Dyreliv

Som navnet antyder, er Monkey Park Los Cristiano Tenerife et enormt anlegg med tonnevis av dyr. Det er også andre forskjellige dyrearter og mange krypdyr, pattedyr og andre dyr. Det er mye å gjøre og se i denne flotte parken.

Hovedattraksjon

Hvis vi tar for oss hovedattraksjonen i denne parken som bringer alle menneskene til dette fantastiske stedet, ja da må vi snakke om det store utvalget av aper du kan finne i Monkey Park. Du kommer til å bli fascinert av å se på hva slags dyr dyreparken har å tilby. Det er også andre aktiviteter her du kan delta på, så du kommer til å ha det fantastisk gøy.

Har du lest denne artikkelen: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

En «zoo»-konklusjon

Alle disse fantastiske dyreparkene har mange morsomme aktiviteter, show og forskjellige dyr å tilby. Tenerife har alt enten du er fan av dyr fra havet, eller om du ønsker å mate aper eller vil se de fantastiske tropiske sommerfuglene. Hvis du ender opp med å besøke Tenerife på Kanariøyene, så bruk denne informasjonen slik at du kan kose deg maks alene eller sammen med venner, familie og kjære.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania