Hva kan man gjøre på Mallorca når det regner?

Mallorca, en av øyene tilhørende spanske Balearene, er en av de mest ettertraktede turiststedene om sommeren. Her er det mer enn 300 soldager i året, noe som nok gjør øya blant en av de beste stedene å reise til for å kose seg i solen på strendene og kjøle seg ned i sjøen.

Imidlertid er det nok ikke bare sol på Mallorca. Det kan komme regn av og til i løpet av sommeren. Hvis dette regnet tilfeldigvis kommer under ferien din til øya, er det ingen grunn til å holde seg inne eller å sitte på hotellet for å bruke all tiden på å se ut av vinduet eller surfe på internett.

I denne artikkelen har vi samlet en liten liste over morsomme aktiviteter og ting du kan gjøre dersom det skulle regne på Mallorca. Alt fra innendørs spill, klubber og shopping.

Så la oss komme i gang.

Hva kan man gjøre på Mallorca når det regner?

Hva kan man gjøre i Alcudia?

Alcudia er et populært feriested på Mallorca. Alcudia er ikke bare for folk som liker å kose seg i solen. Her kan man alltid finne på noe å gjøre hvis det regner. Alcudia har så mye å tilby, med mange barer og klubber for alle.

Her er noen ting du kan unne deg på dette feriestedet mens det regner ute.

Fester

Når det regner ute, og du må holde deg innendørs, er en av tingene du kan gjøre er å komme det til en av klubbene for å slå ut håret litt. I Alcudia kan du velge mellom flere barer og klubber hvor du kan nyte oppfriskende drikke og danse av hjertens lyst.

Alcudia er det perfekte stedet å finne noen populære sportsbarer med britisk tema, hvor du kan slappe av og slappe av mens du nyter en fin fotballkamp med vennene dine. Noen av de mest kjente barene som følger denne beskrivelsen er Linekers Bar, Legends og Joker’s Irish Pub, som har eksistert i lang tid og har bygget et godt rykte blant kundene sine.

Shopping

Hvis det regner ute, hvorfor ikke besøke et kjøpesenter for å shoppe litt? Besøk Mallorcas hovedstad, Palma. Her kan du shoppe i et av de mange kjøpesentrene som tilfredsstiller de fleste av dine behover og smaker.

Du kan få mange lokale spesialitetsprodukter, og det beste er at de gir mye for pengene. Samtidig kan du bruke litt kvalitetstid på vindusshopping med dine kjære og ha det like bra.

Besøk kinoen og se hva som spilles, eller ta de virtuelle turene du finner der. Det er aldri et kjedelig øyeblikk når du er ute og handler på Mallorca, og regn vil ikke hindre deg i å gjøre det.

Besøk et spa

En annen flott ting du kan gjøre i Alcudia når regnet faller og solen gjemmer seg bak skyene, er ganske enkelt å lene deg tilbake, slappe av og gi deg selv en tilfredsstillende spa-opplevelse.

Her i Alcudia vil mange spa-spa av høy kvalitet gi deg de beste boblebadene, badstuene og terapiene mens du føler at alle de utmattende ukene bygger seg opp for å bli vasket bort på få minutter.

Deretter kan du få deg litt massasje med naturlige oljer som oliven, mandel og lavendel, og føle at det virker som magi på deg. Noe av det beste med Spas er at de hjelper deg å slappe av mens de forbedrer søvnen din, hjelper deg å plage og gjøre huden din strålende.

Så hvis regnet stopper deg fra å besøke stranden, bør du vurdere å gå til et spa for en avslappende tid der.

Denne artikkelen er kanskje noe for deg: Været på Mallorca – Alt du trenger å vite

Hva er det å gjøre i Magaluf

Magaluf er en ferieby som ligger i det populære sørvest på Mallorca, nær Palma Nova. Når navnet Magaluf dukker opp, er det første du tenker på det pulserende og livlige nattelivet.

Lurer du på: Hvor er Magaluf?

Vannparker

Badeland i regnet høres kanskje rart ut hvis du ikke har opplevd det før, men det er ganske fantastisk for de som har prøvd det. Vannparker tilbyr en utmerket mulighet til å ta en pause fra strendene og nyte litt tid på de morsomme vannskliene og andre herlige turer du forventer i et moderne badeland.

Å ta turen til et badeland er utvilsomt blant de beste aktivitetene du kan delta på og ha det gøy med. Magaluf har mange populære badeland som vil gi deg de beste turene og skliene du kan forvente fra et badeland.

Det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd, og sørg for at du kjenner de oppdaterte åpningstidene for disse parkene. Unn deg selv i vannet så mye som mulig, og du kommer garantert til å ha det kjempegøy.

Spis ute på restauranter

Om du er en matelsker som meg, vil ikke regn avskrekke deg fra å ta turen ut for å få deg litt god mat fra de beste restaurantene på Mallorca. I Magaluf finner du mange av dem. Her kan du få oppleve noen av de beste middelhavsretter du noen gang vil smake.

De saftige middelhavsmåltidene er noen av de mest smakfulle kjøkkenene i verden, men de er også blant de sunneste. Ibiza er kanskje det beste stedet å nyte disse delikatessene.

Ibiza er et hotspot for turister som ønsker å ha avslappede ferier eller spennende fester på kysten. Siden det er det mangfoldige og vakre stedet det er, gir det også omfattende alternativer for deg å spise på som har servert i årevis og som har tjent bygget godt omdømme for seg selv.

Så gjør alle forberedelser og vei inn alle alternativene dine før du velger et sted å spise på, siden maten er noe du alltid ønsker å få riktig. Det vil bare forbedre opplevelsen å gjøre det i det koselige bakteppet av lett fallende regn og kjølig bris.

Hva er det å gjøre i Sa Coma

Sa Coma er et vakkert feriested som ligger øst på Mallorca. Dette feriestedet har en førsteklasses beliggenhet nær mange markeder og andre alternativer. Dette feriestedet får mange besøkende i høysesongen, noe som gjør det til et av de mest ettertraktede stedene å bo på Mallorca.

Her vil vi diskutere noen aktiviteter du kan delta på når solen ikke skinner.

Drach-grottene

Drach-grottene er noen av de mest ettertraktede stedene for turister på Mallorca. Disse underjordiske grottene ligger på østkysten av Mallorca, i byen Porto Cristo, og er det ideelle stedet å besøke når det regner.

Grottene er kjent for belysningen som finnes i dem fra hulenes vegger sammen med Martel-sjøen, kjent for å være en av de største underjordiske innsjøene i verden. Du kan krysse denne innsjøen via en båt som er en unik og interessant opplevelse.

Der holdes det flere livemusikk konserter som skaper en festopplevelse du ikke finner de fleste steder rundt om i verden. Så hvis du ikke klarer å slappe av på stranden på grunn av regnet, sørg for å besøke dette vidunderet av natur.

Bowling

En ting med bowling er at det er en unik blanding av spill og sport. Du kan sosialisere med folk når du går på bowling og bygge kameratskap gjennom konkurranse. Når det regner kan du ta med familien eller vennene dine til et av disse bowlingstedene og har en flott tid.

Bowlingbaner har vanligvis også andre spill som biljard og bordtennis på stedet, sammen med en kafé. Velg hvilket spill du liker, og du kan ha all moroa du kan gjøre noe annet.

Spill med vennene dine, kos deg med barna dine, eller bare ta en god kopp kaffe. Det er aldri mangel på underholdning når du er her.

Konklusjon

Mallorca er et fantastisk sted med så mange forskjellige underholdningsområder for turister. Regn av og til bør aldri ødelegge din perfekte ferie på denne majestetiske øya. Du kan gjøre mange morsomme aktiviteter innendørs som regnet aldri kan komme i veien for.

Enten du utforsker de underjordiske grottene i Sa Coma, har det morsomt i vannparkene i Magaluf eller tar deg en liten fest på klubber i nærheten av Alcudia, så er det litt av hvert for alle på Mallorca.

Det kan være kjekt å vite: Blåser det mye på Mallorca?

Så, hva venter du på? Bestill drømmeferien din på Mallorca og gjør deg klar til å ha en flott tid på denne fantastiske øya!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania