La Laguna Tenerife (en besøks-guide)

Hvis du føler for å ha en eventyrlig og avslappende ferie med familie og venner, er Kanariøyene, spesielt Tenerife, et bra sted å besøke. Øya er kjent for den vakre byen La Laguna som er rik på kultur, arv og turistattraksjoner.

Er La Laguna Tenerife verdt et besøk? Om du er spesielt glad i å se historiske bygninger og fantastisk arkitektur så er virkelig dette stedet for deg. Du kan ha en fantastisk tid her med å utforske gatene og nyte ulike monumenter, kirker og museer som ligger overalt.

I denne artikkelen vil vi snakke om La Laguna, dens historie, kultur, beliggenhet, steder du må passe på å besøke, hoteller, restauranter å spise på, og rett og slett alle tingene du kan gjøre når du først er i San Cristóbal de La Laguna.

Så la oss komme i gang uten å kaste bort mer tid.

San Cristóbal de La Laguna

San Cristóbal de La Laguna

San Cristóbal de La Laguna, ofte referert til som La Laguna, ligger i Santa Cruz de Tenerife-provinsen, en by i den nordlige delen av øya Tenerife.
Her finner du University of La Laguna, som huser over 30 000 studenter, og det berømte historiske sentrum, ansett som et verdensarvsted av UNESCO.

Denne byen er Tenerifes kulturelle hovedstad. Det er også den tredje mest folkerike byen i den kanariske skjærgården, og turismen bygger en stor del av økonomien i La Laguna-regionen.
Byen regnes som en av de beste når det gjelder turisme og turistattraksjoner, så om du er i området så bør du vurdere å ta turen hit, enten om det er alene eller med venner, familie og kjære.

Hoteller i La Laguna

La Laguna Tenerife

Om du tenker på å legge ferien til San Cristóbal de La Laguna, men du vet ikke hvor du skal bo der? Vel, det er mange flotte hoteller og leiligheter du kan finne der og få en flott opplevelse. Så la oss se på noen av dem og hva de tilbyr.

La Laguna Gran Hotel

La Laguna er et av de vakreste og mest luksuriøse hotellene i San Cristóbal de La Laguna-området. Hotellet ble bygget i en emblematisk bygning fra 1776 i Gamlebyen. Arkitekturen og skjønnheten, sammen med fasilitetene til dette hotellet, er uforlignelige.

La Laguna Gran Hotel ligger bare 5 minutter fra North Airport, så det ville være ganske enkelt å besøke å ta flyruten til Tenerife. Prisene er her er selvfølgelig litt høye, men servicen og totalopplevelsen du vil få her vil rett og slett være eksepsjonell.

Aguere Nest Hotel

Aguere Nest Hotel er et annet imponerende hotell som du bør sjekke ut i San Cristóbal de La Laguna-regionen. Det er levende, fargerikt, vakkert når det gjelder utseende og estetikk, og flott når det gjelder service.

Prisene er heller ikke for høye, og det er i nærheten av Santa Cruz. Så å bo her ville være bra hvis du tenker på å legge ferien til La Laguna-regionen.

Laguna Nivaria Hotel & Spa

Laguna Nivaria Hotel & Spa ligger i et av de eldste og vakreste herskapshusene i San Cristóbal de La Laguna-området. Hotellet har alle moderne fasiliteter som boblebad, AC, Internett og mye mer. Her er prisene igjen ganske høye.

Om du velger å bo på dette hotellet så vil du kunne leve en luksuriøs ferie på dette hotellet. Hotellet ligger i nærheten av North Airport. Hotellet har totalt 79 rom, så du kommer garantert til å finne det som passer perfekt for deg.

La Laguna restauranter

Mat er noe av det beste med Kanariøyene. Restauranter vil tilfredsstille alle dine matbehov, fra lokal spansk og middelhavsmat til utmerket kontinental og internasjonal mat. La oss se på noen av de mer kjente restaurantene og spisestedene av høy kvalitet i San Cristóbal de La Laguna-området.

Makika og Co

Makika og Co er kjent som en av de mest kjente kafeene og europeiske delikatessene i San Cristóbal de La Laguna. Den har en veldig naturlig og klassisk stemning og estetikk over seg.

Prisene på rettene her er lave, smaken er utrolig, og det er også veganske og vegetarvennlige alternativer tilgjengelig. Så du kommer til å ha en flott tid å besøke denne restauranten.

Tasca 61

Tasca 61 er et annet fantastisk spisested som du finner i San Cristóbal de La Laguna-området. Utseendet og estetikken til restauranten er moderne og avslappende. Du vil ikke angre på om du tar turen med familien.

Variasjonen av maten her er fantastisk. Her er prisen igjen litt høy, men opplevelsen vil være verdt det. Hvis du har glutenallergi, er det glutenfrie alternativer tilgjengelig her slik at alle blir ivaretatt perfekt.

Manamme Pizzeria

Du får bildet av at Manamme Pizzeria er et pizzasted ved navnet. Likevel ikke la det uskyldige navnet lure deg; ikke bare er det et av de beste pizzastedene på Kanariøyene, men det er også kjent for å servere brygg, europeisk mat, middelhavsmat og mange andre alternativer også.

Utseendet og preget av restauranten er moderne, men prisene er lave, og smaken på maten er utrolig. Å besøke ville være et godt valg med venner og familie. Du kommer til å få en flott opplevelse.

Har du lest dette? Er Tenerife vegan vennlig? (De beste veganske restaurantene i regionen)

Ting å gjøre i San Cristóbal de La Laguna

Treet i San Cristóbal de La Laguna

Hva er en ferie uten spennende eventyr og utrolige aktiviteter som for alltid vil være etset inn i minnet ditt?

Hvis du er på besøk for første gang og ikke er klar over hva San Cristóbal de La Laguna har å tilby så trenger du en liten oversikt. Så her er en liste over de beste tingene du bør gjøre når du er i La Laguna:

Utforske det historiske senteret

Det historiske senteret i San Cristóbal de La Laguna-byen Tenerife inneholder vakre hus, herskapshus og landemerker fra antikken som er godt bevart og holdt seg bra.

Det historiske senteret regnes som et verdensarvsted av UNESCO og representerer den rike kulturen på Kanariøyene. Så når du er i San Cristóbal de La Laguna-regionen, sørg for at du besøker det historiske senteret og har en flott tid med å utforske det.

Besøk Santa Iglesia-katedralen

Enten du er en praktiserende katolikk eller du bare er en kjenner av kulturer, vil de imponerende kirkene i San Cristóbal de La Laguna tiltrekke deg dem. Spesielt Santa Iglesia-katedralen har den fengslende følelsen og vakre arkitekturen som vil trekke deg mot den.

Innenfor katedralen finner du vakre malerier og vakre historiske landemerker som vil gjøre besøket ditt verdt. Så besøk kirken.

Nyt Plaza del Adelantado

En av de beste stedene å besøke og ting å gjøre er å sitte nær statuen i sentrum på Plaza del Adelantado. Det er bare et av de mest fredelige og beroligende stedene, og å gå sammen med en du er glad i ville være rett og slett fantastisk.

Ta noen smørbrød, ta en piknik der. Eller du kan kjøpe mat fra de lokale butikkene og nyte dagen mens du sitter og observerer den klare himmelen og vakre scener i San Cristóbal de La Laguna. Det vil være utmerket for deg.

Utforsk gamlebyen i San Cristóbal de La Laguna

San Cristóbal de la Laguna - Tower of the Conception

San Cristóbal de La Laguna er selve symbolet på den gamle kulturen på Kanariøyene. Den klassiske arkitekturen, vakre gamle bygninger og utrolige naturutsikter gir en veldig fredelig og imponerende turistopplevelse.

La Laguna by er også kjent som Gamlebyen på grunn av regionens rike historiske betydning. Du kan finne vakre landemerker og katolske kirker med imponerende arkitektur i hver krok og krok.

Det er mange flotte barer og restauranter i byen også, noen av stedene har vært her i flere tiår. Stilen på veiene og måten byen føles på er fortsatt den samme gamle fredelige og beroligende stemningen.

Hvis du tenker på å sitte og ha piknik med dine kjære, bør du utforske skikkelige frodige hager og sitteplasser ved siden av kjøpesentre og kjøpesentre. Gamlebyen har alt du trenger som turist. Alt du trenger å gjøre er å utforske det.

Sjekk disse artiklene: Hvor stor er Tenerife?
og Trenger jeg en bil på Tenerife?

Konklusjon

La Laguna er et av de mest engasjerende kulturknutepunktene i verden. Den har alt du trenger fra et vakkert turistmål og mye mer å tilby. Den gamle byen og de moderne fremskritt kontrasterer fint.

Hvis du besøker øya Tenerife, vil du elske La Laguna mye. Maten, menneskene, stedene, alt er rett og slett fantastisk der oppe.

Så pakk kofferten og gjør dine kjære klare for en fantastisk tur til Kanariøyene. Du kommer ikke til å angra!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania