Mallorca-perler – alt du trenger å vite

Å besøke Mallorca kan være en fantastisk godbit for turister over hele verden, men hvis du av en eller annen grunn ikke kunne ta med en du er glad i til øya, ville det definitivt bety mye å ta en suvenir tilbake til dem.

Noen av de beste suvenirene å ta med hjem er Mallorca-perler. Disse perlene er produsert på øya Mallorca, og deres historie går tilbake til slutten av 1800-tallet. Produksjonsprosessen deres ble faktisk oppfunnet i 1890.

Hvis du ikke har hørt om disse perlene, må du være nysgjerrig på å vite hvorfor de er så spesielle og om de er ekte eller falske. Du vil kanskje også se om de er verdifulle og hvordan du identifiserer dem.

I denne artikkelen skal vi finne ut hvordan du identifiserer Mallorca-perler bortsett fra å diskutere om de er ekte eller ikke. Etter å ha funnet ut alt om Mallorca-perler, kan du bestemme om du vil ta dem med hjem som suvenirer eller ikke.

Så la oss komme i gang.

Mallorca-Perler

Hva er Mallorca-perler?

Mallorca Pearls er et kunstig laget smykke designet og laget av et spansk smykkefirma kalt Majorica. Dette selskapet begynte å lage disse vakre perlene med en følelse som ikke kan skilles fra de ekte for å imøtekomme det større publikum og gjøre disse upåklagelige kunstverkene tilgjengelige for alle.

Før 1600-tallet ble perler hentet fra skjell brukt til å pryde smykker og kjoler til konger, dronninger og verdens herrer. Imidlertid var et så dyrt smykke ikke rimelig for massene og kunne heller ikke kopieres.

Det var helt til en gullsmed fra Paris, Frankrike, så at klebrig materiale på skjellene til fisk, når de er belagt på glasskuler, kan gi et utmerket inntrykk av perler. En helt ny verden av smykker var tilgjengelig for utforskning. Likevel var perler ikke tilgjengelige for verdensmassene på ganske lang tid.

Til slutt, for nesten 100 år siden, perfeksjonerte en tysk ingeniør kunsten å lage kunstige perlesmykker i Frankrike og flyttet senere selskapet til Manacor på Mallorca. Han kalte den Majorica, og perlene ble kalt Majorica Pearls. Det er det lange og korte av hvordan Mallorca-perler virkelig ble til.

Er Mallorca kjent for perler?

Mallorca er kjent for mange ting, fra strender til feriesteder som Palma, kjøpesentre, turistattraksjoner, vakker natur og annet. Men en av de viktigste tingene Mallorca er kjent for er definitivt Mallorca Pearls som nå har blitt en av de store assosierte suvenirene til Mallorca.

Når det kommer til smykker er Mallorca ganske populær. Faktisk er de kunstige perlene du ser i mange smykker i dag faktisk laget av Mallorca-perler.

Disse perlene har fått navnet sitt fra selskapet Mallorca som var pioneren innen produksjon av kunstig utformede perler fra solide glasskuler.

Så hvis du kommer til Mallorca, vil det være et fantastisk alternativ å få noen av smykkene som tilbys med Mallorca-perler. Du kommer til å elske det til biter.

Er Mallorca Pearls ekte?

Til tross for deres utrolige visuelle appell og utseende, er Mallorca Pearls faktisk ikke ekte perler. Mange mennesker har stilt dette spørsmålet på grunn av hvor imponerende skjønnheten til disse kunstig skapte smykkene er.

Så vakre som Mallorca-perler kan være, så er de faktisk ikke så utrolig dyre. Perlene er hentet fra havets bløtdyr.

Faktisk er Mallorca Pearls faktisk ganske rimelige smykker til tross for deres fantastiske utseende, vakre følelse og kvalitet som rett og slett er over alle kunstig tilgjengelige smykker på markedet.

Hvis vi snakker om Mallorca-perler og hvordan de faktisk er laget, starter prosessen med å ta solide kuler som er menneskeskapte. Disse kulene blir deretter belagt med en spesiell væske utvunnet fra skjellene til forskjellige fisker, som gir disse kulene et skinnende og levende belegg som gir inntrykk av at disse kulene er faktiske perler fra havet.

Disse belagte kulene blir deretter tørket og polert til perfeksjon, hvoretter de ender opp med å bli dyppet i kjemikalie (cellulosenitrat) slik at de kan stivne og beskyttes mot enhver form for misfarging, avskalling og avskalling. Denne prosessen sikrer at disse perlene er holdbare, pene og av høy kvalitet.

Og selv om de er så bedrøvende pene som de er, er de faktisk ikke ekte perler. De er laget av selskapet Mallorca og kan finnes på forskjellige steder i hele Spania, spesielt på øya Mallorca. Så sørg for at du får tak i noen når du er der. Det vil være flott for deg.

Hvordan identifiserer en ekte Mallorca-perler?

Perle

Vanligvis vil du ikke støte på en situasjon der du trenger å se forskjell på en Mallorca-perle eller en annen perle. Likevel at du tenker på å kjøpe et ekte perlesmykke med naturlige perler. I så fall vil du være sikker på at du får det du betaler for.

Det er forskjellige måter du kan identifisere om en perle er ekte eller en Mallorca-perle. En av måtene er å bare holde et øye med ufullkommenheter og rygger fordi du kommer til å finne dem i naturlige perler og Mallorca-perlene er for kunstig perfekte.

En annen måte å finne den rette perlen på er tannprøven. Plasser perlen på tannen og gni mot den. Hvis overflaten av perlen ser ut til å ha uregelmessigheter, så er det en naturlig perle. Det er fordi en Mallorca-perle faktisk ville føles mer glassaktig.

Det er også det faktum at det er en kunstig form for glans forbundet med Mallorca-perler som ikke er tilfelle med naturlig forekommende perler. Så ved å bruke disse teknikkene kan du ganske enkelt oppdage om du får en naturlig perle eller en Mallorca-perle.

Les også: Hvilket språk snakker de på Mallorca?

Er Mallorca-perler dyre?

Når det kommer til smykker, er stykker med naturlige perler utrolig dyre og kan kun fås av kongelige.

Det er det Mallorca-perlene ble skapt for å takle, og disse vakre og utmerkelige perlene oppnådde definitivt det meste av det de ønsket med tanke på prisen. Men likevel betyr det ikke at Mallorca-perler er for billige.

Relatert artikkel: Er det dyrt på Mallorca?

Anta at du ser etter et smykke av høy kvalitet med en betydelig mengde Mallorca-perler. I så fall må du bruke en god sum penger. Likevel, sammenlignet med naturlige perlesmykker, vil Mallorca-perlesmykker være mye rimeligere, noe som er noe flott med det.

Er Mallorca-perler av høy kvalitet?

Mallorca Pearls er de fineste kvalitetsproduserte kunstig utformede perlene på markedet som egentlig ikke er naturlige perler, men som fortsatt har samme glans, utseende og estetikk også.

Disse perlene er av ekstremt høy kvalitet og er laget til perfeksjon ganske pent. De er også veldig holdbare når det gjelder den totale levetiden til disse perlene og smykkene med dem.

Når det kommer til den generelle fargen, berøringen, perfeksjonen, følelsen og overflaten til disse perlene, vil du finne svært få kjennetegn enn naturlige.

Så det vil ikke være langt å si at Mallorca-perler definitivt er en av de beste menneskeskapte kreasjonene gjennom tidene.

Hvor kan jeg finne Mallorca-perler?

Mallorca Pearls er et utrolig stort merke på Balearene, og du kan faktisk finne dem på forskjellige steder i hele regionen. Men anta at du leter etter de mest autentiske stedene å kjøpe disse vakre smykkene. I så fall er det ett sted du definitivt bør gå.

Palmas Carrer de Sant Miquel, som er en ganske lang handlegate like ved Plaza Espana, inneholder en haug med fantastiske smykkebutikker hvor du kan finne et bredt utvalg av smykker, inkludert mange forskjellige alternativer tilgjengelig fra Mallorca, i form av deres Mallorca perler.

Anta at du leter etter en eksklusiv luksussmykkebutikk hvor du kan finne fantastiske stykker pyntet med Mallorca-perler og andre vakre inkorporeringer. I så fall bør du definitivt vurdere å besøke en av de fineste butikkene for smykker på hele Mallorca, Nicholas Joyeros.

Det er det imidlertid ikke. Det er også andre mindre kjente smykkebutikker, over hele Mallorca, som er kjent for å ha autentiske Mallorca-perler i tilfelle du leter etter det virkelige tilbudet for å imponere damen din eller bare ta med en flott gave til en du er glad i hjemme fra din tur. Så alt du trenger er litt besluttsomhet og riktig tankesett, og du kommer til å reise hjem med et av de beste tilbudene på øya Mallorca.

Les også: Trenger man bil på Mallorca?

Konklusjon

Mallorca-perler er definitivt en av stiftene på øya. De er vakre og elegante og kan finnes på forskjellige steder over hele den mallorkanske øya. Og å få dem til dine kjære vil helt sikkert hjelpe båndet ditt til å vokse og bli mye sterkere og vakrere.

Så sørg for at du får Mallorca-perler til dine kjære og deg selv, selv om du får sjansen til å dra til Mallorca. De vil elske sin egenart og historien knyttet til dem som gjør disse perlene enda mer spesielle.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania