Siam Park Tenerife – Alt du trenger å vite

Om du bestemmer deg for å besøke Kanariøyene i din neste ferie så kommer du ikke til å angre. Det kommer til å bli en minneverdig ferie for deg enten om du reiser alene eller med din familie og dine kjære. Spesielt Tenerife, som er øyenes hovedstad, har mye å by på. Fra flott natur og gode restauranter til parker og historiske landemerker, det er mye å se.

En spesiell attraksjon er parken Siam Water Park. Denne er kjent over hele verden som en av de beste vann- og fornøyelsesparkene.

Nå lurer du kanskje på hva Siam Water Park har å tilby som gjør dette til en så stor turistattraksjon?

I denne artikkelen vil jeg snakke om Siam Park, hva den har å tilby, hva den inneholder av attraksjoner, det berømte Tower of Power, og mange andre ting og hoteller som er i nærheten av parken. Så uten å kaste bort mer tid, la oss komme i gang.

Siam Park Tenerife

Siam vannpark Tenerife

Siam Park er et badeland i Adeje-regionen på Tenerife på Kanariøyene, en kystforstad som huser mange turister. Den har et siamesisk tema. Parken er full av unike attraksjoner, vannsklier, turer og til og med gårder som gjør det til den perfekte turistattraksjonen for folk i alle aldre.

Denne parken regnes som en av de mest populære over hele verden. Millioner av turister besøker Kanariøyene hvert år, og et stort antall av disse turistene har tatt turen til Siam-parken på Tenerife. Om du bestemmer deg for å besøke parken så vil du ikke angre på det.

Siam Park billetter

For å kunne gå inn i Siam-parken på Tenerife så må du først anskaffe deg en billett. Billettprisene og pakkene er forskjellige i Siam Park Tenerife. Som de fleste steder så er noen av prisene og pakkene bedre enn andre.

De helt standard billettene for turister over hele verden er 26 euro som blir ca 260 norske kroner, men for kanariske innbyggere er prisen 13 euro. Om du vil ta med din kjære på date så kan tvillingbillett være tingen for deg. Tvillingbillettene koster ca 455 norske kroner som er 45,50 euro. Tvillingbilletten er en ganske god deal.

Hvis du er en hyppig besøkende i parken og planlegger å komme flere ganger i året, vil nok det beste være å gå for årskortet som koster rundt 660 norske kroner, dette er da 66 euro. Dette er faktisk det beste tilbudet for deg som ønsker å besøke Siam Park mye.

Siam Park attraksjoner

Siam Park har noe for enhver smak. Om du er ute etter å slappe av, så har du fine strender der slik at du kan sole deg og slappe av. Hvis du er på besøk med familien og/eller barna, så er det flere forskjellige dyr, gårder og mange andre utmerkede aktiviteter som kan være tingen. Om du er av den eventyrlystne typen, er det mange unike attraksjoner også.

La oss ta en titt på de 3 mest populære attraksjonene i Siam Park for å gi deg en idé om hva du vil komme dit.

Tower of Power

Tower of Power - Siam Park Tenerife

Tower of Power er den mest spennende og populære attraksjonen i Siam Water Park. Dette er en gigantisk vannsklie som vil heve adrenalinet ditt til neste nivå. Hvis du er en adrenalinjunkie, kommer du til å elske denne sklien.

Lengden på denne sklien er 78 meter (256 fot), og på toppen vil du se den fantastiske utsikten av hele parken og omgivelsene rundt den. Til slutt vil du passere gjennom en åpning hvor du vil kunne se et akvarium fullt av haier og maneters rundt deg. Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse.

Hvor høyt er Tower of Power i Siam Park?

Hovedhøydepunktet til Tower of Power i Siam Park er høyden på denne monstrøse strukturen. Du vil skli ned i et basseng med vann fra over 28 meter (92 fot) i luften. Selve opplevelsen er trygg, men dette er ikke noe for sarte sjeler.

Hvor raskt er Tower of Power i Siam Park?

Den virkelige spenningen i Tower of Power som dukker opp hver gang vi snakker om denne, er hastigheten. På slutten av raset vil du bevege deg med en hastighet på rundt 80 km/t (50 mph), som er ganske mye.

Aldersbegrensninger og andre begrensninger

The Tower of Power er en stor attraksjon, men det er ikke for alle. Hvis du ønsker å ta sklien, må du være minst 14 år gammel. Det er også en høydebegrensning her. For å kunne ta denne vannsklien, så må du være minst 1,4 m eller 4,6 fot høy.

Dragon

Dragon - Siam Park Tenerife

Denne attraksjonen er en av de unike i hele Europa. Dragen er en adrenalinforsterker med null tyngdekraft der en gruppe på 4 personer plasseres trygt i et flytende fartøy og deretter flyttes rundt vertikalt, og skaper effekten av null tyngdekraft.

Denne turen er heller ikke for svakhjertet på grunn av høyden på 10 meter (33 fot), sammen med den skremmende strukturen ved siden av. Hvis du vil ri på Dragon, må du være minst 1,25 m (1,1 fot) i størrelse, som er mindre enn grensen for Tower of Power.

Kinnaree

Kinnaree er nok en utrolig vannsklie som du ikke vil gå glipp av. Den strekker seg hele 213 meter (699 fot) og tilbyr en komplett visuell opplevelse mens du går gjennom trakten.

Du kommer til å se hemmelighetene til gudinnen Kinara, Kinara er et himmelsk vesen i buddhismen, samt tonnevis av fantastisk vegetasjon og vakker natur rundt deg. Høydekravet for at du skal kunne dra på dette eventyret er også 1,25 meter (1,1 fot), så her kan de litt yngre barna også være med.

Kan du bo i Siam Park Tenerife?

Siam vannpark Tenerife

Det er ingen hoteller inne i selve Siam Park, men et skjult faktum som du kanskje ikke visste om du reiser dit for første gang, er partnerskapet mellom HD Parque Cristobal Tenerife og Siam Park.

Hvis du bor på HD Parque Cristobal Tenerife, vil du få gratis tilgang til Siam Park og alle dens ritt og vannsklier. De tilbyr til og med transport til Siam Park fra hotellets område. Så om du velger å bo på dette hotellet så vil du få en haug med fordeler.

Har Siam Park dyr?

Hvis du er glad i dyr eller reiser med barn, så vil du nok gjerne vite om det er noen dyr i Siam Park. Vel, du er heldig fordi i parken så finner du en skikkelig gård. På gården i Siam Park kan du finne varianter av papegøyer, ender, geiter, høner og til og med esler.

Visste du dette: Er det kanarifugler på Kanariøyene?

Det er også barnepass på parken, her kan du la barna være barn mens de voksne kan være voksne. Som jeg nevnte tidligere, det er noe for enhver smak i Siam Park Adeje, Tenerife.

Sjekk også ut denne artikkelen: Finnes det dyrepark på Tenerife? (En guide til attraksjonene)

Er Siam Park bra for 6 åringer?

Siam Park er flott for folk i alle aldre. Hvis du tar med et seks år gammelt barn eller et yngre barn, trenger du ikke å være bekymret fordi de vil elske parken. De vil få en flott opplevelse sammen med deg. Om du måtte ønske litt voksentid så finnes det en flott barnepass-avdelingen som har et flott rykte på seg om at alle er svært ansvarlige og omsorgsfulle.

Hoteller i nærhetan av Siam Park Tenerife

Siam Park er et sted du virkelig må besøke hvis du er på Tenerife, men det er også viktig å bo i nærheten av parken hvis du enkelt vil pendle til og fra hotellet til parken. Derfor har jeg laget en liste over noen av de beste hotellene i nærheten av Siam Park-regionen i Adeje, så la oss sjekke dem ut.

H10 Tenerife Hotel

H10 Tenerife Hotel er et utrolig luksuriøst høyhushotell som kommer på listen over de beste hotellene på Tenerife. Det ligger i Rafael Puig Lluvina, Adeje, Tenerife, Spania. Avstanden fra dette hotellet til Siam Park er i underkant av 800 meter, som er ganske nærme, slik at du ikke har noe problem med å reise til parken derfra.

Hotel Olé Tropical Tenerife

Hotel Olé Tropical Tenerife er et annet høykvalitetshotell som har en ganske tropisk øystemning. Størrelsen på hotellet og det krystallklare bassenget er to av hovedfaktorene som gjør dette hotellet unikt. Det ligger i Calle Bolivia, Adeje, Tenerife, Spania, og ganske nær Siam Park.

Iberostar Bouganville Playa

Iberostar Bouganville Playa er et av de vakreste hotellene med kystutsikt og luksuriøse fasiliteter. Det ligger i Calle Eugenio Dominguez, Adeje, Tenerife, Spania. Dette hotellet ligger litt under 1 km unna Siam Park og et flott sted å bo når du besøker Tenerife. Du vil ha en flott tid der.

Skal du til forskjellige steder? Sjekk ut denne artikkelen: Trenger jeg en bil på Tenerife?

Konklusjon

Siam Water Park er en fantastisk turistattraksjon, og du kommer til å elske hver eneste bit av parken og av tiden du tilbringer der. Det anbefales på det sterkeste å ta turen til denne parken med venner når du drar til Kanariøyene. Jeg håper du har lært mye av denne artikkelen, og at du vil ha en flott tid på Kanariøyene, spesielt i Siam Park Tenerife. Måtte du ha en flott dag foran deg!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania