Dino Water Park Lanzarote

Lanzarote er som sagt en av de mest populære øyene på Kanariøyene. Turister elsker dette stedet pga alle turistattraksjonene som finnes her. Det beste med Lanzarote må imidlertid være de mange vannparkene som du kan finne overalt.

Det at Lanzarote har alle disse parkene gjør dette til et virkelig et familievennlig feriemål. Her finner du noe å gjøre for alle og enhver, store som små i alle aldre. Om du fortsatt kun vurderer om du skal reise til Lanzarote neste gang du skal på ferie til Kanariøyene alene, med venner eller med familien din, så håper jeg du vil kunne ta en lettere avgjørelse etter denne artikkelen. Du vil ikke angre på det om du tar turen hit.

Nå skal vi ta for oss en veldig kjent park i denne regionen, parken Dino Water Park Lanzarote.

Dino vannpark på Lanzarote ligger i Paradise Island Hotel. Inngangen er gratis for de som bor på hotellet; parken er imidlertid åpen for mennesker uavhengig av om du er gjest på hotellet eller ikke.
Om du tenker på å ta turen til parken i ferien, men ønsker litt mer informasjon om parken først.. Ja da har du kommet til rett sted.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Dino Water Park Lanzarote, prisene på billetter, og når parken åpner og når den stenger. Vi skal også finne ut hvilke måneder parken holder åpent og hvilke forskjellige attraksjonene du kan finne der.
Så følg med videre og la oss komme i gang uten å kaste bort mer tid.

Dino Water Park Lanzarote

Dino vannpark

Dino Water Park er uten tvil en av de mest morsomme og eventyrlystne attraksjonene på øya Lanzarote. Parken er ikke bare vakker eller bare et utrolig morsomt sted å være, men parken har alle egenskapene som et perfekt familievennlig badeland må ha.

Dino Water Park er fylt med mange fantastiske turer og kule sklier, enorme bassenger med fantastisk deilig badevann som vil være perfekt for hele familien og utforske.

Parken ligger i Playa Blanca innenfor grensene til Paradise Island Hotel. Plassen eies av hotellet. Som gjest på hotellet slipper du å tenke på billetter da du har gratis inngang og kan nyte parken når du måtte ønske, men selvfølgelig kun i parkens åpningstid.

Dino Water Park er en veldig populær park både blant turister og lokalbefolkningen. Om du er på ferie Lanzarote så hadde jeg ikke nølt med å ta turen til denne parken for en liten dukkert og litt lek og moro.

Billettpriser til Dino Water Park

Dino Water Park er en del av fasilitetene til Paradise Island Hotel. Dette er grunnen til at gjestene som bor på hotellene som får gratis tilgang til parken hvor gjestene kan ha en fantastisk flott tid.
Pga dette så tror mange tror at dette badelandet ikke er åpent for publikum. Det er ikke tilfelle. Dino Water Park er åpent for publikum hele året, men om du ikke er gjest på hotellet så koster det inngangspenger.

Prisen for en voksens adgang til Dino Water Park er ca 200 kr, mens for et barn under 12 år er inngangen bare kun ca 140 kr. Du vil finne forfriskninger tilgjengelig i parkens lokaler, men det er dessverre ikke tillatt å ta med mat fra utsiden inn i parken.

Hvis du sammenligner prisene med den generelle underholdningsfaktoren og hvor moro du kommet til å ha det her mot de andra turene som er tilgjengelige i andre badeland på Lanzarote, så er Dino Water Park rett der oppe med det beste av det beste. Så hadde jeg vært deg så hadde jeg tatt en tur innom her.

Dino Water Park Lanzarote åpnings- og stengetider

Dino Water Park åpningstider

Noe av det beste med Dino Water Park er at parken ikke stenger. Om du sammenligner Dino Water Park med de andre vannparkene så vil du se at de andre parkene som Aquapark stenger om vinteren.

Les om badelandet her: Aquapark Costa Teguise, Lanzarote

Det betyr dessverre ikke at det er like varmt på vinteren som det er på sommeren. Vannet er faktisk noe kaldere på vintrene, men ikke la det påvirke deg fra å ta turen hit på vinterhalvåret for en fantastisk morsom tid både i og utenfor vannet.

Den mest ideelle tiden å besøke Dino Water Park Lanzarote er på sommeren på grunn av det varme klimaet og den perfekte temperaturen på vannet. Altså stemningen på hele øya føles bare fantastisk.

Ikke gå glipp av denne artikkelen, den må bare leses: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

I sommermånedene er badelandet Dino åpent fra 10.00 til 18.00 hver eneste dag. Åpningstiden på sommeren her i Dino Water Park Lanzarote er faktisk lengre en åpningstiden om vinteren.

Dino badeland er helårs åpent, men parken er åpen i en litt kortere periode hver dag om vinteren. Badelandet er da åpnet mellom 11.00 og 17.00, så sørg for å komme hit når det åpner slik at du rekker å gjøre alt du har lyst til Jeg er helt sikker på at du vil ha en fantastisk flott tid her uavhengig om du reiser hit på sommeren eller vinteren.

Dino Water Park attraksjoner

Så, hva har Dino Water Park å tilby til lokalbefolkningen på Lanzarote og turister som er på ferie på Kanariøyene? Hvilke unike attraksjoner, turer, sklier og steder har Dino Water Park? La oss se på noen av de viktigste og se hvor godt de vil passe deg og dine kjære.

Attraksjoner for voksne

Voksne ser ut til å ha en annen smak for fornøyelsesparker og badeland enn barn. Du kan imidlertid utforske noen kule steder for underholdning og spenning. La oss sjekke ut noen av de bedre i Dino Water Park.

Mat- og forfriskningsboder

Mat- og forfriskningsbodene i Dino Water Park Lanzarote er ganske flotte og har mye variasjon i maten, og smaken er fantastisk. Så her kommer du garantert til å nyte noe forfriskende å drikke eller noe godt å spise.

Visste du dette: Kan du drikke vann fra springen på Kanariøyene?

Vridde vannsklier

De «vridde» vannskliene er blant de beste og mest morsomme skliene i badelandene rundt på Kanariøyene. Disse skliene er designet for å tilby maksimalt tempo mens de lar flere personer skli ned i vannet samtidig. Her kan du kjøre en liten race med dine venner for å se hvem som treffer vannet først.

Kamikaze Toboggan

Denne attraksjonen er så heftig som navnet høres ut. Kamikaze Toboggan er en ganske utrolig sklie. Den er strengt tatt for voksne. Den har en veldig høy høyde og du får et utrolig morsomt tempo. Hvis du ender opp med å ta denne attraksjonen så sørg for at du får opp maksimal hastighet og lager det største splashet når du faller i vannet. Du kommer til å ha det kjempegøy.

Turer for barn

Barn kommer til å ha det fantastisk i Dino Water Park. Den har mye å tilby barn i alle aldre, til og med de litt yngre barna slik at de ikke skal føle seg utenfor. En av hovedtingene er Dino-temaet, og det best egnede området for dem er Splash-området, hvor det er et par virkelig kule turer og sklier å sjekke ut for de minste. La oss ta en titt på dem.

Mini sklier

Miniskliene laget spesielt for barn er flotte og de er trygge, samtidig som de ser kule ut også. Så hvis du har barn med deg, vil de ikke føle seg utenfor hvis du tar dem med til miniskliene, fordi de vil ha det kjempegøy.

SprSplash Bucket

Splash-området er hovedsakelig kjent for vannbøttesonen. Dette er et unikt sted i badelandet fordi de fleste barn elsker å bli sprutet av vannet inne i bøtta.

Så til syvende og sist vil mye i parken gjøre barna dine glade og kose seg.

Hva folk sier om Dino Water Park Lanzarote?

Dino Water Park - anmeldelser

For å gi deg litt dypere innsikt i hvordan turistene og lokalbefolkningen har likt Dino Water Park, så har jeg tatt med noen blandede anmeldelser. Her har de besøkende tatt med hva de fant bra og hva de fant dårlig med stedet. Så la oss sjekke ut noen av anmeldelsene om Dino Water Park.

En av de besøkende dro til parken med familien sin og hadde en ganske grei opplevelse. Ifølge dem var prisene på billettene ganske bra, maten var også god og de fikk drikke med i prisen.

En annen besøkende sa at personalet var veldig nøye på minimumshøydekravene for de mer gigantiske skliene, noe som ikke kunne anses som en ulempe siden det er grunnleggende protokoll, men det er ikke det besøkende har å si om parken.

Flertallet av besøkende hevder at de aldri har sett et bedre badeland på Kanariøyene, og hele stemningen og estetikken til Dino Water Park Lanzarote er bare fantastisk.

Etter dette å dømme så bør du passe på å ta turen innom denne parken om du er på ferie på Lanzarote. Ta gjerne med venner og familie.

Konklusjon

Dino Water Park må være en av de beste turiststedene og morsomme fornøyelsesparkene på Kanariøyene. Hvis du besøker Lanzarote eller hvor som helst i nærheten av Playa Blanca, bør du sette av en dag for å ta turen hit.

Les mer om Playa Blanca her: Playa Blanca Lanzarote -«Den hvite stranden»

Jeg håper denne artikkelen har gjort det enklere for deg å finne på noe når du er her på ferie. Så pakk kofferten og gjør klar familie, venner og kjære for dette kommer til å bli en vill, eventyrfull ferie som du absolutt kommer til å elske!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania