Jetski på Lanzarote – de beste stedene å leie

Lanzarote regnes som et av de beste turistmålene i verden. Om du velger å reise til Lanzarote på din neste ferie så vil du ikke angre på dette. Her er det mye og oppleve, utforske og masse å gjøre.

Mens vi snakker om ting å gjøre på Lanzarote, kan vi ikke ignorere jetski-opplevelsen. Denne fantastiske sporten er for personer over 18 år. Det er vanlig at økten varer i 20 til 120 minutter helt avhengig av utholdenhet og energinivå!

Hvis du vil prøve noe annerledes i ferien, så anbefales det på det sterkeste å prøve denne sporten. Det kreves ingen spesielle ferdigheter for å nyte denne opplevelsen, og dette er noe du kan gjøre enten alene, med kjæresten, med venner eller med familien.

I denne artikkelen vil jeg fortelle om jetski på Lanzarote, kjøring av vannscooter, leiepriser for jetski, beste steder å leie jetski på og mye mer. Så la oss komme i gang uten å kaste bort mer tid på innledningen.

Jet Ski på Lanzarote

Hva er jetski?

Jet Ski er merkenavnet på vannscootere som er designet og laget av Kawasaki. Likevel, over tid, har begrepet jetski generelt referert til alle typer individuelle og personlige vannscootere som brukes på ferie og fritid.
På en jetski kan det sitte opptil 3 personer samtidig. De fleste strender og feriesteder som er omgitt av vann har en form for utleie av forskjellige ting til vannsport, da blant annet jetski.

Typer jetski

Før du drar på en jetskitur, må du vite hva slags type du betaler for. Typene jetski varierer avhengig av størrelse, kapasitet, plass og noen få andre faktorer. La oss ta en titt på de tre vanlige typene jetski du kan finne på feriestendene.

Fritids vannscooter

Dette er den vanligste typen vannscooter. Fritidsjetskiene har plass til 2 til 3 personer og har en lavdrevet motor som kan trekke tuber eller vannski. De er rimeligere enn luksustypen og tilbyr enkle bremse- og reversfunksjoner.

Luksus

Navnet sier alt. Luksus jetski har mye å tilby. De er romslige og har plass til tre eller flere personer. Hovedhøydepunktet er imidlertid settet med funksjoner. Disse jetskiene kommer med tilpassede fargevalg, høyttalere, GPS, justerbar styring og kraftige motorer. Dessverre er de også på den litt mer dyrere siden.

Rec-lite

Rec-lite jetski er de rimeligste av dem alle. De er vanligvis ment for enkeltpersoner og kan raskt tas fra ett sted til et annet. Motorene er lavdrevne, og rammene til disse vannscooterne er lette. Så du kan ha mye moro med dem selv om de er ganske enkle.

Kan du kjøre vannscooter på Lanzarote?

Lanzarote er en av hovedøyene i klyngen av Kanariøyene, som er omgitt av Atlanterhavet. Her er det naturligvis mange fine strender hvor du kan leie jetski. Det er naturligvis mange andre turister som ferierer her, spesielt da om sommeren, men det gjør bare at utvalget er større da etterspørselen er stor.

Jetski som ekstremsport

Jetski som ekstremsport

Standardavgifter for leie av vannscooter på Lanzarote.

Ulike selskaper og utleieleverandører tilbyr en tilleggsgebyr for leie av jetski. Det kommer også an på hva slags jetski du ønsker å leie og hvor lenge.

Vanligvis er vannscootere dyre å leie, og den maksimale tiden som foreslås for å leie en vannscooter hvis du bare er på stranden med dine kjære er rundt 2 timer.

Hvis vi ser på de gjennomsnittlige leieprisene for 2 timer leie av en vanlig jetski hvor som helst på de mange strendene på Lanzarote, viser gjennomsnittsprisen seg å være rundt 200 euro.

Selv om denne prisen er høy så betyr ikke det at du ikke kan finne en rimeligere jetskiopplevelsen. Det blir blant annet rimeligere dersom du leier vannscooteren for en litt kortere periode. For 40 minutters kjøring kan en jetski leies for i gjennomsnitt 100 euro. Så, om du ønsker å få litt av jetski-opplevelsen så skal dette være mulig for de aller fleste.

Beste steder å leie jetski på Lanzarote

Om du er som meg så har du nå funnet ut at du skal leie en vannscooter slik at du kan kose deg masse i vannet enten alene eller med venner og familie. Da er det viktig å vite hvor det beste stedet er for å leie jetski på Lanzarote.
Hvis det er tilfelle, er du heldig fordi jeg har laget en liste over de beste strendene og stedene å finne jetski og all informasjonen du trenger for å få den beste jetskiopplevelsen på øya. Så la oss sjekke dem ut.

Costa Teguise

Costa Teguise er en liten kystby på østkysten av den spanske øya Lanzarote. Den er kjent for å ha en helt fantastisk natur og mange vakre steder som bare må sees. Imidlertid er den beste stranden i området Playa de Las Cucharas. Denne stranden er kjent for å være en av de mest ledende vannsportknutepunktene på Kanariøyene. Så her kan du trygt nyte jetski på Lanzarote.

Hvis du ønsker å kjøre jetski på Lanzarote og da spesielt ha en fantastisk jetskiopplevelse på Costa Teguise så er dette fullt mulig. Her er det flere jetski- og vannsportselskaper som tilbyr utleie av vannscooter.

Det er vanligst å leie jetski i Costa Teguise-regionen i rundt 1 til 2 timer. Hotellets skytteltransport er tilgjengelig for å kjøre deg ditt og hente deg igjen, dette er en utmerket service og en mindre ting å tenke på for deg som er på ferie.

Gjennomsnittsprisen for å leie jetski på Lanzarote i rundt 1 time i Costa Teguise er 100 euro, og i denne prisklassen vil rekreasjonsopplevelsen ved å kjøre vannscooter være hyggelig for deg. Så når du er i området, sørg for at du besøker og har en flott tid der.

Les andre morsomme ting å gjøre i Costa Teguise: Aquapark Costa Teguise, Lanzarote

Puerto del Carmen

Fargerike Jetski

Puerto del Carmen er en ferieby på sørøstkysten av øya Lanzarote og er et av de vakreste stedene på Kanariøyene. Her finner du sandstrender som Matagorda og Playa Grande, hvor vannsport er topprangert og en vanlig sport for både innbyggere og turister.

Hvis du virkelig ønsker å oppleve noe nytt og ikke bare kose deg i solsengen eller bare sitte på stranden, så vil det å leie en vannscooter i Puerto del Carmen-regionen på Lanzarote være et smart valg.

Det er mange forskjellige alternativer som er tilgjengelig for jetskielskere. Du kan velge ut hvilke som passer best for deg, fra forskjellige farger til hvor mange det er plass til på vannscooteren.
Prisene er ganske rimelige. Prisen starter fra 50 euro og går deretter oppover avhengig av hvor lenge du leier jetskien.

Les mer om Puerto del Carmen her: Puerto Del Carmen – Lanzarote

Playa Blanca

Playa Blanca er den sørligste byen på den spanske øya Lanzarote. Det er det nyeste feriestedet i området og er utrolig vakkert. Playa Blanca-stranden er fylt med fantastiske vannsportmuligheter, inkludert jetski, safari, skibusser og flyboards.

Hvis du er på utkikk etter et flott eventyr og du vil oppleve litt av hvert og du har lyst til å prøve vannscooterne i denne regionen av Lanzarote, Så burde du ta turen til Marina Rubicon, det er her det er et størst utvalg og det er masse alternativer av vannscootere.

For folk som ønsker å oppleve litt fart og spenningen i livet, vil jetski-utleie av Paracraft vannsport på Lanzarote være det perfekte stedet.

Utleie av jetskiene er tilgjengelige i flere farger og typer, avhengig av størrelse og kapasitet. Så lenge du har muligheten til å bruke et anstendig beløp på underholdningen til dine kjære, kommer du til å ha en fantastisk opplevelse ved å sjekke ut disse jetskiene og sykle rundt kysten i 1 til 2 timer. Det vil virkelig bli en fantastisk opplevelse for deg alene eller med venner og familie. Her kommer dere til å kose deg masse.

Les mer om Playa Blanca her: Playa Blanca Lanzarote -«Den hvite stranden»

Konklusjon

Jetski er en primær kilde for attraksjoner for turister på Lanzarote. Uansett hvilken strand du skal til, vil du kunne finne gode tilbud på utleie av vannscootere. Dette er noe du vil kunne leie alene eller med venner og familie.

Lurer du på dette: Er det haier på Kanariøyene?

Opplevelsen kommer garantert til å bli fantastisk. Jeg håper du har lært mye av denne artikkelen og at du vil ha det mye moro med vannscooter på Lanzarote. Så pakk kofferten og gjør deg klar for din neste tur til Lanzarote!

Sjekk ut de siste artiklene om Spania