Kamari Santorini – En livlig badeby

Kamari er en livlig badeby som ligger på østkysten av Santorini. I motsetning til Oia eller Fira, er Kamari det beste stedet å bo hvis du har et stramt budsjett. I Kamari kan du finne utmerkede alternativer til et lavpris-budsjett.

Kamari har en lang strand med flere kafeer, restauranter og barer. Stranden til Kamari kalles Black beach på grunn av den svarte fargen på sanden. Du kan finne mange vannsporter og solsenger på stranden.

Hvis du vil ha mer informasjon om Kamari, fortsett å lese.

Denne artikkelen vil gi informasjon om hvor du kan bo og spise den beste maten. Videre vil vi også diskutere ting å gjøre i Kamari og nattelivet på dette vakre feriestedet. Så la oss komme i gang.

Kamari Santorini

Om Kamari Santorini

Kamari Santorini er en badeby og en liten landsby i Santorini og ligger nær Santorini internasjonale flyplass og feriestedet Perissa. Den har flere kafeer, restauranter og hoteller for besøkende.

I Kamari er det så mye å se, som kalderaen og utsikten over stranden, du kan gå fotturer ved havet. Du kan ta en båttur til feriestedet Perissa fra Kamari og nyte private båtfisketurer. Kamari er et ideelt sted hvis du er på familietur.

Hvor langt er det fra Kamari til Santorini flyplass?

Kamri er 5 km fra Santorini flyplass. Reisetiden mellom Kamari og Santorini flyplass er ca. 15 min. Du kan bestille taxi eller ta en lokal busstur når du kommer ut av flyplassen. Bussen tar 15-20 minutter fra flyplassen til Kamari.

Før du tar en taxi, så kan det være lurt å lese dette først: Er det dyrt med taxi på Santorini?

Hoteller i kamari santorini

I Kamari er det mange alternativer for overnatting, og du kan finne noen rimelige tilbud å bo her. Men prøv alltid å gjøre en reservasjon før de overfylte månedene (mars til juli). Her er noen steder du kanskje vil sjekke hvis du planlegger å bo i Santorini.

[adinserter block=»39″]

Aegean Plaza Hotel

Aegean Plaza Hotel ligger 200 meter fra Kamari-stranden. Det er det beste valget hvis du er ute etter et familievennlig hotell. Du kan nyte bassengtid og treningsrommet på hotellet. De tilbyr blant annet gratis internett, gratis parkering, gratis frokost, flyplasstransport, flatskjerm-TV og private balkonger.

Sjekk prisen på hotellet her: Aegean Plaza

Hotel Alexandra

Hotellet ligger svært nær Egeerhavet, og det har havutsikt fra rommene. Hotellet er kjent for sin bekvemmelighet og komfort for turister. Turister kan nyte utmerket bassengtid og gratis frokosttjenester mens de bor der.

I tillegg vil gjestene ha bekvemmeligheten av gratis internett, et basseng, solsenger, gratis parkering, flyplasstransport, klimaanlegg og en privat balkong.

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel Alexandra

Santorini Reflexions Sea

Reflexion Sea hotel ligger 600 meter fra sentrum av Santorini. Santorini Reflexions havet er det beste stedet om du er på bryllupsreise. Du kan nyte utsikten over havet og stranden fra rommet. Rommet har eget kjøleskap, kjøkkenkrok, flatskjerm-TV og klimaanlegg. Det er også andre fasiliteter der som for eksempel et basseng. Det er også gratis internett, frokost og busstjeneste.

Sjekk prisen på hotellet her: Santorini Reflexions Sea

Santorini Kastelli

Hotellet Kastelli ligger 100 meter fra hovedtorget og sentrum av Kamari, dette er et av de mest kjente hotellene på Santorini. Hotellet har 4 utendørsbassenger, spatjenester og damprom. Du vil også ha noen førsteklasses tjenester som boblebad, treningsstudio og massasjetjenester på hotellet.

Sjekk prisen på hotellet her: Santorini Kastelli

Rivari Hotel

Rivari Santorini ligger 500 meter fra stranden. Hotellbygningen har kykladisk arkitektur, og det er et ideelt sted å slappe av på ferien. I tjenestene til Rivari hotel kan du nyte gratis parkering, internett, basseng, frokost, gratis barneopphold, klimaanlegg, flyplasstransport og rengjøring.

Sjekk prisen på hotellet her: Rivari Hotel

Restauranter i Kamari Santorini

I Kamari kan du finne mange spisesteder. Du kan nyte forskjellige retter på forskjellige kafeer og restauranter. Her vil vi diskutere noen av de beste restaurantene du kan besøke.

Santo Athiri Restaurant

Leter du etter en vegetarvennlig restaurant? Da er Santo Athiri restauranten du bør besøke. Restauranten tilbyr sunne måltider med glutenfrie og veganske matalternativer. Denne restauranten ligger på stranden i Kamari.

Psatha Cocktail Bar og restaurant

Restauranten ligger på strandveien til Kamari, og du kan nyte tradisjonell gresk mat og middelhavsmat her. Her får kan du nyte en vakker utsikt over den svarte vulkanstranden Kamri mens du spiser.

II Forno Pizza og pasta Restaurant

På utkikk etter det beste stedet å nyte hurtigmat i Santorini, er IL Forno Pizza og pasta kafé det ideelle stedet å spise. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av mat, inkludert napolitansk, Campania, italiensk, middelhavsmat, internasjonale og søritalienske retter.

Ariael Restaurant

Ariael restaurant er kjent for sin lokale greske mat, sjømat og italiensk mat. Du kan nyte maten i uteserveringen. Fra baren kan du også nyte favorittdrinkene dine her.

Kamari Santorini natteliv

Nattelivet på Kamri har også en fargerik atmosfære som på dagtid. Det er så mange lokale barer, klubber og kafeer på stranden som gjør nattens mørke høy. Du kan nyte mye underholdning og danse til daggry. La oss utforske noen av de beste stedene å nyte natten i Kamari.

Dom Club

Domklubben ved sjøen er den beste for å nyte drinker og danse. Klubben har et diskotek og Dj med et burdansegulv for å nyte hele natten med utsikten over Egeerhavet.

Groove Bar

Miljøet til Groove-baren er bare super levende og høyenergisk. Du kan nyte musikk og favorittdrinkene dine med en fantastisk havutsikt. Det er det beste stedet å henge med venner.

Albatross beach club

Det er den beste strandklubben med elegant design i Kamri. Miljøet i baren er morsomt og livlig om natten. Her kan du nyte favorittdrinkene dine med god musikk.

Friluftskino

Kinoen ligger utenfor Kamri og er kåret til en av de ti beste friluftskinoene globalt. Du kan nyte engelske filmer med greske undertekster i en fluktstol under stjernene. Det vil være en av de mest minneverdige opplevelsene i Kamari.

Ting å gjøre i Kamari Santorini

Hvis du er i Kamari og ser etter noen av de beste tingene å gjøre på Santorini, hjelper vi deg her. Det er så mange ting du kan gjøre når du først er i Kamari Santorini.

Besøk det gamle Thira

Gamle Thira er bygget på toppen av Mesa Vouno. Her kan du nyte kalderaens panoramautsikt og gamle bygninger. Det er så mange avdekket gamle bygninger. Det er det beste stedet å nyte litt god fotografisk tid i Kamari.

Kamari Beach

Den beste tingen å gjøre i Kamari er å tilbringe tid på Kamari-stranden. Det er en av de beste lange strendene på Santorini hvor du kan nyte fiske og mange vannsportaktiviteter. Du kan leie en fluktstol på den svarte sandstranden for å nyte favorittaktivitetene dine.

Perissa resort

Du kan ta en båttur fra Kamri-stranden til feriestedet Perissa, nær Kamari-stranden. Dette er en kystlandsby på den sørøstlige kanten av øya hvor du kan nyte utsikten over lavasand og mørkt svart og blått vann her. Stranden i Perissa har fullt organiserte solsenger for turistene.

Vingårder

En annen ting du kan gjøre i Kamari Santorini er å besøke forskjellige vingårder for å smake på forskjellige typer Santorini-viner. Du kan lære om vinproduksjon og vinhistorien på øya.

Sjekk ut flere ting å gjøre i Santorini her: Hvorfor reise til Santorini? (11 gode grunner)

Konklusjon

Kamari er det beste stedet for å bo hvis du er en strandelsker. Kamari-stranden er den lengste stranden på øya og er det ideelle stedet for å nyte spill, svømming, dykking og fiske.

Sjekk været her: Været på Santorini – Måned for måned

Her vil du ha et stort utvalg av restauranter og hoteller. Så enten du er på øya eller bare planlegger din neste ferie, ikke glem å legge besøket til Kamari. Det er det rimeligste og det mest ideelle stedet å bo på Santorini. Så pakk bagasjen og sett kursen mot dette fantastiske reisemålet.

Sjekk ut de siste artiklene om Hellas