Imerovigli Santorini – Et perfekt sted å slappe av

Imerovigli ligger ved en klippe i den vestlige delen av Santorini, ca. 3,5 km fra Fira.

Imerovigli er populær for sitt avslappende og fredelige miljø og er et av de mest romantiske stedene å bo på i Santorini. Imerovigli er et av de beste stedene man kan nyte den fantastiske utsikten over Egeerhavet.

Imerovigli er ikke bare et romantisk sted, men landsbyen har også en godt utbygd infrastruktur. Du kan finne alle typer fasiliteter i Imerovigli, akkurat som du kan i Fira og Oia. Byen har flere luksuriøse overnattingssteder og spisesteder.

Anta at du planlegger din neste ferie til Imerovigli eller allerede er i landsbyen, da vil du trenge litt nyttig informasjon om dette vakre stedet. I denne artikkelen skal vi diskutere noen av de beste hotellene og restaurantene slik at du kan nyte feriedagene dine til det fulle. Vi har også noen tips til ting å gjøre i Imerovigli Santorini.

Så uten videre forsinkelser, la oss begynne.

Imerovigli Santorini

Om Imerovigli Santorini

Imerovigli er en av Santorinis eldste landsbyer som også har en fantastisk utsikt over både kalderaen og Egeerhavet i øst. Mange sier at Imerovigli er balkongen til Egeerhavet og at den er populær for sin fantastiske utsikt. Byen har også mange arkitektoniske og gamle attraksjoner som Skaros og forskjellige kirker. I tillegg til alt dette har landsbyen hvitkalkede hus og kirker med blå underganger på klippekantene, noe som gjør den til det perfekte stedet å slappe av.

Hoteller i Imerovigli Santorini

Luksusreise til Santorini

For turistkomfort og avslapning har Imerovigli så mange luksuriøse overnattingssteder å bo i. Du kan også finne billigere og rimeligere steder å komme seg inn i. Her vil vi anbefale noen av de beste hotellene du kan finne i Imerovigli.

Andromeda gold suites

Andromeda gold suites er et førsteklasses hotell som ligger på det høyeste punktet på kalderaen. Det mest bemerkelsesverdige med gulldressene er utsikten de tilbyr. Du vil se Egeerhavet og kalderaklippene fra rommene. En annen fordel ved dette hotellet er hotellets bassenger med utsikt over kalderaen. Andre fasiliteter i Andromeda gold suites er gratis parkering, gratis internett, gratis frokost, elektroniske safer og flatskjerm-TV.

Andromeda villas

Andromeda-villaene ligger 300 m over kaldera-klippene. Villaene er spesielle for det blå vannet i Egeerhavet og utsikten over kalderaklippene. Du kan også nyte svømmebassenget med utsikt over kalderaen. Videre vil du ha tilgang til utendørs kafeer, bassengbarer, jacuzzi, gratis wifi, flyplasstransport og anlegget til det private bassenget under oppholdet på hotellet.

Chromata hotel

Du kan bestille et rom i Chromata hotell uten reservasjonsgebyr. Det er en annen av de beste overnattingsstedene med førsteklasses tjenester i Imerovigli. Hotellet ligger i sentrum av landsbyen, hotellet er et 5-stjerners hotell og er et ideelt sted for en avslappende ferie. Du vil også ha en vakker utsikt over kalderaklippene og blått vann fra Egeerhavet.

Azul hotel

Selve hotellet ligger nær Skaros på landsbygda i Imerovigli. Hotellet er det ideelle stedet å bo hvis du er ute etter overnatting til en rimelig pris i Imerovigli. Hotellet er populært for sin vakre arkitektoniske struktur og komfort og tjenester til turister.

Restauranter i Imerovigli Santorini

Restaurant i Imerovigli Santorini

Imerovigli er ikke bare et ideelt sted for sine utmerkede overnattingssteder og fantastiske utsikter, men det er også populært for sine lokale matdelikatesser. Du kan finne mange restauranter og nyte forskjellig mat under oppholdet i Imerovigli. Her er noen av de beste stedene å nyte måltidet i Imerovigli.

Athenian House

Restauranten har fantastiske solnedganger og utsikt over kalderaklippene. Restaurantens interiør ligner mye på hulehusene på Santorini. Det Athenian House ligger i ås-området Imerovigli og er kjent for sitt tradisjonelle greske kjøkken. Ikke bare er den kjent for maten sin, men restauranten har også en stor samling av spesialviner fra Santorini.

Så hvis du vil nyte drinken din i den fantastiske solnedgangen og kalderaen, er det Athenian House det ideelle stedet.

Avocado

På Fira-Oia road ligger restauranten 5 min gange fra bussholdeplassen. Restauranten har en herlig uformell atmosfære. Noe av avokadoens beste mat inkluderer marinert ansjos, spinatsalat, grillet burger og ostekake med hvit sjokolade.

Restauranten har også avslappende sitteplasser på uteplassen.

Anogi restaurant

Det er et annet bra sted for mat i Imerovigli. Restauranten ligger i sentrum av landsbyen og er kjent for sine deilige måltider. Du kan nyte hjemmelaget tradisjonell gresk mat her. Menyen inkluderer sjømat, vegetariske alternativer, kjøtt og pasta.

Ikke glem å reservere, da det ofte er mye mennesker og fullt der.

Kapri wine restaurant

Restauranten har utsikt over kalderaen og solnedgangen på matbordene. Restauranten er kjent for sitt utvalg av vinsamlinger og deilige måltider. Stedet er perfekt for romantiske pardater for å nyte drinker og middag i fantastisk utsikt over solnedgangen.

Blue Note restaurant

Blue Note restaurant ligger svært nær kalderaklippene. Det har en vakker utsikt over Egeerhavet og fantastisk solnedgang. Du kan nyte internasjonal og tradisjonell gresk mat her. Menyen deres inkluderer en rekke salater, kjøtt, sjømat, kaffe, smoothies, øl, hvitvin, rødvin, Roze-vin og cocktailer.

Ting å gjøre i Imerovigli Santorini

Det er mye du kan utforske i Imerovigli. Imerovigli har en ypperlig beliggenhet og har en rekke steder for turistattraksjoner. Så la oss komme inn på noen av de beste aktivitetene under oppholdet ditt i Imerovigli.

Anastasis ortodokse kirke

Anastasis ortodokse kirke ligger på en høyde og et fascinerende sted å besøke. Mange turister elsker å fotografere i kirkens omgivelser. Fra den ortodokse kirken Anastasia har du en fantastisk utsikt over havet og øya.

Kirken er også et ideelt sted for bryllupsseremonien. Så ikke gå glipp av å utforske denne magiske attraksjonen under ditt besøk til Santorini.

Fottur til Skaros Rock

Skaros rock Santorini

Skaros er en stor stein skapt på grunn av vulkansk aktivitet og jordskjelv på øya. Berget ligger på sjøsiden av Imerovigli. Denne store steinen ble ødelagt over tid, og nå er den ikke så gigantisk som den pleide å være.

Likevel kan du nyte turopplevelsen her. Turen vil ta 20 til 30 minutter fra den ene siden. Du kan gå på toppen av fjellet for å nyte utsikten over øya. På din vei vil du dessuten ha så mange severdigheter å beundre og steder hvor du kan ta fantastiske bilder av deg selv og familien din.

Saint Nikolaos klosteret

Et annet sted du må besøke på turen er klosteret Saint Nikolaos. Det er det kvinnelige klosteret som ligger i Imerovigli. Dette klosteret ble bygget i 1651 av Gizi-familien. Gjenoppbyggingen av klosteret fant sted i 1820, og nå er det en av de største attraksjonene for turister på Santorini.

Mens du kommer dit, kan du se det bysantinske ikonmuseet i klosteret. Dessuten vil bygningens arkitektur gjøre det mulig å få noen av de mest minneverdige bildene av livet ditt.

Konklusjon

Du har hørt at Imerovigli er balkongen i Egeerhavet. Du vil ikke finne en bedre utsikt over kalderaklippene, Egeerhavet og vakre solnedganger enn du vil på Imerovigli.

Les mer om det her: Hva er Santorini kjent for?

Uten å besøke Imerovigli, vil turen til Santorini være nokså ufullstendig. Landsbyen har en godt bygget infrastruktur og tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Mange anser Imerovigli som det beste stedet å bo hvis du vil ha et perfekt sted å slappe av på ferien.

Ikke gå glipp av denne artikkelen: Hvorfor reise til Santorini? (11 gode grunner)

Vi håper denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne nyttig informasjon om Imeroviglis berømte hoteller, restauranter og attraksjoner.

Før du pakker kofferten, sjekk ut været på Santorini her: Været på Santorini – Måned for måned.

Sjekk ut de siste artiklene om Hellas