Hva skal man pakke til Cancun? (Den komplette listen)

Å pakke til en ferie kan virke kjedelig, spesielt siden vi alltid er redde for å glemme noe. Som sådan, hvis du besøker Cancun, er sjansen stor for at du reiser langt for å ha råd til å glemme noe viktig. Av denne grunn har vi laget en komplett liste over ting du skal pakke for deg.

I denne artikkelen vil du lese gjennom vår omfattende liste over hva du skal pakke for Cancun. Denne informasjonen inkluderer en liste over ting du bør ta med deg, antrekk du skal ha på deg og viktige ting du ikke bør glemme. Med denne listen kan du være trygg på å pakke alt du trenger for å forberede deg til Cancun-ferien.

La oss komme i gang!

Hva skal man pakke til Cancun

Liste over ting å pakke til Cancun

Nedenfor er elementene du ikke bør glemme når du besøker Cancun. Som sådan setter vi dem på listen for deg å pakke først.

 • Hatt – For å beskytte deg mot direkte varme
 • Lett skjerf – For kjølige netter
 • Et par gode tursko – for utflukter til mayaruiner og andre dagsturer
 • Solkrem – for hudbeskyttelse mot direkte varme
 • Lette klær – For å holde deg komfortabel mot den harde varmen.
 • Regnjakke – hvis du er på besøk i en regntid
 • Shorts
 • T-skjorter eller tank topper
 • Sundresses
 • Badedrakt tildekning
 • Solbriller

Nå som vi har disse grunnleggende tingene satt, la oss gå videre til antrekk og andre ting du kanskje trenger på turen til Cancun.

Hva du skal ha på deg i Cancun

Cancun tilbyr mange aktiviteter for alle besøkende å prøve. Som sådan må du sørge for å delta på alle disse aktivitetene ganske enkelt fordi du trenger å huske noe.

Du må for eksempel vite hva du skal ha på deg i byen og destinasjonene og stedene du ikke bør gå glipp av. Så her er noen av de essensielle garderobene du trenger i byen.

Badedrakter

Siden Cancun ligger på en strand, er badedrakter det mest opplagte å pakke. Når det kommer til Cancun-klær, er en badedrakt en absolutt nødvendighet. Klær som passer for klimaet er nødvendig hvis du ønsker å nyte Cancun-livsstilen.

Ingen besøker Cancun uten å gå til stranden, svømme i et basseng, eller til og med dykke, seile, snorkle eller leke med urbefolkningens sjøliv. Derfor bør badedrakter være det første på listen over Cancun-antrekksideer.

Det er også en god idé å ha flere badedrakter. På denne måten kan du dra nytte av andre aktiviteter rett og slett fordi dressen din fortsatt må tørke.

Å ha på seg en langermet badedrakt er ideelt. Eller du kan bruke bikini og bruke litt solkrem for beskyttelse mot direkte varme fra solen.

Hatt

Cancun er en by som mottar mye sollys, og den kan være ganske tøff, spesielt uten beskyttelse. Som sådan er det best å ta med deg en lue som du kan bruke i Cancun.

Hatten vil beskytte øynene og huden mot skadelig UV-stråling og bidra til å unngå solbrenthet. Hvis du er bekymret for overoppheting mens du har på deg en lue, gå for en stråhatt som puster godt.

Sko

Humøret ditt på reise kan endre seg hvis føttene dine ikke er komfortable. Som sådan er det best å kjenne den ideelle typen sko når du besøker Cancun. I tillegg kan skoene du trenger når du besøker Cancun variere.

I tillegg til strandsandaler, ta med passende vannavstøtende tur- eller tursko for Maya-utflukter og skogutforskning. Avhengig av aktiviteten din, kan det hende du også vil ha svømmesko eller et par flotte dresssko når du vil feste og nyte Cancuns natteliv.

Beskyttelse mot solen

Cancun er der du vil nyte de fleste dagene under solens direkte varme. Som sådan er det best å ta med mange solkremer for å beskytte huden og helsen din.

Fordi stedet generelt er varmt og solrikt, blir mer hud utsatt for solen. Derfor er det like viktig å bruke solkrem som å ta med klær.

Planlegg å bruke en cover-up eller shorts og en skjorte når du skal til og fra stranden. Det gjelder også alle steder du ønsker å bruke badetøyet ditt.

En kombinasjon av en lue, et par solbriller og mye solkrem anbefales også. Husk at mange solkremer ikke er tillatt i havet på grunn av giftige komponenter, så velg en revsikker, kjemikaliefri solkrem.

Klær

Som en tropisk by er Cancuns mote mer på strandantrekket. Som sådan er det lett å passe sammen med badedrakten, tanktoppene eller skjortene.

Selv om Cancun er solfylt det meste av året, opplever den også en våt sesong, og noen ganger kan det være kaldt eller vindfullt. Hvis du vil vite mer, les vår artikkel om Været i Cancun.

I slike tider er det best å ta med minst ett klesplagg som passer for slikt vær.

For eksempel bør et par lange bukser eller en lett genser være nok for det kjølige været. Likevel vil et strandantrekk alltid være det beste alternativet resten av året.

For å hjelpe deg med klær, her er klærne du vil ha med deg for å føle deg komfortabel under hele Cancun-ferien:

 • T-skjorter og tank topper
 • Sundresses
 • Shorts
 • Solbriller
 • Klær for en kveld ute
 • Klær for en spesiell anledning
 • Formelle klær (hvis du planlegger å nyte et måltid på en gourmetrestaurant)
 • Badedrakt tildekning
 • Regnjakke (hvis du er på besøk i den våte årstiden)

Når du pakker for turen, prøv å finne en balanse. Pakk ikke noe som er for kaldt eller for varmt. Som en generell tommelfingerregel, pakk alltid en garderobe som er fleksibel og pustende, men også lett å dekke til om nødvendig.

Hva du skal ta med til Cancun (foruten klær)

I tillegg til klær og solkrem, er det noen få ting du vil være sikker på at du har på listen over hva du skal ta med til Cancun.

Gjenbrukbar vannfilterflaske

Miljøvennlige grupper og offentlige politikker gjennomfører ikke-engangsplastinitiativer i Mexico, spesielt i Cancun.

Som et resultat anbefales det på det sterkeste å bære den gjenbrukbare vannfilterflasken. Å spare og ta vare på miljøet er noe vi bør gjøre for å bevare Cancun og andre destinasjoner.

Dessuten er de relativt enkle å få tak i, og du kan finne flotte lokale mønstre – en perfekt suvenir å ta med hjem!

Hvis du tenker på å bare drikke vann fra en hvilken som helst lokal kilde i byen, les Kan du drikke vannet i Cancun?

Vanntett telefonveske

Et vanntett deksel til telefonen din kommer alltid godt med når du drar til steder som Cancun siden du finner sand og vann som kan skade den. Det er også viktig når du skal på en cenote-hopping, båttur eller noe relatert til vannaktiviteter.

Myggmiddel

Mygg kan være ganske irriterende, spesielt når du besøker destinasjoner rundt Cancun. Men samtidig kan mygg fortsette å bite når du er ute om natten, fester og drikker. Det kan således være greit å ta med myggmiddel slik at myggen er mindre irriterende.

Medisinering

Hvis du er vant til å reise, vet du at medisiner utgjør en viktig del av ting å pakke. Hvis du har personlige medisiner, må du pakke dem og beregne mengden avhengig av hvor lenge du skal være i Cancun.

Videre bør du kjøpe viktige medisiner, for eksempel reseptfrie medisiner, for problemer som diaré, svimmelhet og influensa.

Håndbagasje

Du trenger noe for å ha med deg det nødvendige overalt, for eksempel en veske eller en liten ryggsekk. Du kan bruke denne vesken til å oppbevare nødvendigheter som telefonen, vannflasker, lommebok, solkrem, medisiner og andre ting du alltid har med deg.

Paraply (for regntiden)

Selv om Cancun er en solfylt by, har den også regnfulle eller våte årstider. Nå, hvis du besøker byen i løpet av en slik sesong, kan det være lurt å legge til en paraply på pakkelisten din. Selvfølgelig kan du alltid kjøpe en når du er i byen, men det vil spare deg for penger ved å pakke en.

Hvis du vil vite mer om regntiden i byen, kan du lese Når er regntiden i Cancun?

Konklusjon

Med denne omfattende listen over hva du skal pakke til Cancun, kan du begynne å forberede varene og bagasjen din. Du kan liste opp alle tingene vi har skrevet og krysse av én etter én for å sikre at du ikke glemmer noe.

Som alltid kan du ha på deg hva du vil i Cancun og til og med på andre turistmål. Men hvis du ønsker å blande inn og føle byens stemning bedre, kan du alltid gå for den tropiske elegante stilen.

Nå, hvis du besøker Cancun hovedsakelig for å feste, lurer du kanskje på hva du skal ha på deg på klubber. I så fall, sjekk ut artikkelen vår om hva du skal ha på deg i Cancun-klubber.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico