Playa Blanca (Cancun)

Playa Blanca er et annet strandområde i Cancun som ofte blir oversett fordi mange all-inclusive og luksushoteller omringer stranden. Om du likevel tar turen så vil du sette pris på den fantastiske fine hvite sanden og det turkisblåe vannet. Playa Blanca Cancun er for deg som ønsker en vakker strand med luksuriøse fasiliteter og restauranter.

Playa Blanca er et strandområde i Cancun som ligger en kilometer sør for sentrum av hotellsonen i Cancun. Du vil nyte en vakker strand med enkel tilgang til luksuriøse strandfasiliteter, overnattingssteder og restauranter.

Før du sjekker ut Playa Blanca, må du merke deg ved noen ting, da kan du vite hva du kan forvente og lære mer om stranden du vil besøke. Det vil også la deg planlegge på forhånd hvis du trenger noen ting mens du besøker stranden.

La oss komme i gang!

Playa Blanca Cancun

Hvor er Playa Blanca Cancun?

Playa Blanca ligger innenfor hotellsonen, og dets nærmeste landemerker er hoteller som Grand Park Royal Cancun og Wyndham Alltra Cancun. Som sådan er det tilgjengelig med buss, bil eller taxi.

Hvordan komme seg dit

Hvis du planlegger å besøke Playa Blanca, må du kjøre bil, taxi eller buss. Det er lett tilgjengelig med buss siden Cancun har et utmerket busssystem. Du kan ta en R-2 eller R-1 buss, siden begge rutene vil kjøre ved stranden.

Nå, hvis du vil vite mer om busser i byen, kan du lese artikkelen vår om å ta buss i Cancun. Selvfølgelig kan du også ta en taxi, men det er billigere enn en buss, og sjansene er store for at taxisjåfører vil belaste deg for mye.

Fra Cancun sentrum

Hvis du kjører fra sentrum, er avstanden til Playa Blanca rundt 15,9 kilometer. Som sådan vil reisetiden ta rundt 24 minutter. Det kan være raskere eller lengre avhengig av hvilken tid du besøker, da trafikk kan gjøre reisetiden din lengre.

Fra Cancun hotellsone

Hvis du kjører fra sentrum av Cancun Hotel Zone, er avstanden bare rundt 2,7 kilometer. Som sådan er reisetiden bare rundt 5 minutter. Det kan imidlertid gå raskere hvis du reiser med mindre trafikk.

Parkering

En ting å merke seg er at parkering er begrenset i Playa Blanca. Du kan imidlertid alltid finne parkering på feriestedene i nærheten. Imidlertid kan de fleste av dem bare godta parkering hvis du er sjekket inn, da de er reservert for gjester.

Hvis du bor på hoteller i nærheten, kan du gå til stranden og alltid sørge for at en parkeringsplass er tilgjengelig.

Restauranter

Siden all-inclusive-feriesteder og hoteller omgir Playa Blanca, vil du finne mange restauranter. De fem nærmeste restaurantene er imidlertid følgende:

Siden Playa Blanca ligger i nærheten av all-inclusive-feriesteder og hoteller, sjekkes de fleste av gjestene inn på et av disse hotellene. Som sådan finner du heller ingen gateselgere og lokale restauranter siden de fleste av dem får gratis mat fra all-inclusive-pakker.

Hoteller

Playa Blanca er strandområdet nær noen av Cancuns mest populære all-inclusive-feriesteder. Som sådan har du ingen problemer med å søke etter overnatting i nærheten. Nå, hvis du planlegger å bo ved dette strandområdet, her er de nærmeste hotellene og feriestedene:

Strandklubber

Siden Playa Blanca ligger innenfor noen all-inclusive-hoteller, vil du finne strandklubber i dette området. Noen strandklubber er Grand Park Royal Cancún, Wyndham Alltra Cancun og Hyatt Zilara Cancun.

Hver av disse overnattingsstedene tilbyr strandklubbfasiliteter, og selv om de fleste er inkludert for innsjekkede gjester, kan du finne noen til leie, spesielt i lavsesongen.

Du vil alltid finne solsenger, stoler, bord og parasoller for skygge. Men du kan selvfølgelig også finne mat og drikke i loungene.

Selvfølgelig vil prisene være høye rundt dette området siden de alle er luksuriøse strandklubber. Men hvis du er en intern gjest, kan du ha disse fasilitetene gratis eller til en rabattert pris.

I noen av disse feriestedene er hytter tilgjengelig for utleie, inkludert flaskevann, musserende vin og en kjøler med vin og brus. Den vil også inkludere en personlig server for å hjelpe deg.

Priser

Prisene vil variere avhengig av hva du leier. For eksempel kan en firemannshytte koste rundt 75 USD for første rad og 50 USD for baksiden.

Prisen vil også variere for gjester som går inn og sjekker inn, der sistnevnte har strandfasilitetene som gratis eller rabatterte, mens førstnevnte betaler mer for det.

Som nevnt tidligere, finner du ingen nærliggende lokale butikker eller gateselgere i Playa Blanca siden det stort sett er fylt med gjester som er sjekket inn på hotellene.

Som sådan er det et ideelt strandområde for de med et budsjett og som bor på et resort med alt inkludert.

Aktiviteter

All-inclusive-feriestedene og hotellene i nærheten tilbyr daglige aktiviteter for både voksne og barn. Som sådan vil du ha alternativer og ting å gjøre rundt området.

Strandvolleyball og bassengvolleyball er tilgjengelig, i tillegg til levende underholdning og bingo. Med superhelter, håndverk og spill kan barna ha en spennende dag på stranden og bassenget.

Nærliggende attraksjoner

Playa Blanca er også i nærheten av noen av de beste attraksjonene siden den ligger i hotellsonen. For eksempel er noen populære attraksjoner bare en kilometer unna. Blant disse attraksjonene er:

  • Pariserhjul Cancun – 0,86 miles
  • La Isla Cancun Shopping Village – 1 mil
  • Interaktivt akvarium i Cancún – 1,1 miles

Siden Playa Blanca er innenfor hotellsonen, kan du nyte mange andre strender i nærheten. Hvis du vil ha de beste strendene i byen, les vår artikkel om de Beste strendene i Cancun.

Konklusjon

Playa Blanca tilbyr et ideelt strandområde for folk som ønsker å nyte luksuriøse fasiliteter. Som alle andre strender i byen, tilbyr Playa Blanca fin hvit sand og krystallklart turkis vann. Bølgene er imidlertid litt sterkere rundt området.

Med eksistensen av all-inclusive resorter og hoteller, vil du finne massevis av strandfasiliteter, mat, drikke og aktiviteter på denne stranden. Men hvis du er på et budsjett og ønsker å oppleve andre strender foretrukket av lokalbefolkningen, kan du besøke enten Playa Langosta eller Playa Tortugas.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico