Playa del Ingles – Mer enn en party-by

Å legge ferien til Kanariøyene i når det er høysesong vil dette trolig være den beste avgjørelsen du kan ta fra et turistsynspunkt. Dersom du velger å reise til Gran Canaria-området, så vil Playa del Ingles være det perfekte stedet for en fantastisk og minnerik ferie.

Førstegangsbesøkende har ofte flere brennende spørsmål i hodet om selve destinasjonen. For eksempel, hva slags turiststeder og fasiliteter er det å utforske i Playa del Ingles? Finnes det noen gode restauranter? Er det et familievennlig sted?
Hvis du også leter etter svar på disse spørsmålene, har du kommet til rett sted da dette vil være den mest omfattende guiden på Playa del Ingles du kan finne på internett.

I denne artikkelen vil jeg snakke om Playa del Ingles, været gjennom året, forskjellige steder å besøke der, hoteller, restauranter, og nattelivet på Playa del Ingles. Jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite om dette flotte feriestedet.

Så, la oss komme i gang med denne guiden.

Playa del Ingles

Været på Playa del Ingles – Gjennom hele året

Playa del Ingles er et av de viktigste strandferiestedene i Maspalomas i den sørlige regionen av øya Gran Canaria. Det er et av de mest populære turistmålene i verden.

Vet du hvor stort Gran Canaria er? Finn det ut her: Hvor stor er Gran Canaria?

Playa del Ingles er kjent for sin vakre utsikt og natur. Dette er et populært feriested som besøkes hele året, men ifølge værforskere er det en spesiell tid på året som er mer perfekt enn andre for å besøke dette feriestedet med tanke på været.

La oss se på feriestedet Playa del Ingles og hvordan været går gjennom året i forskjellige måneder.

Februar til april

Februar, mars og april er noen av de kaldeste månedene på Playa del Ingles. Den typiske temperaturen er mellom 18-19 grader på denne tiden av året.

Mai til juli

Været begynner å bli mye bedre og varmere mellom mai og juli, perfekt for strandsesongen. I mai kan du forvente en gjennomsnittstemperatur på 20 grader.

Etter hvert som tiden går og vi kommer til juni, blir været varmere og når 22 grader i gjennomsnitt, mens i juli blir været enda mer sjenerøst og når 23 grader.

I løpet av disse månedene ville der vært bra å reise hitt om man ikke liker det for varmt eller for kjølig. Om vi snakker om den mest perfekte tiden å besøke Playa del Ingles så er vi fortsatt ikke helt der ennå.

August til oktober

Hvis du vil besøke Gran Canaria og bo på Playa del Ingles så er den beste tiden å feriere her mellom august og oktober. August er den varmeste måneden i året og perfekt for de som virkelig er strand-elskere og som ønsker å tilbringe masse tid på solsengen og pleie brunfargen.

Temperaturen i august er i gjennomsnitt på rundt 24 grader. Deretter begynner været å bli litt kjøligere, men du kan fortsatt ha en flott ferie dersom du velger å besøke stedet i september og oktober.

November til januar

Fra november til januar kan du forvente litt kaldere vær og «vintertid» i Playa del Ingles, Gran Canaria.

I november er gjennomsnittstemperaturen rundt 22 grader, men i desember og påfølgende januar måned synker temperaturen ned til 18 grader. 18 grader er den kaldeste temperaturen Playa del Ingles byr på.

Sjekk ut mer vær her: Hvilken av Kanariøyene er varmest?

Hoteller i Playa del Ingles

Å finne det perfekte hotellet å bo på, til riktig pris, med de beste fasilitetene og tilbudene, kan være ganske vanskelig. Derfor har jeg laget en liste over de mest populære og beste hotellene strandferiestedet Playa del Ingles har å tilby. La oss ta en titt på dem.

Bungalows

Bungalows Playa del Ingles er et av de vakreste og lett tilgjengelige hotellene i nærheten av feriestedet Playa del Ingles. Det ligger i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria og er kun 180 meter fra stranden.

Dette hotellet koster litt mer, men har alle fasiliteter du kan tenke deg. Fra et stort basseng til en fantastisk utsikt, solsenger, fantastisk arkitektur og tonnevis av andre ting, inkludert en vakker hage, du kommer til å elske tiden din på dette hotellet.

Anmeldelser for dette hotellet er mest gunstige, og personalet er også imøtekommende, noe som virkelig gjør dette hotellet til et flott sted å bo. Så hvis du er i området, bør du tenke på å ta et besøk.

Sjekk prisen på hotellet her: Bungalows Parque Romántico

Las Gondolas

Las Gondolas Playa del Ingles er et annet populært hotell å bo på i nærheten av Playa del Ingles-stranden. Hotellet ligger i San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria-området, og er bare 220 meter fra selve stranden.

Hotellet har alt du trenger, inkludert gratis Wi-Fi, her kan du fiske, sole deg og mye mer. I tillegg har Las Gondolas en flott utsikt over stranden og er et rimeligere sted å bo.

Sjekk prisen på hotellet her: Apartamentos Las Góndolas

Bull Hotels – Hotel Escorial & Spa

Bull Hotels – Hotel Escorial & Spa - Playa del Ingles

Bull Hotels and Spa er virkelig midtpunktet for luksus i Gran Canaria-området. Du vil sannsynligvis ikke se et bedre hotell i nærheten av Playa del Ingles, men prisen er også deretter.

Stemningen på dette hotellet er rett og slett luksuriøs. Solsenger ved bassenget og solterrasser på taket. Du kommer til å føle deg litt ekstra om du velger å bo der.

Hotellet er bare en 10-minutters spasertur fra Playa del Ingles-stranden. Så hvis du leter etter det beste hotellet å bo på med dine kjære, så er dette et av de beste.

Sjekk prisen på hotellet her: Bull Hotels – Hotel Escorialspa

Bungalows Cordial Biarritz

Bungalows Cordial Biarritz har en veldig hjemmekoselig og enkel atmosfære. Hotellet ser veldig anstendig ut og er et ganske rimelig hotell sammenlignet med noen av de andre hotellene på Gran Canaria.

Det tar rundt 8-10 minutters gåtur fra Playa del Ingles-stranden og til hotellet. Hotellet har et stort basseng som venter på din ankomst. Så hvis du har venner og familie med deg og du leter etter et koselig, lite og anstendig sted å bo, da er Bungalows Cordial Biarritz stedet du ønsker å være.

Sjekk prisen på hotellet her: Apartamentos Cordial Biarritz

Los Arcos

Et annet rimelig og avslappende hotell i feriestedet Playa del Ingles-området er Los Arcos. Utseendet til dette hotellet er ganske hjemmekoselig, og du vil føle at du alltid har hørt hjemme der.

Det ligger rundt Avd. del Estados Unidos, så du kan si at det er ganske nært Playa del Ingles-området. Det er mange episke fasiliteter der også.

Du kommer til å finne mange flotte rom og til og med et skikkelig offentlig treningsstudio der. Så hvis du er i området, bør du undersøke for å få en ide om du bør bo der eller ikke.

Sjekk prisen på hotellet her: Los Arcos

Sunprime Atlantic View

Hvis du leter etter et moderne hotell som ser overdådig og fantastisk ut, ja da er Sunprime Atlantic View et flott sted.

Det er heller ikke langt unna Playa del Ingles-stranden. Hotellet har basseng, gratis Wi-Fi, treningsstudio, tennisbane og mye mer å tilby.

Rommene er litt mer av det kostbare hjørnet, men turen og oppholdet vil være verdt tiden. Så sørg for at du vurderer dette hotellet om du noen gang har tenkt til å reise til Playa del Ingles for en ferie.

Sjekk prisen på hotellet her: Hotel Sunprime Atlantic View

Playa del Ingles restauranter

Playa del Ingles har et bredt utvalg av restauranter og spisesteder med internasjonale og lokale retter. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal dra for å nyte deilig mat, les videre. Her er en liste over de mest fantastiske, beste i kvalitet og flotte stemningsrestauranter verdt å besøke enten om du er alene eller med venner og familie:

Savoy

Savoy er så bra som det høres ut. Denne restauranten serverer deilig lokal spansk og middelhavsmat som er super velsmakende og visuelt imponerende.

Savoy Restaurant er lokalisert i Av. del Alemania C.C. Cita. Restauranten har utmerkede anmeldelser, fantastisk atmosfære, og utseendet til denne restauranten er også ganske flott. Så det ville hjelpe hvis du ikke gikk glipp av muligheten til å dra dit når du får sjansen.

Sakura III

sakura III - Playa del Ingles

Sakura III er et av de få japanske restaurantene på feriestedet Playa del Ingles. Hvis du er en fan av Sushi, Omurice og andre unike japanske retter fulle av smak og visuell appell, så må du besøke Sakura III.

Restaurantens ligger i Tirajana, Maspalomas, og nær de fleste hotellene i området. Det er ikke dyrt og har en flott atmosfære, ganske sikker på at du kommer til å ha en fantastisk tid der.

Segundo Muelle

Segundo Muelle er en utrolig restaurant som spesialiserer seg på peruansk mat. Det ligger i Av. Italia, 8 Hotel Caserio, og har en fantastisk atmosfære.

Smaken av maten deres, varmen fra restauranten og den hjemmekoselige følelsen i området er rett og slett fantastisk. Hvis du er i Maspalomas, vil et besøk til Segundo Muelle være en utmerket avtale for deg.

Dette er ikke en typisk turistrestaurant, noe som er veldig rart med den gode maten de har. Dette er en litt bortgjemt perle.

Restaurante Mixtura

Restaurante Mixtura er en peruansk amerikansk restaurant som leverer deilige delikatesser som du vil elske å spise i Playa del Ingles.

Du finner denne restauranten i Av. de Tirajana, Nr. 17. Det er ikke kostbart, og stemningen er episk der. Så ha en fantastisk tid når du besøker denne restauranten.

Mana 264

Mana 264 er en restaurant av høy kvalitet kjent for sitt spinn på verdens lokale, spanske og europeiske retter. Rettene ser vakre ut og smaker helt utrolig.

Hvis du noen gang er i Playa del Ingles-området, vil du kunne finne denne restauranten i Yumbo Centrum, første etasje. Du kommer til å ha en utrolig opplevelse å spise der.

Playa del Ingles barer og natteliv

Playa del Ingles er blant annet kjent for alle sine diskoteker og er det absolutt feststedet på Gran Canaria. Selv om Playa del Ingles er et feriested for folk i alle aldre, kommer du til å elske barene og nattelivet i Playa del Ingles om du er voksen og vil slippe deg litt løs med dans, vin og moro. Alle barer har masse alkoholfrie drinker så her er det noe for alle og enhver.

For å gi deg en liste over valg, her er noen av de beste barene og klubbene du kan gå til, og ha en utrolig kveld ute:

Ricky’s Cabaret Bar

Den lengste, mest populære kabaretbaren i Playa del Ingles historie er ingen ringere enn Ricky’s Cabaret Bar. Den har alt du ønsker fra en bar/club.

Dette stedet ligger i Yumbo Centre. Cabaret-showet er fast klokken 10:30 om kvelden hver eneste dag.
Drinkene og snacksen på Ricky’s Bar er også verdt å nevne. Dette er en bar du som voksen absolutt bør besøke når du først er i Playa del Ingles-området.

Eiffel Bar

Eiffel Bar

Eiffelbaren ble etablert i 2011 og har siden den gang blitt en av de viktigste offentlige barene og klubbene for turister og lokalbefolkningen i Playa del Ingles-området. Den ligger i Yumbo Centrum.

Denne baren er en subtil blanding av å kunne sitte, slappe av og nyte noe godt å drikke. Utseendet og estetikken til denne baren er unik. Du kommer til å føle deg fantastisk når du er der. Smaken av drinkene, variasjonen av øl og vinsmakingen som Eiffel Bar tilbyr er ute av denne verden. Så hvis du vil ha en spennende og opplevelsesrik smakstid, bør du besøke denne baren.

Sahara Beach Bar

Uten den eneste tvil, så er en av de mest populære, flotteste og luksuriøse barene i Playa del Ingles-området Sahara Beach Bar som er rett ved siden av selve stranden.

Den nøyaktige plasseringen av dette stedet er Avenida Alferes Provisionales 1. Du kommer til å ha en utrolig tid der når du sitter ved bassengkanten med drikkene dine og tar inn varmen fra solen mens du koser deg til det fulle. Så besøk Sahara Beach bar når du er i Playa del Ingles-området. Du kommer til å elske det.

Bar Boca Loca

Bar Boca Loca er en annen utrolig fantastisk bar i Playa del Ingles-regionen. Det har nylig åpnet og har ikke sett seg tilbake siden etableringen. Drinkene og atmosfæren deres er begge utrolige.

Bar Boca Loca er mest kjent for sine Mojitos og alkoholholdige drikker. Imidlertid har alle besøkende de mest utmerkede tingene å si om Bar Boca Loca. Hvis du er i Playa del Ingles-området, sørg for at du besøker Bar Boca Loca siden det er ganske nær strandområdet.

Café Bar de Brabander

Hvis det du ser etter er en robust bar og klubb med gammeldags vibe, kommer du til å elske tiden din på Café Bar de Brabander. Det er billig, men likevel episk for venner og enslige bar.

Du finner den i Inside Shopping Centre Cita, sted 110, første etasje. Variasjonen av drinker og cocktailer er der.

Følelsen er den samme som din gamle gatebar, men opplevelsen vil være den beste. Så sørg for at du går til Café Bar de Brabander hvis du er i Playa del Ingles-området.

Playa del Ingles kjøpesentre

Tenker du på å ta med deg noen klær, suvenirer og gaver til venner og familie hjemme? Vel, du må gå til de riktige stedene i Playa del Ingles-området. Heldig for deg har jeg laget en liste over de beste kjøpesentrene som er verdt å besøke i Playa del Ingles-regionen på Gran Canaria. Så la oss ta en titt på dem og hva de har å tilby.

Yumbo Centrum

Yumbo Centrum - Playa del Ingles

Yumbo Centrum i Playa del Ingles er et av de største kjøpesentrene på Gran Canaria. Dette er et multi-etasjers høykvalitets, alt-i-ett kjøpesenter med dusinvis på dusinvis av klesbutikker, gavebutikker, restauranter, spisesteder og mye mer også.

Utseendet er kanskje ikke det beste, men verdien er der i Yumbo Center. Du kommer til å ha en utrolig tid om du velger å besøke Yumbo Centre Playa del Ingles. Så sørg for at du tar deg tid til å dra dit, ha det gøy og kjøp med gaver til dine kjære.

Cita Shopping Center

Cita Shopping Center - Playa del Ingles

Hvis vi går litt fremover og snakker om et mer klassisk og vakkert utseende på et kjøpesenter i Playa del Ingles-området, så kan vi snakke om Cita Shopping Center i Playa del Ingles.

Her er det mengder av kafeer, barer, restauranter, butikker og andre typiske kjøpesenter steder. Det er nettopp derfor du bør ta deg en tur dit. Du kommer til å ha en utrolig tid her, og du vil ikke angre på at du dro.

Kasbah Shopping Center

Kasbah Shopping Center - Playa del Ingles

Kasbah Shopping Center er et desi-spinn på kjøpesentre i Playa del Ingles. Du finner mange kule suvenirer og gaver fra butikkene her, og maten er også ganske imponerende.

Den visuelle estetikken er ikke den beste, men beliggenheten er absolutt en av dem beste. Her er det tonnevis av butikker. Om du tar turen hit for å besøke dem ville det være en utmerket valg for deg å ta. Så sørg for at du tar deg dit og ha en flott tid der i Kasbah kjøpesenter.

Playa del Ingles-stranden

Stranden i Playa del Ingles

Playa del Ingles i seg selv er et strandferiested. Stranden ved siden av dette feriestedet er Playa del Ingles-stranden. Denne stranden grenser til San Agustin-stranden i den østlige regionen og Maspalomas i den vestlige delen.

Playa del Ingles-stranden er en av de vakreste strendene på Gran Canaria fordi den har gyllen sand og glitrende blått vann rundt seg.

Det milde været og temperaturen på Gran Canaria er med på å gjøre denne stranden til en av de beste å besøke. Det må være et av de viktigste stedene å bo på Kanariøyene som turist.

Hvis du besøkerstranden på Playa del Ingles, så er det mange offentlige dusjer på sidene som lar deg vaske deg etter å ha tatt en dukkert i vannet nær kysten av stranden.

Leter du etter et velsmakende måltid eller en drink etter å ha ligget å solet deg og pleiet brunfargen? Vel, Paseo Maritimo er da det beste stedet du kan dra til. Så gjør turen til Gran Canaria verdt ved å besøke Playa del Ingles-stranden.

Ting å gjøre i Playa del Ingles

Hvis du er i Playa del Ingles for første gang i livet ditt og du sliter med å finne steder å gå til og ting å gjøre for å gjøre turen minneverdig, så kommer du til å elske denne listen over morsomme og spennende aktiviteter du kan ta del i, i Playa del Ingles. Så la oss sjekke dem ut.

Jeep-tur på Gran Canaria

Jeep-tur på Gran Canaria

Det er ingen bedre måte å bevege seg rundt og bli kjent med øya Gran Canaria på, enn å reise på en jeepsafaritur. Dette må være noe av det morsomste å gjøre på Gran Canaria, spesielt om du ønsker litt spenning mens du utforsker øya.

Du vil bli ført gjennom en rekke vakre naturlandskap gjennom øya, som du kan gå glipp av hvis du ikke er med guidene og erfarne sjåførene.

Besøke Las Palmas

Besøke Las Palmas

Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria og ligger ganske nære Maspalomas-regionen på øya. Den er fylt med fantastiske historiske monumenter og bølgen av høyteknologi og infrastruktur.

Dersom du er i Playa del Ingles, så kommer du til å ha en utrolig tid på vei til Las Palmas-regionen. Om du velger å tilbringe tid der, shoppe med venner, nyte god mat og drikke så vil du ikke angre på dette.

Utforske de gylne sanddynene i Maspalomas

Sanddynene i Maspalomas

De gylne sanddynene er sanddyner som ligger på den sørlige kysten av øya Gran Canaria i Las Palmas-regionen. Det er en fantastisk kontrast til de grønne og blå fargene på Kanariøyene.

Du kan ta jeep-turer og kamelturer i sanddynene for å utforske de. Her kan du ha en flott tid samtidig som du kan ta fine bilder og bare nyte naturen. Dette er et flott aktivitetsalternativ for deg. Så hvis du noen gang er i området, ta deg tid til å sjekke ut de gylne sanddynene.

Dypvannsfiske i Playa del Ingles

Dyphavsfiske i playa del Ingles

Om du liker å fiske så er dette noe du absolutt kan gjøre uansett hvor du tilbringer ferien. Du er heldig fordi Playa del Ingles er fylt med flotte vann og liv i vannet.

Hvis du vil ha det gøy og nyte tiden med å fiske, vil du her kunne finne mange forskjellig fisketur-charter i Playa del Ingles-området og bestille en flott fisketur alene eller med dine kjære.

Dykking

Dykking

Hvis du elsker svømming og vannsport. Så vil dykking i Playa del Ingles være en utmerket aktivitet for deg, enten om du er alene, eller med familie og venner. Du kan finne dusinvis av dykkeinstruktører som leier ut fullt utstyr, gir deg opplæring og all den hjelpen du trenger for å utforske vannet. Noen av de gode instruktørene finner du på Zeus Dive Center, Let us Go Diving og Leagues Ahead Diving.

Kan være lurt å sjekke ut denne artikkelen først: Er det haier på Kanariøyene?

Kanskje du vil surfe? Så sjekk ut denne artikkelen: Surfing på Kanariøyene – De beste stedene

Konklusjon

Playa del Ingles er et av de beste turiststedene i Gran Canaria-regionen på Kanariøyene. Det er mange fantastiske ting du kan gjøre der, og stedet har mye å tilby.

Vil du besøke andre steder på Gran Canaria? Vi anbefaler på det sterkeste Puerto Rico. Sjekk ut artikkelen vår her: Puerto Rico Gran Canaria – 25 grunner til å besøke

Jeg håper du har lært mye av denne artikkelen. Ønsker deg en riktig flott tid når du drar til feriestedet Playa del Ingles og tar del i alle de episke aktivitetene du vil kunne delta i med dine kjære.

Sjekk ut de siste artiklene om Spania