Sykling på Mallorca – hvor, hvordan og hvorfor

Mallorca er en av de vakreste øyene i verden, og å besøke denne øya er definitivt noe av det du bør ha på din bucket list. Og når du først kommer dit, er det også veldig viktig å velge den passende transportmåten.

Mange har en tendens til å spørre om det er fint å sykle på Mallorca. Hvor kan jeg bo på Mallorca for å sykle? Vel, hvis det også er din bekymring, så er du på rett sted fordi det er det jeg er her for å fortelle deg.

I denne artikkelen skal vi snakke om sykling på Mallorca, om du kan utforske Mallorca på en sykkel eller ikke, hvorfor sykling kan være flott der, og hvor du må bo på Mallorca for å få en god deal på en sykkelutleie.

Så la oss komme i gang.

Sykling på Mallorca

Sykling på Mallorca

Mallorca regnes som den beste regionen i verden når det kommer til å nyte naturskjønn sykling fordi veidekket er perfekt, og terrenget varierer. Været er også varmt hele året, noe som gir en ideell atmosfære for å gå ut, sykle, gi deg selv god luft og ta en bris.

Les mer om været her: Været på Mallorca – Alt du trenger å vite

Du kan leie sykler til deg selv og dine kjære og sykle rundt i gatene og veiene på Mallorca. Du kan besøke forskjellige steder, ha det bra, kose deg rundt, la den friske luften treffe ansiktet ditt og få mest mulig ut av tiden din når du er på Mallorca.

Så uten tvil er det en god avgjørelse hvis du velger å skaffe deg sykler for å reise rundt på Mallorca og ha det gøy. Stedet er perfekt for sykkelturer og byr på store muligheter for syklister der.

Kan du utforske Mallorca på en landeveissykkel?

Mallorcas vær og veier gjør det til det perfekte stedet for landeveissykling, selv om Mallorca er en stor øy. Men likevel kan du absolutt utforske Mallorca hvis du vil, på sykkel.

Les om størrelsen her: Hvor stor er Mallorca?

Hele turen vil ta rundt tre dager hvis du skal sykle, ta pauser, utforske, ta bilder, nyte scenene, se skjønnheten og alt i mellom.

I løpet av denne tiden kommer du til å benytte mulighetene til å utforske de ulike turistattraksjonene, spise velsmakende og deilig lokal mat, feste, gå på barer og klubber og kose deg gjennom hele turen.

Du kan til og med gå på sykkelturer, camping og fjellklatring mens du reiser på sykkelen. Totalopplevelsen kommer til å bli helt fantastisk. Så du må leie en sykkel til deg selv og dine kjære og ha det gøy med å utforske Mallorca på den.

Hvorfor er det bra å sykle på Mallorca?

Sykling har generelt mange fordeler for både fysisk og mental helse, men det er ikke den eneste grunnen til at sykling på Mallorca gir deg en så flott opplevelse. La oss ta en titt på noen av de viktigste fordelene ved sykling på Mallorca.

Frisk øyluft

Øyluften på Mallorca er utrolig rolig, søt og frisk. Så, å sykle vil definitivt hjelpe deg til å føle deg med et med naturen, og den herlige atmosfæren vil få deg til å føle deg glad og kanksje til og med yngre.

Relatert artikkel: Blåser det mye på Mallorca?

Vakre sykkelruter

Sykkelrutene på Mallorca er mange. Det er så mange fantastiske sykkelruter tilgjengelig på øya, dette gjør at det er mange syklister på øya hele året.

Utrolige utsikter

Noe av det beste med å sykle på Mallorca er å stadig se de mest imponerende, høykvalitets, fantastiske bildene og naturlandskapene rundt på øya, som fengsler og fascinerer sjelene dine.

Rene og perfekte veidekker

En svært viktig betingelse for sykling er renslighet og perfeksjon av veidekker. Stol på meg når jeg sier dette, Mallorcas veier er perfekt laget for syklister.

Hvor kan du bo på Mallorca for å sykle?

Noen steder på Mallorca fremmer sykling mer enn andre, så om sykling er viktig for deg så er det er en viktig del av turen å sørge for overnatting i nærheten av disse stedene.

Det er mange fantastiske sykkelruter rundt Mallorca. Likevel, hvis du vil besøke noen få spesifikke, er Cap de Formentor og Sa Calobra steder du må besøke.

En annen vakker vei er Tramuntana Coastal Road. Så det er mange steder du kan sjekke ut og ha en flott opplevelse på sykkelen på. Det er derfor Mallorca er så kjent for sykling for både turister og lokalbefolkningen.

Sykkelutleie på Mallorca

En av de billigste, sunneste og mest effektive måtene å reise rundt på Mallorca på er nettopp på en sykkel. Likevel det er åpenbart at du ikke kommer til å ta med deg en sykkel på flyet eller kjøpe en sykkel når du er på Mallorca. Derfor er det ideelt å leie en sykkel når du er der.

Det er masse forskjellige sykkelutleiere tilgjengelig rundt i byen i nærheten av mange sykkelruter som du kan få tak i og finne fantastiske tilbud på. Fra Berganti Bikes til Just Rent a Bike, det er en haug med forskjellige sykkelutleie du kan finne der.

For en brøkdel av prisen på drosjer, vil du kunne trene og utforske Mallorca samtidig. Så, uten tvil, det kommer til å bli en utrolig vill tur!

Les mer om prisene på Mallorca her: Er det dyrt på Mallorca?

Konklusjon

Mallorca er et av de mest populære reisemålene på alle Balearene i Spania. Du kan finne den mest fantastiske utsikten, vakre strender, flotte feriesteder, attraksjoner, historie og kultur der. Den beste aktiviteten mange kan delta på er imidlertid sykling.

Det er enkelt å leie en sykkel på Mallorca for alle aldre, slik at du kan nyte fantastiske naturskjønne turer med hele familien. Det er også guidede sykkelturer arrangert av lokalbefolkningen, noe som er flott hvis du besøker stedet for første gang.

Du kan velge å bo i en lokal landsby eller by hvis du vil nyte sykling på Mallorca. Et annet valg er å bo på et feriested som Port de Pollenca eller Port d’Alcudia hvis budsjettet tillater det.

Sjekk ut strendene her: De beste strendene på Mallorca

Sjekk ut de siste artiklene om Spania