5 beste strendene i Cancun – en fullstendig oversikt

Noe av det som gjør Cancun til det mest ideelle turistmålet er de fantastiske strendene. Hver kyst er fylt med fin hvit sand og krystallklart turkis vann her.

Av denne grunn er hver eneste strand i Cancun den beste. Du kan også forvente at hver enkelt har nydelig fin hvit sand og klart turkis vann. For enkelhets skyld har vi imidlertid samlet alle strandområdene og vurdert fem av de beste å dele med deg.

Denne informasjonen kan hjelpe deg å kjenne dine beste alternativer og prioritere disse strandområdene hvis du har begrenset tid i byen.

La oss komme i gang!

Beste strendene i Cancun

Playa Delfines

Beste stranden for: Reisende som liker den mindre overfylte stranden og den budsjettvennlige stranden

Når vi snakker om de beste strendene i Cancun, er Playa Delfines konsekvent blant de første på listen, og det er ikke overraskende å se hvorfor.

Playa Delfines er en uberørt strand i Cancun, og det er det beste strandområdet for turister som ønsker å nyte stranden uten folkemengder og avgifter.

Som alle andre strandområder har Playa Delfines klart turkis vann velkommen av en lang strekning med fin hvit sand. Playa Delfines kommer imidlertid vanligvis med intense bølger og dypt vann.

En ting å merke seg er at Playa Delfines ligger i den sørlige delen av Cancun hotellsone. Som sådan tar det noen få minutters reisetid fra sentrum og sentrum av hotellsonen.

Når du kommer til stedet, vil du nyte en fantastisk panoramautsikt over havet og litt skygge fra palapasene gratis. Du kan også nyte et tilgjengelig, men likevel godt vedlikeholdt bad.

Som en bortgjemt strand bør du merke deg at Playa Delfines ikke har nærliggende etablissementer for ting du trenger.

Som sådan må du ta med alt du trenger for å tilbringe noen timer eller en hel dag på denne stranden. Blant tingene du trenger er mat, drikke og fasiliteter.

Hvis du er interessert i å besøke dette strandområdet i Cancun, kan du lese artikkelen vår om Playa Delfines.

Playa Tortugas

Beste stranden for: Reisende som liker å blande seg med lokalbefolkningen og har et budsjett

Mens de mest populære strendene i Cancun er fylt med turister, er Playa Tortugas strandområdet foretrukket av lokalbefolkningen. Som sådan er det ofte kjent som strandstedet for lokalbefolkningen.

Lokalbefolkningen i Cancun foretrekker Playa Tortugas av en grunn, hovedsakelig på grunn av det rolige vannet og mange matsteder.

Generelt er det bedre strender enn Playa Tortugas for utseende. Imidlertid har den fortsatt Cancuns pudderhvite sand og klare turkise vann.

Fordelen fremfor andre vakre strender som Playa Delfines er at bølgene er roligere, noe som betyr at mange barn kan leke i vannet med mindre tilsyn.

Også lokale matsteder og selgere gjør Playa Tortugas til en aktiv strand. Legger du til at dette strandområdet ligger mellom sentrum av hotellsonen og sentrum, er det tilgjengelig begge steder.

Hvis du er interessert i å besøke dette strandområdet i Cancun, kan du lese artikkelen vår om Playa Tortugas.

Playa Langosta

Beste stranden for: Reisende som ikke vil reise langt fra hotellsonen

Playa Langosta er et annet strandområde i Cancun, men det er best for sin beliggenhet siden det ligger i sentrum av Cancun hotellsone.

Hvis overnattingsstedet ditt er nær eller innenfor sentrum, er Playa Langosta stranden innen gangavstand. Generelt er sjansen stor for at du er ved siden av Playa Langosta hvis du bor på et strandhotell i sentrum av Hotel Zone.

En annen ting å merke seg om Playa Langosta er at den er kjent for sin roligere og roligere atmosfære. Det er også i nærheten av Playa Tortugas, men det tilbyr et roligere område siden det har færre folkemengder fra lokalbefolkningen.

Likevel vil du finne mange lokale leverandører og matsteder i området hvis du er på et budsjett og ønsker en mindre overfylt strand i byen.

Hvis du er interessert i å besøke dette strandområdet i Cancun, kan du lese artikkelen vår om Playa Langosta.

Playa Caracol

Beste stranden for: Reisende som liker å nyte stranden, men som fortsatt er i nærheten av etablissementer

Playa Caracol fortjener å være på listen over de beste strendene i Cancun på grunn av beliggenheten. I likhet med Playa Langosta, ligger Playa Caracol i hjertet av Cancuns hotellsone.

Som sådan har dette strandområdet en flat og grunn havbunn, som er ideell for turister og lokalbefolkningen. Beliggenheten er også fylt med mange restauranter og overnattingssteder.

En annen ting å merke seg er at stranden har mange hoteller og feriesteder i nærheten. Som sådan vil du finne mange solsenger og andre strandfasiliteter på sanden. Mens noen elsker å leie slike, kan det være en plage for folk som ønsker å nyte stranden.

Beliggenheten er også nærmest shoppingdistrikter og andre etablissementer. Som sådan er det den ideelle stranden å besøke hvis du ønsker å bo innenfor disse etablissementene.

Playa Caracol er stranden å besøke hvis du leter etter den beste stranden fylt med strandfasiliteter, matsteder og andre etablissementer.

Hvis du er interessert i å besøke dette strandområdet i Cancun, kan du lese artikkelen vår om Playa Caracol.

Playa Blanca

Beste stranden for: Reisende som liker å nyte stranden med luksuriøse strandfasiliteter

Selv om de fleste strandområdene i Cancun er fylt med luksuriøse hoteller med alt inkludert, kan Playa Blanca være en av de beste.

Fordi all-inclusive hoteller og luksushoteller omgir det, må dette strandområdet legges mer merke til. Imidlertid er dette vakre strandområdet fylt med fin hvit sand og turkisblått vann, og når du først får tilgang til det, vil du sette pris på skjønnheten.

Playa Blanca er for deg hvis du leter etter en vakker strand med luksuriøse fasiliteter og restauranter. Selvfølgelig, hvis du har et budsjett, er det bedre strender å besøke, men det er et utmerket reisemål å utforske hvis du fortsatt vil ta bilder av det.

Siden all-inclusive-feriesteder omgir det, kan tilgangen til Playa Blanca være vanskelig, men du kan alltid gå gjennom disse etablissementene siden kysten fortsatt er åpen for publikum.

Hvis du er interessert i å besøke dette strandområdet i Cancun, kan du lese artikkelen vår om Playa Blanca.

Konklusjon

Totalt sett er disse fem strandområdene i Cancun populære, og hver av dem har en annen stemning. Det viser bare at Cancun tilbyr forskjellige strandområder for reisende og besøkende.

Med denne listen vet du nå hvilket strandområde som passer kommer til å passe best for deg. Selvfølgelig, om du er i Cancun over flere dager, så kan du utforske hver og en og se hva de alle har å tilby.

Sjekk ut de siste artiklene om Mexico